Ima li ikoji način da dobijem kvalitetniji zvuk na 6650 fold? Mob mi je zakon ali mi je nezgrapno nosit i mob i mp4 player svuda a živcira me konstantan šum na 6650...ima li tome lijeka?
To sa otkljucvanjem nisam primjetio, kad imam upaljen fring cijelo vrijeme mi je mob zakljucan. Po meni je jedna od vecih negativnosti mala kolicina RAM-a. Kad pokrenes Garmin treba ti najmanje 8 MB a uz upaljene aplikacije tipa fring i music player nece ga jednostavno ni pokrenuti, samo ispise poruku unable to start.... Moze se vrtjeti vise aplikacije ali Garmin mora biti prvi pokrenut, ako je on u igri i onda ostale. Sa takvim radom baterija telefona traje jedan dan!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ima li ikoji način da dobijem kvalitetniji zvuk na 6650 fold? Mob mi je zakon ali mi je nezgrapno nosit i mob i mp4 player svuda a živcira me konstantan šum na 6650...ima li tome lijeka?
Kakav šum? Ja nisam ništa primjetio!
Prvo pozdrav svima na forumu,pošto sam novi član.
Vlasnik sam 6650 i do sada sam sa svime zadovoljan ,osim na jačinu zvuka.
(napravio sam update softvera).Prije Nokie imao sam samo Motorole i bio sam više nego zadovolja,ovaj symbian OS mi se ne čini loš,ali ima situacija kad mi se mobitel jednostavno "smrzne",pa je potreban restart.No izgled je ono što me privuklo tom modelu,i ono meni najvažnije da je preklopni.![]()
Zadnji uredio aikon6650 : 28-04-2009 u 22:22
Instalirane teme sa kartice ne mogu odinstalirati. U installed applications ih nema, kako da ih obrisem?
Evo moje najnovije iskustvo sa Nokijom 6650f.
Prije par mjeseci sam primijetio da mi telefon nije dostupan kad me neko zove.Ja normalno mogu zvati,ali mene se ne može dobiti (javlja korisnik je nedostupan).Sve opcije su original,nema niti jednu skinutu sa interneta ili tak nekaj.Pošto je telefon od prvog dana radio bedasto (problem sa ekranom-nekada se nije palio) napravio sam update softvera preko interneta.Nakon 4 mj.odem ja odnijeti mobitel na servis da pogledaju zašto sam stalno nedostupan,i dođem u servis po mob,kad oni mi poništili sa pečatom garanciju uz konstataciju da je u mobitel došla tekućina (po onom malom indikatoru iza baterije) i vele da mogu platiti 2.100.00 kn ako želim da mobitel radi.Strašno mobitel držim u posebnoj torbici i nikada mi nije pao u vodu...i kaj sad imam mobitel star 4 mj. koji mogu baciti u smeće!!!! NOKIA ??? NE FALA!!!!! nikad više!! imam Motorolu 3g staru i mislim da bu još toliko radila uz ovu recesiju =)))
Evo i moje iskustvo sa nokiom 6650 f
Imam ga 6 mjeseci i bio sam uvjeren da kad kupujem nokiu (svi moji telefoni su bili nokia, njih desetak) da kupujem dobar telefon. Telefon je kupljen u HT-u i nakon dva dana primjetim da sam izgubio zaštitu za šarafiće ispod glavnog ekrana. Kad tamo nema ni jednog šarafa. Odem ja kod ovlaštenog servisera, ugodnog li iznenađenja, tip mi veli da nemam garancije jer je netko otvarao telefon. Ajde progutam to i mislim izdržat će pola godine do godinu dana pa ću nabavit novi.
Ali kad me počeo zahebavat-katastrofa;
Ja ga zaključam on se otključa
Kad radim s nekom aplikacijom smrzne se i možeš s njm gađat zečeve
Kad otvorim poklopac svako malo mi se upali kamera(najgore je kad te netko nazove)
Kad me netko nazove ja se pokušavam javiti a on ne reagira
Uz sve nabrojane negativnosti u gornjim postovima neka me netko uvjeri da je to dobar telefon.
To je loš, samovoljni, retardirani telefon od kojeg sam odustao nakon tri mjeseca agonije te sam uzeo onu odbačenu predhistorijsku nokiu koja još uvijek radi(ko Dolores Lambaša)
Zaključak, Nakon takovog telefona izgubio sam potpuno povjerenje u nokiu.
uh nisam dugo već čitao ove postove jer i mene uopće nije oduševio ovaj telefon, imam ga već gotovo pa 8 mjeseci i od prvoga dana je zajebavao. Nisam ga updateao jer ta-man kad sam uspio sve srediti da radi kako-tako oni izbace update - da ne bi opet sve podešavao.
Moram priznati da se u zadnjih 2-3 mjeseca popravio sam od sebe, osim što više ne mogu niti jednu aplikaciju staviti niti izbrisati al odustao sam i od toga, sad samo da nađem malo noviju AdriaRoute za Garmina i to je to. (Kod Poreča su napravili par kružnih tokova kojih nema i jednu-dvije ceste pa garmin misli da vozim po polju)
Sa zaključavanjem sam odavno prekrstio jer one touch-tipke su živi užas, a i ono najbitnije kaj sam skužio je da ne možeš nikoga nazvati ako je tel. zaklopljen tako da me živo boli đon kaj mi svako malo uđe u štopericu ili kalendar na onom malom zaslonu. Uglavnom ovaj mob su do pola napravili i netko ga je izbacio na tržište nedovršenog, takav je moj utisak, kao neki lošiji prototip.
BTW:
Također, jedino, ali zbilja jedino što radi bez greške i vrlo rijetko me izdaje je jeb*ni Garmin koji sam skinuo na ovom forumu i ono nisam za njega platio niti kune! Kad malo bolje razmislim ne mogu niti očekivati da mob bolje radi jer sam ga platio - 1 kn!!! Koliko para - toliko muzike!
TIP:
Ovo sam skužio nakon kupnje ali inače prije nego li kupujete ovaj model poželjno je da otraga NE PIŠE "Made In Hungary", frendu piše da je iz finske, sastavljen u koreji i radi ko puška, al također, ukoliko se kupuje direkt iz t-mobila onda su svi iz mađarske.
![]()
RapidShare SUX big!
mislim da sam imao sličnu stvar i da sam otišao u settings/phone/network/network mode i stavio gsm . Sa UMTS-om me zafrkavao.
Inače kad ostavljate mobitel u servisu neka izvade bateriju pred vama da zajedno sa njim pregledate indikator, jer inače oni mogu sami zaliti indikator.
motorola user
Sutra ja cu da Kupim ovaj 6650 za 105 eur ,,Zaista dobro izgleda ovaj telefonic i ima Symbian zato sam odlucio da ga kupim.Zaista toliko li je taj tih zvuk kad zazvoni
Zvuk je tih , ali nije baš takva drama. Ovisi i koju melodiju staviš. Odi u tmobile ili gdje jupuješ pa neka ti netko pusti zvuk pa češ najbolje znati.
Ovo sa dostupnošću i prebacivanjem na GSM i servisom me malo zacimalo. Nekak mi se neda , ali mogao bi ja skočiti do njih da vidim što će meni reći. Moj indikator je bijeli.
motorola user
čitam i nikako da netko točno kaže na koji zvuk se to odnosi; na zvuk zvona sa vanjskog zvučnika, ili na zvuk slušalice tokom razgovora? koji je točno tih?
tih je zvuk vanjskog zvučnika prilikom dolaznog poziva
kada razgovaraš, sugovornika čuješ dosta dobro
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Malo mi je zakasnila Kupovina ali nija bitno vazno je tu pored mene Nokia 6650 Fold i mogu reci da telefon je fantastican za ovaj novac ..Sto se tice Zvuka ma ja to ne primecujem da je slabii i mogu da kazem da je jaci nego kod Nokia N97 poredio sam ja to licno ..A toliko svi kukaju da je zvuk losii i nemojte da kupujete ovaj fon .e sad za one koje nameravaju da slusaju muziku sa njime a bes slusalice e onda tu ce te se razocarati jer je slabi zvuk.
Dakle da dam ocenu od 1 do 10 za zvuk
Zvuk Zvona 9
Zvuk Music Player 4
dobila sam nokiu 6650 i skinula sam neke teme sa interneta na komp ali neznam kada ih prebacujem preko usb-a gdje ih tocno moram spremiti![]()
ne moraš ih ni prebacivati na mobitel
na računalo instaliraš Nokia PC Suite, uštekaš USB kabel u mobitel i u komp, na mobitelu odabereš: PC Suite
nađeš temu na kompu, dva puta stineš na nju, i počet će ti instalacija. (mob i komp moraju biti stalno povezani)
Ona samo na mobitelu izabereš da želiš instalirati temu i di ju želiš instalirati (memo kartica ili memorija mobitela)
A možeš temu prebaciti na mobitel (recimo na memo karticu) i onda pomoću nekog explorera direktno na mobitelu instalirati temu
Pomozite, nikako da mi se spoji sa kompom, usb ukljucen a komp kaze diskonekt, i kako cu fotografije sa moba prebaciti na komp? Sve sam upute procitala i opet ne ide.![]()
Instalirala sam OVI nokia suit i sve slike mi je prebacio na komp. dali je OVI nova verzija?
Ico, dali mogu memorijsku karticu sa nokie 6650 prebaciti u se 760i da bih mogla koristiti garmin'?
SE W760 NIJE symbian mobitel
pa shodno tome, NE možeš korisiti garmin na njemu
A OVI maps-ima nije mjesto u ovoj temi
OVI suite () je program koji zamjenjuje Nokia PC Suite i ako si ga skinula sa nokia.com, skinula si zadnju verziju.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks