...o pa i to smo dočekali...vidi se koliku je pomutnju Android donio na tržište
...
Više o toj vijesti na ovom linku:
http://www.gsmarena.com/symbian_goes...-news-1427.php
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...o pa i to smo dočekali...vidi se koliku je pomutnju Android donio na tržište
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izgleda da im je to jedina opcija ukoliko se zeli boriti sa Androidom i Windows Mobile-om. Nadam se da ce se pojaviti developeri i na tom polju.
Symbian je još uvijek najkorištenija platforma. Meni se nekako čini da je ovaj trend pokrenuo iPhone sa svojim open source sistemom. Zato danas i imaju neusporedivo više aplikcija od drugih platformi. Android prati a evo priključuje se i Symbian. Za Windows Mobile mi se nekako čini da se neće moći osloniti samo na svoje snage glede aplikacija, mada im je lakše zbog Microsoftove podrške. Bumo vidli. BTW ja u svakom slučaju glasam za Android![]()
onako, laički, ovo je najvažnija vijest nakon potresa na haitiju.
može li netko pojasniti pojam "open source" i što isti sve donosi ?
recimo korisnicima symbian mobitela.
Davno su to obećali, a pitanje je koliko su kasno s tim i krenuli. Konkurencija ih doslovno jede.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
http://hr.wikipedia.org/wiki/Otvoreni_kod
Znaći da svatko tko ima imalo smisla u programiranju može napraviti osobni softver za tu platformu!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Za Symbian programiranje ipak treba malo više talenta i rada, pa sumnjam da će baš svatko prćkat po kodu.
Ono što ja očekujem od open-sourcea su jeftiniji mobiteli jer bi open source OS po nekoj logici trebao biti besplatan, i time bi mobovi bili jeftiniji za onaj dio cijene gdje se plaća licenca za OS.
Ne znaći, ali će teško bez toga moći konkurirati Androidu. Ako bude besplatan, znaći više proizvođača koji će ga koristiti, više proizvoda, veće tržište, veći interes proizvođača, više aplikacija, bolja prodaja.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks