Izvorno postao
.:Kristijan:.
nece ni nakon sto je ugasen po 2 sata. cudno...
stavjlena original Nokia 1GB kartica (dobivena uz 5700XM).
S karticom se bez problema upalio 3 puta za redom. Stavim nazad SanDisk 4GB SDHC.
Kartica je koristena u Xperii, nije davala nikakve znakove problema, sve odlicno radi, kad se spajala na komp s Win7 bio bi onaj prozor scan&fix. Javljao je neku gresku... Sad sam formatirao i toga nema, ali se mob ne zeli upaliti.
Sad opet formatiram na mobu, pa cemo vidjet dal 'cista' kartica stvara probleme. Pali se mob, da vidimo... Ide dalje bez problema. Sad opet garmin gore pa vidjet... Imao sam neki 'gf' file na kartici, mozda je do njega bilo...
Ugl, idem stavit garmin pa javim.
EDIT: instalirao, mob se opet neda upaliti... Za poludit... Idem probat instalirat na 1gb karticu...
Sad me nesto i okretanje zaslona zeza..
EDIT2:
Stavio 1GB karticu, formatiro na mobu, stavio garmina, opet isto... Sad cu update na onu noviju .60 verziju pa cu vidjet iako mislim da ce isto bit.
Jel zna netko zasto je to tako? Vec 10ak min pokusavam upalit mob, 20 pokusaja, nista...
EDIT4: stavio 50.00.60. verziju, i dalje isto. vec sam ga bar 30 puta pokusao upaliti i neuspjesno... Stalno se gasi s tim garminom. Ima neko slican slucaj/zna uzrok?
EDIT3: jel ima neko iGo 8, da zamjenim garmina za to...
da nije cracked i da je potpisana. tj, da se jednostavno instalira kao i garmin.
Hvala unaprijed!
Bookmarks