Mogu i to probati. Samo mi je to sad cim. Ako niko nema bolje rješenje.....
Naravno. Ja imam Dual Core 2.1 GHz, 2 GB RAM DDR2, i grafičku od 128 MB, i sedmica radi bez problema.
Mogu i to probati. Samo mi je to sad cim. Ako niko nema bolje rješenje.....
Pa mislim da ti je to sad najeftinije rješenje, no koje nemora dati nikakav rezultat. Ako i ne uspije, bar imaš novi OS. Ja sam uspio spojiti preko VGA-SCART kabela, no nisam imao zvuka, koji sam riješio tako što sam sam napravio kabel, koji sam spojio na audio izlaz za zvučnike na laptopu i audio ulaz na TV-u.
Većina programa će ti raditi i na sedmici. Evo ovaj će ti program reći što će raditi a što ne sa tvoga XP-a na budućoj sedmici:
Windows Upgrade Advisor
A s ovim programom možeš sačuvati datoteke i postavke s XP-a pa vratiti kad instaliraš sedmicu:
Windows Easy Transfer for XP
OK drug. Hvala ti. Javim kad sve sredim. Svakako sam mislio obarati sistem ovih dana.
moze bit i da ti grafa ne podrzava monitor i tv-out istovremeno. tak je i kod mene na x1200. ili monitor ili telka. neovisno o driverima, ccc, windowsima itd.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne moraš, na grafičkoj imaš tri izlaza, ali samo dva mogu raditi istovremeno. V3rt!g(o) ima sigurno neku sfušanu grafičku jer meni na X1200 bez problema rade dva monitora.![]()
Nisi ga trebao extractovati. Otvori taj ISO file s Nerom, i sprži na DVD (najvećom brzinom 4x).
EDIT:
Evo ti dobar program za prženje ISO i drugih image fileova:
ImgBurn
Zadnji uredio Rodney : 10-02-2010 u 14:28
Radi i TV, njega sam probao prije monitora. Koje konektore koristiš? Svaka ATI-jeva i nVidijina grafička unatrag 10-ak godina bi morala podržavati dva displaya.
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 12-02-2010 u 13:30 Razlog: ups...nočna, nesanica...gubim se :p
Evo i mene. Instaliro sedmicu, ništa se nije promjenilo. Bar ne što se tiče prebacivanja signala na TV. I vratio sam se na XP jer nisam mogao da nađem drivere za zvuk + nisam riješio problem. I da zlo bude veće nakon nove instalacije imam problem sa Babylon 8 rječnikom. Sa starim XP-om sve je radilo kako treba a sad neće da mi otvori Babylon Globe. Ne znam da li je itko koristio ovaj rječnik ali moraću da otvorim novi topic. Sve u svemu, ništa.
nije baš tak, određeni modeli iz neznam kojeg razloga imaju takve mušice, čak i ak je stariji model normalno podržavao npr. dualview itd. Tak na primjer na 8600gt nemrem prebaciti fullscreen overlay na sekundarni monitor iako je to šljakalo na svima još od tnt2 :/ na x1200 sam odustal - clone i extended su jednostavno...onemogučeni
no natrag na temu...
theblackone - znaći, prema 6. postu imaš sliku samo na telki, al je mutna. to je normalno. Sitni font nebudeš čitao ni na jednoj crt telki. Napravi si hotkey u ccc-u za prebacivanje i možeš na brzaka prebaciti kad ideš gledat film...
ili, za silu, nabavi drugu low-end grafu![]()
Daj probaj još deinstalirati CCC, ostavi samo drivere instalirane i onda stavi UltraMon pa probaj njime napraviti to što želiš.
Jednostavno predstavi TV kao produžetak monitora u Catalyst contol centar i budeš dobio sliku!
Znaš ono vučeš na desnu stranu miša i puf eno ga na TV kada nestane na monitoru!
Instaliraj TeamViewer pa budemo to sredili na brzinu.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Radije mu pošalji na PM da se netko "treći" ne bi ubacio...![]()
Bookmarks