Čestitka na kuhanju. Nisam još probao tvoj ROM.
Vidim da si maknuo Copilot i još neke sitnice što je OK, ali me zbunjuje dio s NetFr. 3.5 jer sam mislio da to ide uz Lea. Barem meni rade aplikacije koje koriste NetF. 3.5.
Ono što mene najviše zanima u tvom romu je da li si integrirao flash unutar opere ?
Na Xda sam skidao neke romove za Diamond2 na kojima opera radi s flashom....čak i IE, no ovdje u stock romu ni na HD2 ne radi i stoga koristim SkyFire umjesto Opere.... a moram priznati da je browser čak i dobar.
V5.5_21890 (WM6.5.0)
V6.0_23519 (WM6.5.5)
V6.0_24001 (WM6.5.5)
U cemu je razlika između ovih ROM-ova... Vidim da je razlika u WM da je novija verzija...nije 6.5 nego 6.5.5.
A sto znaci ovo 23519 i 24001, da li znaci da je veci broj novija verzija/bolja??
To sam gledao po xda-developersu malo pa ne hvatam![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
win 6.5 su oni koji su sad na hd2 , a 6.5.5 su još uvijek u nekoj beta fazi... imaju dosta bugova, ali su više user friendly, veće tipke , znaći općenito više prilagođen za prste nego za stylus...
ovi brojevi 21890 itd to je build broj isto ko i za bilo koji drugi program...veći broj ---> noviji
nije uvijek novije i bolje... ugl moraš probat i vidjet...
Koristim tvoj najnoviji rom. Odličan je. Imam par pitanja.
Koji rilphone.dll koristiš? Sada koristim 2.08.50.08.2 i potrošnka baterije je dosta lošija. Što misliš koja je kombinacija rilphona i radia najbolja?
ps.
Idlične su ikone u romu. Imaš možda koju za black edition (mireo)?
rilphone od 2.02 kad sam stavio od 2.07 uopće mi telefon nije radio (net je ali baš glas od sugovornika nisam čuo)
ja sam sad isto stavio 2.08 i potrošnja mi se ćini prilično lošija nego s 2.06.50.04 mislim da ću se ja vratit na taj... osim toga u kući mi je lošiji signal nego sa 2.06
kad sam imao 2.07 telefon mi se smrrzavao i radio gluposti , sa 2.08 baterija mi je oko 20h na 20ak % što je užas.
ugl. mislim da ću danas sutra opet na 2.06 i ril sa 2.02 naravno
ikone sam pobrao od xda.devsa sa svih strana... nisam našo za black edition al naći ću sigurno
p.s. inaće po mogućnosti treba koristiti ril i radio iz istog roma... jer ako uzmeš ril stariji a radio noviji tada mu vjerojatno ne iskorištavaš sve njegove mogučnosti do kraja...
eo imam i ja pitanje...
sta je rilphone?, tj. camu sluzi?
radio rom znamo da su driveri za mrezu itd ali rilphone???
sorry na edit-u
kako da saznam koji mi je trenutni rilphone u uredjaju?
tnx!
ako koristiš official rom onda ti je ril iz tog roma... a ako koristiš skuhani rom onda moraš pitat tipa koji je napravio rom koji je ril stavio u njega.
savršeno objašnjenje rilphone.dll ovdje
ukratko:
rilphone.dll is the 'interpreter", or the "middle man" inbetween the Microsoft-desgined "Radio Interface Layer" or RIL - you can think of it as the Radio ROM speaks spanish, and Windows Mobile speaks english.. so when a program wants to do something involving the cellular radio, say, determining the signal strength to display the "bars", it issues a command to the RIL.. the RIL forwards this command to rilphone.dll, which interprets it into an AT Command. rilphone.dll then communicates through a standard serial port connection through SMD9: to communicate back and forth with the Radio ROM. Any responses are then translated again by rilphone.dll, and passed on to the RIL.
sorry na kasnom odgovoru...
ma onda je najbolje istestirat koji se s kojim bolje ponasa
btw. ja trenutno koristim dutty-ev rom, prije njega sam imao miri-ev lite rom, vise volim lite ali mrzim one dole tipke velike, pa sam radije na dutty presao
a slijedeci koji stavljam je rom s prve stranice ove teme
em je lite, em nema one mrske gumbove dole...
jos samo da sve pospremim za lakse kasnije vracanje...
tnx!
ovde više nisam updateao romove...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=621070 tu su sve verzije...
mogu ih i ovde stavit al ne želim spamat cijeli forum mojim romovima...
btw sad radim 6.5.x rom build 23534 i 6.5 21892 oba sa manilom 2012 sa doc i ereader tabom...
hek 99, je li ovo tvoj ROM?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=621070
sorry tek sam vidio ovaj gornji post!!
pa kuzis ti mene...
u zimi, za vrijeme zimskog sna..., imao sam touch hd, za sebe sam przio romove, i tako uvijek imao neki lite rom bez gluparija koje nikom netrebaju, a uostalom, mogu se i naknadno instalirati ako zatrebaju, dakle sve suvisno izbacio i stavio sebi spb mobile shell, backup, advanced conf., hd conf., swype keyboard, sk tools, i jos pokoje sitnice...
ali evo budimo se polako uz sna, nemamo vise vremena, i sad moj hd2 mora delat na tudje romove
pozz!
Bookmarks