pa što je ne odpakiraš?
Dakle problem je u tome sto kad ubacim neku aplikaciju u mobitel koja je u rar formatu on je u nrepoznaje dok recimo sis normalno prepozna i normalno se instalira. U cemu je problem?
P.S. Aplikacija koju ubacim u mobitel je naravno odgovarajuca odnosno za S60v3
Zadnji uredio HCSC : 29-01-2010 u 21:48 Razlog: sređen naslov
pa što je ne odpakiraš?
HC4L
u mobitelu?
ja obično dam na PC-u
HC4L
ok ajmo ovako..otvorim aplikaciju u winrar-u na kompu, kliknem extract to, onda u opcijama oznacim sta? nisam bas na ti s tim svim tako da je meni ovo manje vise nepoznanica![]()
Desni klik na taj file i odabereš jednu od sljedećih opcija opcija: Extract here(extracta sve fileove iz rar-a u isti folder gdje se i rar nalazi) ili Extract to "ime rar file"(napravi folder i u njega extracta fileove).
evo ti i slika za ono sto ti je napisao yager.![]()
Zadnji uredio hrc50 : 29-01-2010 u 23:41
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
hvala na pomoci al kad otpakiram aplikacija i dalje ostaje u rar formatu :S pa sam probao prilikom otpakiravanja preimenovat iz .rar u .sis i radi..ne znam dal je to ok i dal je bas to sto sam preimenovao utjecalo na rad aplikacije ali ok je, za sad![]()
Izgleda da je bilo vise puta zapakirano jer sam probao par puta i uspjelo je al naravno opet problemubacim u mobitel i na kraju instalacije pise nesto da certifikat nije vazeci ili nesto tako sl.
tu ćeš naći odgovor [OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
HC4L
probao sam ovo sa promjenom datuma ali opet pise certifikat error i da kontaktiram davatelja aplikacije..no dobro necu se zamarat oko te jedne aplikacije jer ono bitno sam rijesio a to je ovo rar/sis![]()
Trebaš nabaviti certifikat i potpisati aplikaciju.
Sve o tome piše ovdje: [Tutorial] Dobivanje certifikata, potpisivanje aplikacija i hakiranje mobitela
Hvala!
Ajde da ne otvaram novu temu tu cu pitat..trenutno imam eng u mobu (n96) hr nema, mob je navodno kupljen u italiji up sof-a nije nikad raden..dakle sad kad bi htio ubacit hr dali bi morao radit i up sof-a ili je moguce izbjeci to a da se jezik ipak promjeni? pitam jer mi trenutni sof radi dobro a vidim da dosta njih ima problema nakon apdejta a uz sve to posto nisam na ti sa svim tim nebi se htio upustati u nesto sto mozda necu uspjet napravitdakle da ponovim, dali je moguce promjenit jezik bez apdjeta sof-a?
Trebaš promijenit product code(staviti balkans code) i onda napraviti update.
Ovo ću zatvoriti da se ne dupla i ide u off. Za sva ostala pitanja imaš već od prije otvorene teme.
HC4L
Bookmarks