Ovako, mislim da ce ovo biti dobra tema za sve koji imaju WM uredaje, jer neznam kako kod Vas ali kod mene u Slavoniji je jako mala zastupljenst sa dijelovima za WM uredaje. Ovdje mozete iznositi sve sto se tice rezervnih dijelova za WM uredaje, a tema je zamisljena kao pomoc svima koji neznaju gdje da nabave rezervne dijelove.
Zadnji uredio beetleman : 09-02-2010 u 18:56 Razlog: Tema stavljena kao sticky sa univerzalnim imenom.
Ja sam sebi narucio preko ebaya dijelove za svoj uredaj HTC HD jer mi je u donjem dijelu kod staylusa malo ogrebana maska (metalni dio). Sama narudba je protekla u redu, cekao sam oko 20 dana na paket. u paketu mi je stiglo dva sarafcigera, plasticni dio za skidanje i odvajanje dijelova sa kucista, te prednja maska, poklopac baterije i poklopac za antenu. Izaslo me oko 30-tak dolara, sto mislim da nije skupo. Sada sam si narucio bateriju jacek kapaciteta 3000 mha sa poklopcem baterije koja dode 10 dolara. Koliko bi me to kod nas doslo nemogu ni zamisliti.
U pravilu sve kupujem na ebayu, od toga da sam potpuno obnovio HTC Wizard, sa novim kucistem, ekranom i baterijom do toga da sam za Touch Dual narucivao samo zvucnik.
Ebay je prvo i jedino mjesto potrage za takvim djelovima.
Mozda da se dopuni tema gdje tocnije na ebay-u (kod kojeg trgovca) jer nisu svi tamo posteni
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ok, moze i to, iako kupujem samo od Power Sellera sa iznad 98% pozitivnih iskustava.
Stoga moja preporuka:
logo_c2cstore
kr-net
post2all-world
Naravno da moze evo ti link:
http://cgi.ebay.com/Extended-Battery...item3efbf3f76c
Narucio sam je prosli tjedan, a mislim da ce doci za oko 2 tjedna ili 20-tak dana, izaci ce me toliko koliko je napisana cijena znaci 10 dolara sto je u protuvrijednosti negdje oko 50-tak kuna. Sto se tice standarda jeste free shipping no imas i one koji nisu free shipping tako da o tome treba voditi racuna. Neznam, ali sada po novom do koliko se ne placa carina, no ja je na 30 dolala koliko sam platio komplet masku za htc Hd nisam platio, a to je u protuvrijednosti oko 150 kuna. Znam da je prije bilo do 300 kn, a sada neznam.
Ovako par stvari za noobove:
1. provjerite dali seller salje u HR
2. provjerite cijenu shippinga (ponekad je to free za baterije i slicno)
3. normalnim shippingom racunajte 18-25 RADNIH dana dostave.
Primjerice meni sad stizu stvari koje sam narucio 02-04.01.2010.
EDIT- Tema je stavljena pod Sticky iz razloga sto moze biti korisna svima.
Jos jedno upozorenje,zabranjeno je oglasavati i prodavati dijelove i uredjaje putem ovog foruma!
e ljudi ja imam htc MDA III ( BlueAngel ) i trebam bateriju iz vana + stlyus
ako bi netko tko ima paypal mogao naruciti jer ja imam 16god.
VI DOBIVATE SVEUKUPNO 100kn (50kn stvari + 50kn usluga = 100kn u vasem dzepu)
ako netko ima iz ZAGREBA jer primporedaja samo osobno dolazi u obzir
battery 8.20$
http://www.bestofferbuy.com/3800mah-...b-p-27434.html
Stylus 1.50$
http://www.bestofferbuy.com/replacem...0-p-27871.html
PISE DA JE SHIPPING FREE ZA HRVATSKU![]()
Zadnji uredio fpopic : 02-03-2010 u 09:51
Dali netko zna gdje da kupim bateriju za Winmobile Mio A701 u Hr,ako je ikako moguce da to mogu narucit postom isl sluzbama. Internetske kupovine gdje trebam karticu mi nikaj ne znace.
Svima hvala unaprijed.
Evo njuskao sam po netu pa koga zanima,navodno imaju svakakvih baterija i salju postom a i cijene mi se vide razumnim pa i sa postarinom bar kaj se tice baterije koju ja trebam.
baterije-shop.com
Unica stil d.o.o
Marko Vuk
Milivoja Matoseca 1
10090 Zagreb
Telefon: 01/3732-282
Mobile: 099/4064-825
Fax: 01/789-0015
e-Mail: info[at]baterije-shop.com
Zadnji uredio Author : 05-03-2010 u 15:21
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Pozdrav
samo da javim da mi je 01.03.2010.g. došla baterija od 3000 mah + zadnji poklopac baterije za HTC HD, onako kako sam narucio preko ebaya. Sve skupa cekao sam 21 dan ili 3 tjedna. Cijena je bila 9.98 US Dollara, ili 50 kuna.
Pozdrav svima, ja sam naručio za HTC HD2 novu futrolicu, koja je bočno otvorenija od originalne, zbog bržeg potezanja...
Uglavnom naručio sam odavde:
http://www.pdair.com/catalog/product...ducts_id=24607
-platio 27.01.2010 (28 doloresa)
-napisali mi da su poslali 29.01.2010 i da čekam 20 radnih dana
-ništa još nije došlo!
Pisao sam im i rekao da nisam dobio, napisali mi da će mi poslati ponovno, i da im samo potvrdim adresu, ja potvrdio prije deset dana, nakon čega oni trebaju opet poslati mail da me obavijeste da su poslali.
Nisam još dobio mail da su ponovno poslali pa vjerojatno nisu!
Malo bed.
Hm, vjerujem da ce ti doci, no zato ja ne volim kupovat van ebay/amazon web prostora..
kupio bih si nesto avako kao zastitu ,jel netko zna ima li toga u hr ...
![]()
Tesko da ima nesto takvo u hrvatskoj. Ja nigdje nisam vidio, a ni cuo da ima. Jedino na ebayu.
Ekipa, jel kupovao tko od vas stalak za auto ili ti car holder zajedno s punjacem? Stalno gledam da si to kupim, ali nikako, il mi se cini preslabo il preskupo pa odustanem. Ako netko ima neko pozitivno iskustvo s necim, neka iznese gdje je kupio i kolko para. Hvala.![]()
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-CAR-CHARGE...item19ba710bbb
Ja sam uzeo ovaj za male novce dobije se drzac i punjac, inace kupujem iz ove eBay trgovine i sve jeftino i stize u roku 1-2 tjedna, a ima sve i svasta, moja preporuka.
Bookmarks