Da...
Mario, bio sam cijeli dan u dućanu i nisam te vidio...
Iako si mi vjerojatno pomoga. Nositi![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Georgy sretan rođendan, sve najbolje, puno dobrih mobitela
OT: Najeo se, odo sad spavat...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
O da, danima sad moram nositi drugima
Sry kaj nisam stigo u McDonalds, valjda bude u subotu repriza![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
GT-R- ma dosta je samo jedan dpbar
Samo još trebam odlučiti koji
Mario- ne znaš što si propustio...Imali smo cijeli tobogan samo za nas, čak se nismo trebali ni izuvati
To je bila prilika jednom u životu...
Da, GT-R i Cionn, hvala
ravilov- ti to namjerno mene nagovaraš- pa da tebi prodam?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ajoj, sad mi žao kaj nisam došel
Jednom u životu? Za 365 dana ćeš se ta "prilika" opet dogoditi...![]()
Pa neću valjda 18. rođendan slaviti k'o dijete- u McDonaldsu...![]()
sretan rođendan
sta fali tome XD....
jao...svađo se sa curom o tome koji cemo film gledati...jao..izgubio sam...basm sam papak..sad moram gledati sumrak...![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Dobro jutro ljudovi! Pa ja se (cini mi se) uvijek prvi probudim...![]()
One day, sky went blue...
Jutro
L.L. hvala
Trebao si iscenirati nestanak struje![]()
![]()
Ovaj, znam da je OT, ali, ja bi trebal drivere za a2uploader, znaci kad zvadim bateriju bla bla ja stisnem C i ukopcam USB on meni nema drivera, e sad de sam ja to naso neznam, zato ja sad vas pitam... Stvarno se ne sijecam gdje sam to nasao, a brisao sam windowse tak da...![]()
@fico45,
A ne bi li ti stvarno vec bilo vrijeme da malo pocnes koristiti search, kao i pregledavati vec postojece teme?
A i sto ti kazu gore, ako je vec cijeli forum posvecen mobitelima, zasto spammati i ovaj jedan od rijetkih dijelova koji nije?
Ili hoces reci da trenutna podjela na podforume prema proizvodjacima nema smisla, nego idemo svi bolje sve zivo i nezivo pitat tu u chetaru?
i'm back...
mislim da nekima treba zabraniti chataonicu...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ok, ok, sorry, al znam negdje sam naso, a nezz kak da trazim za to, pa zato vas i pita...![]()
Trening,zubar,kava... Same old tuesday...![]()
Došao iz škole- bacam se na BFBC2
I isprobavam novu Operu.
Došo iz škole, najeo se, sad malo surfam i tak..
A kad nadogradim Operu jel se brišu stari Bookmarksi?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
e georgy, sretan rođendan sa zakašnjenjem
trebali ste u temu 'sretan rođendan'
Danas potpisao ugovor u agenciji, 22.5. idem na apsolventsku ekskurziju![]()
Україна
Hvala points
Sviđa mi se ova Opera.
Još par stvarčica namjestim i možda zamijeni Chrome
Postoji li bookmarks bar koji bi mogao staviti na vrh...![]()
Zadnji uredio georgy : 02-03-2010 u 22:46
Bookmarks