Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Sony Ericsson Xperia X1i
    Bodovi
    9.734
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.734, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nece ni nakon sto je ugasen po 2 sata. cudno...

stavjlena original Nokia 1GB kartica (dobivena uz 5700XM).
    S karticom se bez problema upalio 3 puta za redom. Stavim nazad SanDisk 4GB SDHC.

Kartica je koristena u Xperii, nije davala nikakve znakove problema, sve odlicno radi, kad se spajala na komp s Win7 bio bi onaj prozor scan&fix. Javljao je neku gresku... Sad sam formatirao i toga nema, ali se mob ne zeli upaliti.

Sad opet formatiram na mobu, pa cemo vidjet dal 'cista' kartica stvara probleme. Pali se mob, da vidimo... Ide dalje bez problema. Sad opet garmin gore pa vidjet... Imao sam neki 'gf' file na kartici, mozda je do njega bilo...

Ugl, idem stavit garmin pa javim.

EDIT: instalirao, mob se opet neda upaliti... Za poludit... Idem probat instalirat na 1gb karticu...

Sad me nesto i okretanje zaslona zeza..

EDIT2:
    Stavio 1GB karticu, formatiro na mobu, stavio garmina, opet isto... Sad cu update na onu noviju .60 verziju pa cu vidjet iako mislim da ce isto bit.

Jel zna netko zasto je to tako? Vec 10ak min pokusavam upalit mob, 20 pokusaja, nista...

EDIT4: stavio 50.00.60. verziju, i dalje isto. vec sam ga bar 30 puta pokusao upaliti i neuspjesno... Stalno se gasi s tim garminom. Ima neko slican slucaj/zna uzrok?

EDIT3: jel ima neko iGo 8, da zamjenim garmina za to...
    da nije cracked i da je potpisana. tj, da se jednostavno instalira kao i garmin.

Hvala unaprijed!
    Zadnji uredio .:Kristijan:. : 06-02-2010 u 02:53

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    5800XM NAVI, 3GS 32 GB
    Operater
    T
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .:Kristijan:. Pregledaj post
    nece ni nakon sto je ugasen po 2 sata. cudno...

stavjlena original Nokia 1GB kartica (dobivena uz 5700XM).
    S karticom se bez problema upalio 3 puta za redom. Stavim nazad SanDisk 4GB SDHC.

Kartica je koristena u Xperii, nije davala nikakve znakove problema, sve odlicno radi, kad se spajala na komp s Win7 bio bi onaj prozor scan&fix. Javljao je neku gresku... Sad sam formatirao i toga nema, ali se mob ne zeli upaliti.

Sad opet formatiram na mobu, pa cemo vidjet dal 'cista' kartica stvara probleme. Pali se mob, da vidimo... Ide dalje bez problema. Sad opet garmin gore pa vidjet... Imao sam neki 'gf' file na kartici, mozda je do njega bilo...

Ugl, idem stavit garmin pa javim.

EDIT: instalirao, mob se opet neda upaliti... Za poludit... Idem probat instalirat na 1gb karticu...

Sad me nesto i okretanje zaslona zeza..

EDIT2:
    Stavio 1GB karticu, formatiro na mobu, stavio garmina, opet isto... Sad cu update na onu noviju .60 verziju pa cu vidjet iako mislim da ce isto bit.

Jel zna netko zasto je to tako? Vec 10ak min pokusavam upalit mob, 20 pokusaja, nista...

EDIT4: stavio 50.00.60. verziju, i dalje isto. vec sam ga bar 30 puta pokusao upaliti i neuspjesno... Stalno se gasi s tim garminom. Ima neko slican slucaj/zna uzrok?

EDIT3: jel ima neko iGo 8, da zamjenim garmina za to...
    da nije cracked i da je potpisana. tj, da se jednostavno instalira kao i garmin.

Hvala unaprijed!

Zašto si toliko navalio na Garmina? Ja sam ga imao jedno vrijeme, pa sam ga deinstalirao, nije me baš dojmio!
    Pogotovo sad kad su Nokia Ovi maps besplatne!?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    Sony Ericsson Xperia X1i
    Bodovi
    9.734
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garmin koristim od 2002, u svim autima ppsjedujem Garmin navigaciju I navikao sam na nju. Garmin mi je pojam za navigaciju... :d

Na svim uredajima imam Garmin, a evo I greska jedna mi se popravila stavljanjem 5.00.60. Sad je samo stvar sto se ne zeli upaliti s instaliranim garminom...

Nokia Ovi maps sam probao, OK su no ipak: trose internet promet; nisu graficki lijepe; koliko vidim nema turn-by-turn glasovne navigacije.

5230, 5800 I druge symbian s60v.5 imaju isti softver, I nisam naisao na ovaj problem kod drugih. Da li ja nesto krivo radim ili je greska do uredaja?

Ostajem pri Garminu, dok ne stavim neku drugu navigaciju - primjer, iGo8 ili sl.

- ako netko ima neki tutorijal ili linkove za instalaciju iGo8 na symbian s60v5 slobodno neka postavi. tesko mi je googlat s mobitela..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. K610/CID52, nakon vracanja GDFS-a se nece upaliti
    By stunk in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 20-11-2008, 15:59
  2. K800i nece upaliti nakon promjene SIM kartice
    By digidoo in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 03-11-2007, 17:23
  3. K800i, nakon gasenja se vise nece upaliti
    By Tifoz in forum Sony Ericsson