1. Font magnifier - meni korisna aplikacija jer su fontovi na malom ekranu E50 mrvicu presitni
2. Large time screensaver - umjesto onog šugavog malog sata ovo je sat sa velikim i čitljivim brojkama (alternativa je i TYScreen saver)
3. Psiloc Reflect theme - uvjerljivo najbolja tema na koju sam naišao
4. Smartbian Alarm manager - mogućnost višestrukih ponavljajućih alarma, vrlo jednostavan za korištenje
5. Full Screen caller - samo ime kaže, pokazuje i sliku kod dolazećeg SMS-a
6. SMS Diary - eksportira SMS-ove u lako čitljiv .html fajl gdje se može točno pratiti konverzacija sa pojedinim osobama, može se čitati u u mobitelu, uglavnom vrlo korisna stvar (alternativa je Best message storer - eksport poruka u TXT file)
7. SmartLight - da se svjetlo ne gasi dok je otvorena neka aplikacija
8. Remind me - zvučno upozorenje svakih X minuta za propuštene pozive i poruke, može se namjestiti i automatsko razdoblje neaktivnosti kao i upozorenje vibracijom
9. Calcium - vrlo jednostavan i upotrebljiv kalkulator no ima samo osnovne funkcije
10. mLock - zvuči blesavo ali je to aplikacija za zaključavanje tipkovnice, ja sam ga stavio kao prvi shortcut na active desktopu tako da sad s jednim klikom zaključavam umjesto sa 2
- ono što je žalosno jest da su to uglavnom aplikacije koje rješavaju neke stvari koje bi po defaultu trebale biti bolje riješene bez potrebe za vanjskim aplikacijama
Što se igara tiče, tu bih stavio:
1. Defender of the crown
2. Extreme golf
3. Leilani'ts sexy hold'em poker (ne zbog ženske koja je iritantna nego je kao poker stvarno dobar)
Bookmarks