Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Threaded View

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    Ok, što je loše ako naprave krstitke? Što će počastiti goste? jel ti znaš da danas više ne možeš krstit dijete bez 500 kuna?
    sto je lose u tome? pa mozda cinjenica da ce oni novac koji su im drugi poslali da beba i oni ne budu gladni sada utrositi na dernek. znaci, njima je bitnije raditi dernek za krstitke nego cuvati taj novac za dijete, jer kako si i sam rekao situacija u njihovom kraju je takva da posao vrlo vjerojatno dobiti nece! pa tko je tu lud? i odakle ti podatak da se obred krstenja placa 500 kuna?! ne znam tocan iznos, ali manje je sigurno. a da i popu kazu u kakvoj su situaciji, mislis da ne bi pokrstio dijete i bez novca? ja govorim o obredu, a ne o nepotrebnim "protokolima" nakon toga! eto, mi smo ubzo krsni kumovi, roditelji bebe imaju posao i imaju solidna primanja, pa nece raditi dernek! zamisli sramote. otici cemo u crkvu i to je to. oni inzistiraju da nas kasnije odvedu na rucak (pazi samo nas kumove, ne roditelje, ne familiju, ne pola sela, gamad skrta!) ali mi im fino objasnjavamo da to nije potrebno. pa nisam kuma djetetu da bi me oni nahranili i napojili, nego sam kuma jer mi to predstavlja nesto bitnije u zivotu.
    sto je lose? mozda cinjenica da s malom bebom (i to bebom koja nije dojena dakle automatski ima slabiji imunitet) zive u supi koja je sigurno i vlazna i hladna, cinjenica da im beba spava na nekakvoj fotelji, cinjenica da ostali clanovi te obitelji zive u kuci koja nema prozor i taj otvor pokrivaju dekama i pored svega toga najbitnija stvar je pocastiti goste za krstitke?!

ubite me, razapnite me, ali ja im kune jedne u novcanom obliku ne dam! poslat cu paket za bebu. iskljucivo bebu!

inace, tko zeli pomoci i clanovima kucanstva, ne mora nuzno uplacivati novac na racun - takodjer se mogu slati paketi s uljem, brasnom, deterdzentima i sl.
    bar dok se ne rascisti sto se i kako desava u toj familiji, zasita mislim da je bolje pomoc ograniciti na konkretne stvari, a ne na novac.
    Zadnji uredio La_LuNa : 22-02-2010 u 23:48
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Slične teme

1. Pomozimo joj!
    By _Maniac_ in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 43
    Posljednji post: 03-02-2008, 14:56
  2. Pomozimo Hrvatskoj :)
    By Igor_zgb in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:43
  3. Pomozimo - humanitarne akcije
    By frish in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 0