Radi bez problema, imao sam na njemu Garmin i sve je štimalo.
Dosad sam bio na nokiama, a sad mi se pružila prilika da uzmem ovaj mob. S obzirom da često koristim navigaciju može li mi itko reći radi li na ovom mobu garmin, ali isključivo preko integriranog gps-a. Hvala unaprijed
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Radi bez problema, imao sam na njemu Garmin i sve je štimalo.
PREDATOR
hvala na brzom odgovoru, btw. jel ide isti garmin kao i za nokie s60v5 ?
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Ide isti.
PREDATOR
ja bi isto garmin na i8910, skinuo sam ga i kad pokrenem instalaciju kaze da program nije kompatibilan sa aparatom i da li zelim nastaviti DA/NE?
a inace ovo mi je prvi mob takve vrste pa me malo strah svega...
samo nastavi sa instalaciom
Evo da se i ja javim sa problemom. Skinio sam 5.00.50 verziju i isto kaze da nije kompatibilno bla bla ali se sve instalira i radi kao sat ALI nemam zvuka u Garminu nit imam za izabrat ijedan jezik pod Zvuk, jacina mi je na 80% ali di su jezici je prazno. Moze netko rec sta i gdje da kopiram na mob da dobijem zvuk i glasovno navodjenje ?
Tnx
Da li tko zna da li je izdana novija verzija Adria Route od 2,3?
Hvala.
ja sam stavio garmina 5.00.50 i sve je radilo super .. i sad u zadnje vrijeme kad odem na ikonu garmina i pokusam uci unutra samo me izbaci .. pojavi mi se prvo onaj normalno crni ekrani pise fino garmin i samo izađe van .. ne znam zasto :S
ne znam jel ima neke veze sto sam premjestio tu ikonu garmina iz aplikacija u alate .. pokusao sam ju vratit nazad al nista .. isto ... :S:S
decki znaci ista procedura instalacije je kao za nokiu???
Pozdravim svima. Gledam temu i moram reci da sam iznimno zadovoljan izvedbom Garmina ali i ugradjenog GPS uredjaja u ovom telefonu. Imao sam priliku usporedno isporbati N97 i Omniu i mogu vam reci da je razlika u pronalazenju signala zastrasujuca. Naime Nokia koja je kao najjaci mobilni brand vezu sa satelitima trazi, pa moglo bi se i tako reci, cijelu vjecnost dok Samsung to odradi puno, puno brze.
Ko će mi počešat leđa???
Bookmarks