jos jedan koji je pun optimizma i filinga da cu dobiti taj posao
ucmekat cu vas sve ko pacove ak me odbijuovih dana sam slusam "ma sigurno ces dobiti posao, imam dobar osjecaj" sa svih strana.. i mislim si da ak ne dobijem da ce me to jos vise zbedirati.. seriously, people, don't give me false hope based on what.. intuition? jos hajt da si zensko, znas sto se kaze za zensku intuiciju
bojim se da ne treba meni intuicija.. meni treba netko gore, rame uz rame s badinjosom! to mi dajte
@mario, muse je meni zaaaaaaaakon!! sve albume naskidala
i da, zurka ti je bas super
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@Luna,
A sta ces, kad toliko panicaris oko toga, mora s druge strane bit dovoljno pozitivno nastrojenih ljudi da drze balans.![]()
Kaj je da je, Resistance mi je tako dobro legla, pogotovo dok ju slušaš pažljivije, takve sitnice koje ubacuju.... trnci mi prolaze
I da, ne pomažeš mi baš previše, 50-50 su ljudi kaj se tiče zurke![]()
I meni se sviđaju neke Muse numere. Time is running out, npr.
Mario, vidio sam i ja frizuru, haha. No nisam formirao nikakvo mišljenje o istoj
Cionn, kakav suptilan način da se pohvališ da si bio u Dubaiju
Luna, puno sreće sutra, držim i ja fige![]()
Україна
ja sam glupavo zemsko. ja najvise okidam na Sing For Absolution
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zasto ne idete spavat ko svi normalni ljudi?![]()
Zasto ti ne ides?![]()
vratio se u zgb...
od 4 dana na moru, dva ok, dva kiša...
ali ovaj jedan ful snčani je izvukao sve ostale...
nema mi većeg gušta nego nakon ne znam kolko iz dugih rukava prijeći u kratke i šetati na suncu...
idući tjedan opet na moreno, nadam se da će vrijeme pratiti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro.......
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dobar jutar! Naso torrent sa vistom home premium compressano na 5.5 mb O_O kak to jbt? Veli frend skinul i sprzil, al meni se ne skida xD
One day, sky went blue...
Eee
jel itko zna dal se moze u Word (2007) posloziti natuknice po prvom pocetnom slovu, dakle da ide od A-Ž..
Ili mozda postoji neki drugi program koji to moze??
EDIT: Nasao sam![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 19-02-2010 u 10:23
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jos nista, jos ne zovu..
sve si vise mislim da nis od toga![]()
Jutro.
OK, nije jutro, budan sam duže vremena.
Buđenje uz Undisclosed Desires. Gotov sam![]()
zvala ja njih :zlomalonestrpljivo:
nije jos bila selekcija. u ponedjeljak ili utorak ce javiti.. naaaaaaaaaaaaaaaaajs.. ajmo, citav vikend, ako ne i dan vise nerviranja![]()
Zamisli kako je tek nama, pljuvati crne mačke cijeli vikend... Pa osušit ćemo se i dehidrirat ******![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nisam rekla crne macke!! rekla sam samo macke
dakle, sve redom. dehidracija ne gine, hehehehe
Evo instaliral sam Windows Vistu!Heheheh sad podesavam antivirus i te piz****je
A kaj je bilo sa podforumom "Zajebancije"?![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks