vrlo je vjerovatno da je viewty kvalitetniji mobitel,ali ja bih ti preporucio c902
vise mi se svidja izgled,sucelje i sve ostalo na SE...
ku990
c902
molim vas da mi pomognete oko ove dileme sad ce mi brzo 18sti rođendan i premjestam broj na tele2 pa sam si planira uzet neki novi kul mobitelsvki komentar dobrodosao
vrlo je vjerovatno da je viewty kvalitetniji mobitel,ali ja bih ti preporucio c902
vise mi se svidja izgled,sucelje i sve ostalo na SE...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
pa sad, ja sam bio zadovoljniji kamerom na lg-u, jer ima strob blic koj je između xenona i ledice pa je ipak dobar za navecer, al na kracu udaljenost od xenona naravno.. a video snimanje mu je fantasticno,veca rezolucija u avi formatu vga 30fps, i 120fps ak imas potrebe za gledanje usporeno.. baterija mu je isto solidna, meni je znao drzat po 3-4dana, vanjski zvucnik mu je dosta glasan,dobijes adapter za 3.5''slusalice... mana usporenost pregleda slika kad se napuni 2gb kartica..al inace na lg-u je isto cist solidno slozen meni
..
ovisi sta više zelis, ako ti je bitnija kamera, mislis ic na internet, volis touchscreen sa velikim ekranom uzmi lg, ako volis elegantiniji, cvrst, tanki mobitel ,klasicna tipkovnica i dovoljan 2'', uzmi c902..
Zadnji uredio dubrava : 02-02-2010 u 04:14
bio nekad oglas...
hm jel mi samo mozete rec koji ima bolji fotoaparat?
pa dubrava ti je vec napisao
za sve sto te zanima koristis google!!!![]()
http://www.lmgtfy.com/?q=c902
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
gogliram i trazim cili dan i misljenja su podvojena treba mi misljenje nekog ko ima iskustvo
Bookmarks