Eto i mene preko Opere v10.50 u Chataonici ^^
Super mi izgleda, jednostavna i dosta brza.
Ja cu jos malo ostat na FF-u dok isprobavam ovu novu Operu
EDIT: Jel zna itko sta je ova "Opera Unite"?? tj cemu to sluzi?![]()
Eto i mene preko Opere v10.50 u Chataonici ^^
Super mi izgleda, jednostavna i dosta brza.
Ja cu jos malo ostat na FF-u dok isprobavam ovu novu Operu
EDIT: Jel zna itko sta je ova "Opera Unite"?? tj cemu to sluzi?![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja sam (već) odustao od Opere.
Čemu mijenjati Chrome, kad' mi je dobar
Odo spavati, Cionn imaš mail
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja se drzim FF - a
zakaj dirati u konja koji pobjedjuje
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Chrome sam cuo da je dosta los i spor. Te da se "odaju" tvoji podaci (sifre i te stvari)
Sad neznam dali je to istina :/
Nekak mi se svidja taj interface od Opere, ali opet mi je cudno jel sam se naviknuo na FF bookmarkse tamo gore pa non stop isto tako klikam i u operi.
OT: Laku noc...Nekak sam bas umoran
PS: Thx Georgy![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja sam godinama koristio Firefox, skoro sam prešao na Operu. Ne znam dešava li se to vama, ali meni Firefox uspori. Nakon nekog vremena ima spore reakcije, youtube video šteka... A nije do kompa 100%, nego do FF. Zato sam ga prestao koristiti.
Україна
odoh do gjure na cugu...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Opet je prvi budan... Ah, dobro jutro!
Zakaj opera, pa meni je chrome zakon i red! A firefox mi je spor, malo... IE izbjegavam (osim za quake LIVE, nemam kak drugacije) a opera... Nju sam zaobiso nakon nekog vremena koristenja, ionak ju imam na mob'telu
![]()
One day, sky went blue...
Jutro
Cionn- Chrome da je spor? Ne... Najbrži je.
points- meni se isto događalo sa FF- om...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro
Eto skidam BF
Jedva cekam da se skine..da isprobam igru
Al bas mi je drago kaj su ubacili 1 sniper iz CoD4 s kojim sam unistavao ljude na multiplayeru
@Georgy:
Cemu sluzi ona karma??
Da je zamijeniš za pozivnice, custom titulu i slične stvari.
Stisni na nju pa ćeš vidjeti.
Morgen...
Ali bi najradije išao opet spavati...
Evo, odem jest pa u skolu... Hehe... I crome je najbrzi! Nema da ko pljuje po njegovoj brzini... Osobno ce biti batina
Aj pozz ljudovi! xD
Stavio Operu 10 i pol
Testing...![]()
drugo buđenje jutros...
nije dobro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja sam baš jučer na poslu skidao 10.50 jer je bila dostupna,a Operu na poslu do tad nisam imao,pa je i mene začudila ta novija verzija. Nisam ju tamo još instalirao,al kod kuće sam na 10.10 i kad kliknem na update,Opera kaze da imam latest version of opera...![]()
Skinuo sam "ručno" 10.50 pa cu ju sad odma okinut...![]()
Dosao iz skole i putem zvao SZK... Razocaranje... U mrak tarifi vam je 48 kn sa pdv-om... Koristit se moze samo 39,02 kn... Jaoooo...
Ah, dosada u skoli, ispiti nisu ispravljeni a ucitelj skuzio da nisam proctial lektiru... Znate ocjenu![]()
Došao i ja iz škole
Uspio napraviti SMT LED voltmetar za akumulatore 12V![]()
Kako je Lejdi Gaga zatrudnjela?
Krivo je sjela![]()
Ne znam...
Nemoj u isto vrijeme skidati Renatu, igrati COD i uploadati torrent
Dobro, Renata nema utjecaja- ali morao sam je spomenuti![]()
Dimenzije na GSM areni za N86 su kada je otvorena ili zatvorena?
Zatvorena...
Bookmarks