Najvjerojatnije idem spavat....![]()
gledala Ificu!! ma braaaaaaaaaavo..
jos samo da se bob i cetvrti put dokotura u komadu i ja sretna!!
EDIT: dobro jeeeeeeeeeeee, zivi, zdravi, u komadu, u cilju!
bravo Sola, bravo decki!!
opce ne znam zakaj lamentiraju o njima! ma ja bi im pare dala, sam nek treniraju!
hell.. ja bih vozila bob da mi netko da![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 28-02-2010 u 01:19
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Najvjerojatnije idem spavat....![]()
Kako me živcira ovaj tipa iz Nature vite na radiju- kada stalno recitira broj telefona...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
WOOT! Pa ja imam sedmicu na kompu! "Nakon par dana koristenja uvidio sam znatno sje****nje svojeg kompa, a postao je usr**o spor." kaze clan ovog foruma (Ja) i sa zadovoljstvom prelazi na Windows 7!![]()
One day, sky went blue...
Cekam prijenos zatvaranja olimpijskih igara...
Nadam se da ce se isplatit ovo cekanje...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Hahaha pa cem se cudis? Mojem intervjuju sa samim sobom il kaj sam uspio sredit sedmicu?
OT: Dobro jutro živino! Ok, ljudovi...![]()
Čudim se kako je rečenica sastavljena...
1. Pa ja imam sedmicu na kompu!
2. Nakon par dana koristenja uvidio sam znatno sje****nje svojeg kompa, a postao je usr**o spor." - pretpostavljam da su zvijezdice "bava"
3. sa zadovoljstvom prelazi na Windows 7!
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I mene isto cudi ovaj redosljed recenica
OT: Bas je ljepo vrijeme vani...Samo steta kaj su najavili kisu :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
tojekodapišešbezrazmakarečenicanemanitglavunitr epajdsadficopročitajovoakotijeteškoondaznaškakj enamaostalimačitattvoje -.-
OT: Jutro, umoran sam iz nepoznatog razloga :\
Moram se pripremat za školu i test iz sociologije no rFactor me vuče...
Ima on razmake i interpunkciju, samo svaka druga rečenica poništava prvu... (i "ja" piše velikim slovima)
Ili ja ne shvaćam![]()
Ajd, idem i ja.
Možda se vidimo u dućanu![]()
Hvala.
Ne znam da ćeš stići... u 12:15 počinje (McDonalds- ona soba sa velikom stolicom u kojoj ja sjedim), evo, klaun stiže za 15 minuta
Neću više otkrivati, da ne kvarim iznenađenje![]()
Ah sta cu kad sam napismen
E da, nisam procital Alkara za lektiru (uopce ne kuzim tu knjigu...) i naavno da cu dobit sulju ovaj mjesec, a necu dobit džeparac... Ma, no krasno! :/
Zivjela stranica http://www.lektire.net
Jel to danas Georgyu rodjendan??
![]()
Đorđe sretan rođendan!
Vidim na fejsu,al ovdje se nisi utefterio...![]()
E jbg kakve lektire, nekaj sam našvrljo, sumnjam da ce iceg bit... Nisam procital i eto!
Đorđe Sretan rojs! ^^
Hvala svima.
Ne znam, stavljeno mi je da prikaže datum i godine...
A, nije bitno
Došao iz škole, nažalost nisam imao priliku iskoristiti rođendan kao ispriku![]()
Sad si i forumski fantomSR!
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Od dvije 5130c napravio jednu da funkcionira. Sad ce mi frend platit vopi.
Vozdra!
Meni je street race pao na ovo malo pameti...
Reko sam da idem na pivo,znači,pokret...
![]()
Bookmarks