eo pitanje, kak ubiti mbo na mobitelu a da se ne vidi ništa
probal s visokim naponom, neće da krepa
hint...mob je tolko hebeno spor da ga oću poslat na servis....
flešan je
btw..spojio ga na paljenje od motora...i dalje radi savršeno......pa ga spojio na 220V 5W...i dalje radi.....lol
heben komad hardvera![]()
220V, 5W? Daj mi to objasni... Točnije čime si ograničio izlaznu snagu gradske mreže na 5W?
To ti definitivno nije uspjelo...![]()
došao mob s servisa ...nova matična lol
nutra je onaj papaya soft i sad radi ok![]()
vidjeli bi u servisu da ima krivi BL..
bar znam da imam nepoderiv mob lol
ne bi, jer ako digneš gore na noRSA boot običan, mob dolazi u fazu da ne ide ni u klasični blank mode.
Imao sam slučaj sa E8, nedavno mi bila na servisu. Čak ga nisu repairali, nego su mi promjenili matičnu ploču. Nevjerojatnije je čak da sam dobio produžetak garancije na još godinu dana od dana zamjene matične ploče.
Dakle, imao sam noRSA boot i greškom ubacio klasični original. I mrtav mobitel ko iz puške. Da li je išao nazad u život preko boxa i kabela, ne znam, jer nemam opremu da provjerim, ali u servisu nisu ni gledali. Možda i jesu, možda mu nije bilo spasa. Ne znam. Ali da se na taj način može ubiti - može![]()
i ja dobio novo jamstvo![]()
uvijek se dobije novo jamstvo s novom matičnom u RAM3, to nije iznimka.
@GoGs znam da si nosio, pitao si me onomad za to i rekao sam ti da neće provjeravat, ali da su baš htjeli, mogli su saznati jesi li dirao BL ili ne. Po mom iskustvu gotovo nikad ne spašavaju mobitele sa mrtvim bootom, koruptiranim PSA-om i sl., jednostavno im se ne da
Ne kažem da nisu mogli. Ali on je ovdje htio ubit uređaj. Ubio bi ga na način na koji sam ja napravio. Da li bi provjeravali ili ne? I sam si rekao - ne da im se. Dakle, to je prilično lak i dobar lijek za ubijanje motorole.
Što se tiče RAM3-a, više nisu službeni servis za motorole. Motorole više ne idu na popravak u RAM3.
Bookmarks