sutra opet Omeyer.. :rolajznakub:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
sutra opet Omeyer.. :rolajznakub:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Gledajuć danas Francuze,mislim da nemamo pretjerano nista sutra pričat s njma.
Jedino ako se pretvorimo u neukrotive zvijeri,sto mislim da mozemo,inace ce nac nakrcat gore nego Island.
Inace,za vecerasnju pobjedu
![]()
Spusio grde pare....fakin Bordeaux prvi a nemre gol zabit zadnjima...aaaaaaaa
pozz svima....daj me oraspolozite
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Redemption na Lockerzu, uspio uzeti $25.
Valjda će biti nešto od toga...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Šta misliš da to mogu uplatiti na HR paypal? Si siguran?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa, ne vidim zašto ne bi mogli...
Nigdje ne piše da ne mogu.
Zar nije jedino ograničenje kod "Hrvatskog paypala" da ne možeš podizati novce s njega?
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa to sam i ja mislio, ali opet koliko sam čitao ljudima su vraćane pare preko paypal disputea direktno na račun. Tako da neznam kome bi i šta više vjerovao![]()
Frend bio neki dan u Dubrovniku i kako je uhvatio malo slobodnog vremena,napravio dva listića na kladioici i dobio 2000kn,al stavimo to sad na stranu....
Jedan covijek je bio ispred njega na pultu iste kladionice i stavio je 10 000kn na Hrvatsku protiv Danske. Go figure...
OT. Doso s kave.
Citavo jutro pomalo ucim,pratim tekme i cekam rukomet![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Nakon 'Hiljadu čudesnih sunaca' čitam i 'Lovca na zmajeve'. Khaled Hosseini je nevjerovatan pisac. Topla preporuka.
Україна
To mi čita sestra, znači isplati se pročitati?
Ja se i dalje borim sa KaramazovimaBrijem da će potrajati.
Nisam to čitao, samo Dostojevskog rasturamI Solženjicina 'Jedan dan Ivana Denisoviča', al to je novela
Ajmo Poljska!![]()
faking nočna cijeli tjedan....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
e hebem ti Poljsku,nisu u stanju pobijediti Island! :-(
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Idem gledat tekmu.
Sretno kaubojima!!
![]()
![]()
![]()
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirkoooooooooooooooooo o
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
oke. boli me muski reproduktivni organ kojeg nemam sto spamam i imam dva posta za redom, ban me. aj dont ker. zivci su mi u istom tom organu. ne mogu.
da su nas bar u stratu tekme napucali 5-6 razlike, oke, reko bi covjek bolji su, neka im.
al nisu bolji!!!!!
ja ovo vise ne mogu. gaddemit i francuzi. herc ce me. dajte mi apaurine.
A ja jos uvijek ne mogu shvatit sto se netko moze toliko zivcirat zbog neke tamo tekme...![]()
kad ces od '95 religiozno pratit neki sport kao ja rukomet onda ces mozda shvatiti.
do tad tesko.
plus na to, trenirala sam rukomet.
ovo boli.
jako boli.
nije ni u dzep niti iz dzepa. al svejedno boli. da.
ma gotovo je. ajde, i srebro nije malo, pace, veeeeliko je!
al svejedno boli, i dopustite da boli.
cujemo se sutra nekad. danas idem plakat
a nasima cestitke na srebru! puno je to, ogromno je. doci ce dan kad cemo pojest francuze za dorucak. ko kroasane.
i dobro, di su sad svi? kaje? jel znate vi kaj je srebro? ajmo urlat, ajmo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!
sto od tuge, sto od srece!
nije to malo. puno je.
kad francuzima ova sestorka ode u penziju, nema dalje. za nas ima. pogledajte nase mlade igrace. velim vam ja, u Londonu ih jedemo. za dorucak. ko kroasane. da.
![]()
Bookmarks