Gušim se u istarskim kobasicama :ždero:
Idem u kino pogledat mladi mjesec...![]()
Gušim se u istarskim kobasicama :ždero:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Došao iz škole.
3 iz sklopova
Čak i znam sada nešto, xlr![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
bravo žoržionosna:
ja se davim u przenim papalinama i pohanim patlidzanima. i poslusala sam rava.. spasavam zivce pivom![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
otišao po majku na posao, evo me natrag...
svakodnevno me sve više i više iznenađuje koliko ljudi dobije vozačku...
ne kažem da sam savršen vozač, ali ovo po zagrebu nije normalno...
i pričam s frendicom koja je nedavno položila, sama sebi se čudi kak ju je instruktor pustio, a kaže da nema pojma voziti...
i onda se čudimo kad ima tolko sudara...
ah, idem se smiriti krašuljcima i hladnim mlijekom uz neki film...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pričaj mi o tome, majmun me s retrovizorom pobral danas, potrgo sam mu retrtovizor
Izađe on van, pita me jel sam u redu, ispričaval mi se (nisam bio kriv) i otišel je dalje.
Ja sretan kaj sam mu retrovizor potrgal, valjda se ne bu onak luđački vozil. (ok, nije se brzo vozio no svejedno)
Važno da meni nije ništa.
OT: večer, mislim cod4 nabacit, sutra dolazi frend s gitarom pa da malo razgovaramo o mogućnosti osnivanja nečega...![]()
xlr- eto ti amen![]()
Ovaj dio sam stvarno shvatio, baš mi je fora kada shvaćam zašto je zapravo neka formula takva kakva je.
Nadam se da će tako i za ostalo biti...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
xlr- AAMEEENN!
E da, skinul neku drugu vistu, neide ona od 5.5 mb nikam, nece se skinut... A jesam lepo sve sredil, bas mi lepa vista xD
One day, sky went blue...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Izgleda![]()
Ali, vidim da ti nisam konkurencija- ti gledaš dva filma istovremeno
Renata + Renata![]()
Dobre stvari kratko traju
Odo spavati, sutra moram prokopati po antikvarijatima...
![]()
Dobro jutro![]()
dobro jutrojooj slabo sam spavao
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Pa spavaj jos...![]()
Udri jače Noris Čače!!![]()
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Čak je instalirao Vistu 1992.
Čak se je ukazao Gospi.
Starome crklo auto pa sam pokisao prilikom uzaludnih pokušaja popravljanja. Svijećice suhe ko ona stvar a goriva ima. Necu u detalje...
Sredujem sobu treci dan zaredom...![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Trikorder mi stalno izbacuje neke errore...![]()
i meni ovaj j..... box za dekodiranje razbit cu ga.
![]()
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
11 antikvarijata, niti jedan nema udžbenik koji tražim...
Bio svjedok mini sudaru![]()
Bookmarks