Koji tražiš?
Jesi pitao filmski.plakati*gmail.com, vidim da je ta imala dosta toga pa možda još uvijek ima...
Vjerujem da se kod nas do toga dolazi skoro pa nikako osim moljakanjem tete za kino pultom![]()
Više me zanima postoji li neki dobar seller na ebayu, online trgovina ili bilo šta slično gdje bi mogao potražiti neke filmske plakate.
Zasad sam našao ovog:
http://stores.ebay.co.uk/Picturetrader
Ima odličan izbor, ali nema što meni treba (točnije, imat će, ali po cijeni od 60 GBP).
Pored toga prelistah moviegoods.com i movieposters.com...
Pucajte![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koji tražiš?
Jesi pitao filmski.plakati*gmail.com, vidim da je ta imala dosta toga pa možda još uvijek ima...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jesam ikad rekao hvala za ovaj kontakt?
Anyway, od njega sam nabavio Moon poster (lokaliziran na hrvatski, vjerojatno repro, but hey! Origigi je pojeftinio na 50 funti... britanskih), trebao bi uskoro stići. A u međuvremenu sam dobio još par:
Još trebam razviti tri slike na 40x30 (Fountain, Apocalypse now i možda ovo od Fight cluba) i to je to.
Nisi
Ovaj od Fight cluba mi je super
Makar, meni je super što god pisalo crnim/ bijelim slovima na narančastoj pozaditi
Čekaj, 50 funti plakat?Pa koliko je to, oko 400 kuna?
Al' sam se razbacao smajličima- sad ga neću staviti u ovoj rečenici.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
xlr, tražiš neki određeni plakat, određeni film il kako?
hoćeš meni kupiti ovaj od Federica Feelinia 8 1/2?:trepće okicama:
to je i dobar film.
i ovaj od Kuma plakat, crno-crveni, dobaaar.
inače, prijateljica mi je kupovala plakate nekome za poklon, e sad di, neznam :/
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
@Nered: Uuu taj od Apokalipse mi je isto štosan! A baš sam neki dan pogledao film po neznam koji put. Prva scena, Doorsi, napalm, awwwič![]()
@coccinella: Ovaj Fellini? Paaa sve se može srediti
Ima u Profilu plakata, ali ponuda na netu im je loša. Navodno u trgovini ima bolja ponuda, ali nekako sam skeptičan. Koliko vidim na sajtu, svi su lokalizirani na hrv (vjerojatno ih nabavljaju od našeg Blitza), a to mi se baš i ne sviđa (Moon je druga priča ^^).
Nešto razmišljam, na ulazu u sobu imam "choose life" citat od Trainspottinga - sasvim prigodan citat ako odlučite ući u moju jazbinu, a na izlaz bi objesio "turn out the light" od Children of menMmm
![]()
e da, taj,
baš mi je nekako artistic
e kad se može sredit, onda se možemo dogovorit![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Gdje ima za kupiti velikih okvira za slike/postere dimenzija oko 91x61 cm (27x40")?
Bi se moglo toga naći po trgovačkim centrima i kojim? Najveće što sam viđao su bili cca A2 formata, premalo![]()
jesi pogledao u metrou???ako mislis one onak staklene...ne mogu ti tocno rec koje su im dimenzije najvece, ali cini mi se da sam tamo vidjela najvece...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Metro mi je nedostupan (Pula). A ciljao sam na ovako nešto:
http://www.amazon.com/Black-Poster-F.../dp/B000XG0W5E
Znači sa staklom/pleksijem.
aha...ne znam dal takvih ima...
ja sam mislila na one obicne sa staklom naprijed i iverica (ili sta vec) iza...
e da, ja bih si nabavila plakat avatar...jel znas di ga ima po relativno pristupacnoj cijeni?po mogucnosti zg...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
A to bi bili oni bez okvira, samo staklo i iza ona ploča? E ti su mi prva liga, ali nisam ih vidio u ovim dimenzijama. Ali viđao sam ih do A3 veličine, odlični su za fotke.
Baš mi je danas došao Moon iz Zga:
http://www.imagesforme.com/show.php/989438_IMG3725.jpg
Čovjek ih nabavlja iz Cinestara i jeftin je. Blog mu nije updejtan pa ga kontaktiraj što te zanima: http://filmskiplakati.blogspot.com/
e da)) to su ti okviri
meni su ti najbolji
) sad kad cu u proljece sredivati stan, moram si nabaviti par takvih okvira i neke slikice metnuti unutra
![]()
![]()
ajde, ako budem isla mozda u metro, ja cu ti pogledati dimenzije i cijene
mogla bi ovaj vikend se tam zaletit, ako ti nije prekasno??
hvala na mailu)
R.I.P.-16.10.2007.
Tutlek, nece biti prekasno, budem i ja napravio par djira oko nasih centara
Georgy, tnx, budem i tu soluciju provjerio!
E jesi ovaj prijelaz s plave na plafon obojao ko čoban...
Znaš li za onu papirnatu žutu široku traku?![]()
Lol, traka je loša jer se zavuku kapljice tamo gdje loše ulovi(isprobano) A prijelaz sam napravio dokle ide debelim kistom, moram još finiširati kistom za tempere. Kompa moj, bit će bolje nego da radim ravnalom
![]()
Bookmarks