Iphone 3g 8gb mislim da je sasvim dovoljan,jednostavan je,ima veliki ekran i wlan...
a za sve te silne aplikacije...po želji se stavljaju,kome trebaju stavlja ih,a kome ne taj ih ne stavlja...
Ovak, opet je doslo vrijeme da si stari uzme neki fon.
Uglavnom, on bi htio neki mobitel sa velkim ekranom, svidio mu se moj iPod Touch pa se i odma zaljubio za iPhone. Ja sam nekak skeptican u vezi te ideje, jel on nije bas naviknut pisat poruke na njemu i imam filing da ce taj mobitel zavrsit u ladici. Fora mu je to kaj ima miljon aplikacija za njega, kaj se recimo kada je u Safariu moze jako zumirat i kaj ima vec ugradjeni e-mail klijent.
No, svidja mu se i E72. Jedini problem kod njega je to kaj ima mali ekran i stari kak je corav, nece vidjet poruke ili takve stvari
Pa sad bi vas molio da predlozite neke druge mobitele osim ovih. Njega najvise interesira Symbian OS, Android i Win Os mislim da ce mu bit kompliciran.
Dakle, jedan mobitel koji je vrlo jednostavan za koristenje, ima veliki ekran i podrzava WLAN. Cijena nije bitna, ali ne zelim se petljat sa oglasnicima i tim prodavacima "na crno".
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Iphone 3g 8gb mislim da je sasvim dovoljan,jednostavan je,ima veliki ekran i wlan...
a za sve te silne aplikacije...po želji se stavljaju,kome trebaju stavlja ih,a kome ne taj ih ne stavlja...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ja bih mu preporucio da uzme 3gs,sigurno mu je bolji od nokije a i bice mu dosta zabavniji...![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
nema sanse da ce u autu moi pisati poruke ni sa nokije ni sa iphone-a
nije na e72 klasicna tipkovnica,vec punokrvna qwerty....
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ako mu je bitno što lakše upravljanje mobom za vožnjom zašto ne uzme onda klasični neki, tipa E52 ili nešto slično.
potpisujem yager-a
e52 ima sve sto i e72
i puno lakse za koristiti tijekom voznje.....
S obzirom da dobra kamera nije navedena kao jedan od presudnih kriterija, E52 se nameće kao najbolji izbor. Symbian, ekran pristojne dijagonale, WLAN podrška te normalna numerička tipkovnica.
Ok je, tri puta si ga preporučio... Doduše bez nekog jasnog razloga osim subjektivnog dojma, al ok je.
E52, jer je ista kao E72, a E72 je batina.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
iPhone je sto se toga tice bestbuy,jedino neznam kako starije osobe imaju zivaca za iTunes itd...
Ja ga koristim i prezadovoljan sam,sto ne znaci da bi i njemu odgovaralo bockati po ekranu...
Najbolje da isproba jedan i drugi i sam odluci sto mu najbolje lezi...
@Cionn - ako ima E52 i mali mu je ekran, kako je onda uopće ušla E72 u usporedbu?E72 ima ekran iste veličine ko i E52 (zapravo, čak je i 0,04'' manji
)...
Imaju ga, samo što se zove T-Mobile G2 Touch.Isti je ko i pravi samo je brandiran pod T-Mobileom.
Već se uspoređivalo na forumu Hero(G2) sa Iphoneom. I mislim da je Hero uvijek "dobio".
Hero (G2 Touch) vs iPhone 3GS vs N97
SE Satio vs iPhone 3GS vs HTC Hero (G2)
Eto, moze lock teme, stari si je kupio iPhone 3GS (a na 1-2 ima ovaj G2 (HTC Hero) na probi pa ce jos odlucit)
Hvala svima![]()
Bookmarks