Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaka cast, sve 5 no ti si me krivo shvatio. Problem je u tome sto onima koji su vec jednom to radili ne treba takav sticky. Onima koji to nikad nisu radili trebaju detaljnije upute. Ja sam imao DIAMONDA i sad imam HD. Spremam se vec dulje vrijeme napraviti HSPL, ali nemam muda, bas zbog toga jer postoje razlike. Istina one su minimalne ali postoje i ako slucajno u krivo vrijeme pritisnes krivi gumb, eto ti panike. Stoga smatram da takve operacije trebaju biti stvarno detaljno napisane i objasnjene. Mislim da cu iduci vikend napraviti SPL i ubaciti neki novi rom. Zapisat cu si sve korak po korak i tocno tako prenijeti ovdje na forum. Nemoj se zbog toga ustrucavati pisati, svako iskustvo i svaki savjet je dobrodosao. Jedino sto za tako osjetljive teme treba misliti i na one koji imaju 2 lijeve ruke, to sam htio reci. lp P.S. koji ROM imas gore i kak si zadovoljan? Trajanje baterije? hvala

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    HTC HD2
    Operater
    T-mobile
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ko_nr_ad Pregledaj post
    Svaka cast, sve 5 no ti si me krivo shvatio. Problem je u tome sto onima koji su vec jednom to radili ne treba takav sticky. Onima koji to nikad nisu radili trebaju detaljnije upute. Ja sam imao DIAMONDA i sad imam HD. Spremam se vec dulje vrijeme napraviti HSPL, ali nemam muda, bas zbog toga jer postoje razlike. Istina one su minimalne ali postoje i ako slucajno u krivo vrijeme pritisnes krivi gumb, eto ti panike. Stoga smatram da takve operacije trebaju biti stvarno detaljno napisane i objasnjene. Mislim da cu iduci vikend napraviti SPL i ubaciti neki novi rom. Zapisat cu si sve korak po korak i tocno tako prenijeti ovdje na forum. Nemoj se zbog toga ustrucavati pisati, svako iskustvo i svaki savjet je dobrodosao. Jedino sto za tako osjetljive teme treba misliti i na one koji imaju 2 lijeve ruke, to sam htio reci. lp P.S. koji ROM imas gore i kak si zadovoljan? Trajanje baterije? hvala
    Ma nema problema kolega, drago mi je kada neko ima interesa za nesto. kao sto sam vec napisao, SPL nije problem maknuti ako se slijede upute, no uvijek postoji rizik. Ja sam ga evo savladao iako mi nije bilo bas svejedno to uraditi prvi puta. No rekao sam ili sad ili nikada i ucinio to. Slijedio sam upute i rijesio. Uvijek sam pobornik one stare "Tko pita ne skita". Ja sam u fazi kuhanja nekih romova, informiram se vezano za to, citam, slusam savjete i nadam se u skorije vrijeme da cu napraviti nesto novo.

Koji rom koristim? Koristio sam ih puno, no najbolji mi se pokazao
    Energy.BLACKSTONE.21889.StandardM2.5, stabilan, dosta je brz i vrlo ugodnog sucelja. Sto se tice baterije, ako stalno nesto motam po njemu, onda traje dva dana, no ovako ako ga pustim da odmara 4 dana bez problema. No nista za to, narucio sam si bateriju 3000 mah, preko ebaya, treba mi stici svaki dan pa ce to onda biti nesto sasvim drugacije.

Nemoj misliti da sam se uvrijedio na tvojim pitanjima, nisam, drago mi je da ima neko tko se interesira, a da mu ja mogu svojim savjetima pomoci.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. GPRS i MMS postavke za WM uređaje
    By HCSC in forum Windows Mobile
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 18-12-2012, 14:20
  2. GPS navigacija za Android uređaje
    By HCSC in forum Android
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 17-01-2010, 22:35
  3. [GPS navigacija] za WM uređaje
    By HCSC in forum Windows Mobile