Kakav točno ključ da ti mogu naslov ispraviti?
Ključ telefona, ključ memorijske kartice?
danas sam instalirao novi softver na mob.[E66]...nakon sto instalira se softver ja udem u meni te mi onda mobitel trazi nekakav kljuc..evo sada sam ponovo sve nanovo instalira i ponove se sam ukljuci i dode u izbornik i trazi ponovo taj kljuc i sve sam isproba 1234, 12345 ,0000, 00000, 11111 ,1111 ,5555, 55555 ,sve moguce i ponovo nista..molim pomooooc
Kakav točno ključ da ti mogu naslov ispraviti?
Ključ telefona, ključ memorijske kartice?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
vjerojatno mu se zaključala memorijska kartica
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
memor karticu sam izvadija..onda mi treba kljuc telefona
Ali ključ telefona bi te tražio čim upališ mob prije one animacije sa dvije ruke. U tom slučaju ne bi ni došao do menija, kamoli vidio početni ekran.
Možeš prepisati što ti točno mob ispiše kad te traži ključ i kada se to točno događa?
krivo sam napisa...sorry..trazi kljuc telefona cim ga upalim prije ove animacije
Po defaultu je 12345, a ako si ga mjenjao mislim da ne postoji način da ga saznaš od doma. To možda mogu vidjeti ili resetirati unlockeri (nisam se sretao s tim pa neznam sigurno).
Također, na starim Nokijama (s40) je postojao limit od 5 krivih unosa nakon čega ni ispravan ključ nije radio - tada je bilo potrebno na osnovu IMEI-a generirati jedinstveni kod. Ali tada se to moglo od doma, ove nove symbian sumnjam. Javit će se netko valjda tko provjereno zna.
Uh my bad, i mislio sam na dct-4 (konkretno 6230 model) neznam zašto sam napisao s40. Tnx na korekciji!
ovaj je problem
![]()
jesi probao sa sim karticom? možda je zaključan na tvoj sim pa te bez njega traži ključ
a za resetiranje ključa ćeš očito morati posjetiti servis
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks