hmmm... da... ako je 40kn onda mozda se i isplati... ako nema te probleme...
neznam... mozda bih za 100kn otkljucao mob, ali kazes da je od 150kn to mi je previse... ne isplati mi se...
1. Znas li ti koliko baterija na E71 traje? Zaboraviš gdje si stavio punjač.
Koristim jednu i ovih problema s nedostupnošću ili kasnjenju poruka uopće nemam.
Turbo simu je svejedno koji SW imaš, neradi na principu sw-a
....
hmmm... da... ako je 40kn onda mozda se i isplati... ako nema te probleme...
neznam... mozda bih za 100kn otkljucao mob, ali kazes da je od 150kn to mi je previse... ne isplati mi se...
100 kn, 150kn, nes ti razlike, preskoci jedan odlazak u birtiju i eto ti razlike u cijeni
ja sa turbo simom imam losih iskustava, lik mi je onda nabavio drugu od drugog proizvodjaca, ali sam imao iste probleme, na kraju sam odustao od toga
ocito ima i zadovoljnih korisnika, ti sam procijeni sto ti je bolje
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
[6730 Classic] da li se može otključati???
Kupljen je u VIP-u...
Hvala
Dobio sam 6303 classic zaključan na T-mobile...
Ima li nade za mene i moj Tele2 broj???
Kako? Gdje? Koji su novci u igri? Mogu li sam?....
RAPUYAMA v1.11 PR_RTSA_BGA401/CSP - PA_SL3 Security
============================================
5630d (RM-431)
6700 Navigator (RM-470)
6710 Classic (RM-491)
6720 Classic(RM-424, RM-564)
6730 Classic (RM-547,RM-567)
7020a (RM-497)
E52 (RM-469)
E55 (RM-482)
E72 (RM-529,RM-530)
RAPIDOYAWE 1.13E - PA_SL3 Security
=============================
5730s (RM-465)
5530 (RM-504)
5800d (RM-356) - HASH: 479C6DDE3942E12C429C1D6ADED80371
N97 (RM-505/506/507/555)
RAPS_V3.03/3.02 - PA_SL3 Security
===========================
2700 Classic (RM-561)
5130 XpressMusic (RM-495)
6303 Classic (RM-443)
a kad bi se moglo utkljucati?
Mislim, jel se nikako nece moci odkodirat ili je samo privremeno?
Zadnji uredio 007jaran : 06-02-2010 u 21:06
Kako stanje stoji uskoro. Trenutno se mogu odradit dva do tri uredaja dnevono cjena je 300Kn. Prosjecno cekanje je 10 do 15 dana
pozdrav ljudi,
eto imam dosta slican problem ovome, kupio sam nokiu 5130 xpressmusic i htio bih ju dekodirati, probao sam preko IMEI koda na ovoj stranici http://www.peters1.dk/unlock/nokia/online.php?sprog=hr i nije islo (javljalo mi gresku koda)
jel jos uvijek stoji da je ta nokia nemoguca za dekodiranje ? jer proveo sam evo cijelu vecer u potrazi za tim, ili se moze dekodirati u odredenoj sluzbi di trebas platit lovom
takoder cijeli taj koncept s tim turbo sim karticama mi je nov, pa ako vam nije problem da mi kazete di ih ima za nabavit i koji su negativni efekti ?
hvala
edit: takoder nasao sam primjer te jedne kartice na njuskalu i medu mobitelima se ne spominje 5130 ... help![]()
Nikakav turbo sim niti otključavanje za sada ne postoje za 5130.![]()
....
Dali bi se recimo moglo to rjesiti slanjem nekakvog sluzbenog dopisa u Nokiju, na globalnoj razini!?!?
Dali je moguce da sama dekodiram ovu nokiju, zakljucana je na tele2? KAKO?
odkleni.si Ova nokia ide preko kalkulatora
....
samo ukucaj taj kod, ako ti javi gresku onda pitaj ovdje i nemoj vise ukucavati dok ne dobijes odgovor
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
više puta stiskaš zvjezdicu ,
Dobiš kod, zatim ubaciš karticu koja inače neide u mob (Vip, Simpa, Tomato), Tada će ti pisat kod ograničenja, zatim uneseš ovaj kod koji si dobila s stranice odkleni.si onda će se mob resetirat i tako skinut ograničenje
....
primjerice kada pišeš poruku za slovo o treba stisnuti 3x broj 6,
Tako za + dva puta stiskaš zvjezdicu
za p 3x zvjezdicu
za w 4x zvjezdicu
Duguješ mi pivu![]()
....
uputa s stranoce odkleni.si
Upustva za dekodiranje
1.) Potreban je vaš IMEI broj (IMEI je identifikacijski broj svakog GSM/UMTS aparata), koji možete dobiti tako, što ćete upisati brez ili sa SIM karticom u telefon ovaj niz *#06#. IMEI broj mora sastojati samo brojeve bez drugih znakova kao što su ( / - ).
2.) Potrebno je znati, na kojeg operatera vaš aparat trenutno radi (npr. ako trenutno radi na mrežu od operatera VIP, vaš je aparat zaključan na mrežu VIP).
3.) Dobili ste generisan kod npr:
#pw+124387908909+7#
4.) Kako upisati kod?
1.) SIM karticu izvadite iz aparata (za Nokia 6101, 5140, 5140i pogledaj upustva niže)
2.) Uključite aparat (napisat će vam da Ubacite SIM ili Insert SIM ili slično u nekom drugom jeziku)
3.) Upišite kod...
4.) Napiše vam "Telefon otključan", "SIM restriction off" ili se samo isključi in ponovno uključi
5.) TELEFON BI TREBAO BITI DEKODIRAN
Ako nije uspjelo, pokušajte sledeća upustva
Drugi postupak (za modele 6101, 5140, 5140i i ostale, koji nisu mogli biti dekodirani gornjim upustvima)
1.) SIM karticu izvadite iz aparata (ako je vaš aparat zaključan na VIP)
2.) Stavite SIM drugog operatera (npr. T-Mobile)
3.) Uključite aparat (napisat će vam Aparat zaključan ili SIM restricted)
4.) Pritisnite Otključaj ili Unlock
5.) Upišite kod...
6.) Pritisnite OK
7.) Napisat će vam Telefon otključan, SIM restriction off ili će se sam isključiti i ponovo uključiti
8.) TELEFON BI TREBAO BITI DEKODIRAN
Kako da upišem #, p, w i znak + ?
Ako više puta pritisnete zvjezdicu (*) dovoljno brzo.
....
dali to ide ovako: ***p ****w **+ itd.?
Uspjela sam, radi!!!! Zahvaljujem!!!!
Zadnji uredio mosorka : 19-02-2010 u 18:22
Bookmarks