koji ti je redoslijed pristupnih točaka u odredištima?
Dakle radi se o tome da kad idem recimo upisati zeljenu stranicu on ju normalno otvori i normalno ide preko wlana ali problem je u aplikacijama koje za svoj rad koriste internet kao sto su fejs, msn i sl. dakle problem je u tome sto kad otvrim aplikaciju on se ne spaja preko wlana pramda je on ukljucen nego ide preko gprs a to mi naravno neodgovara(pojeo mi 20kn samo sto je otvorio fejs na 30 sec
) znaci moje pitanje glasi: kako i di da namjestim da mi aplikacije za svoj rad koriste wlan a ne gprs?
P.S. lutao sam po opcijama ali nisam uspio nista postic i jos da napomenem da sam imao jos jednu n96 na kojoj su mi aplikacije normalno koristile wlan i cak me je prije otvaranja same aplikacije pitalo dali zelim koristit wlan ili gprs
Zahvaljujem![]()
koji ti je redoslijed pristupnih točaka u odredištima?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Access point
Internet
Multimedia msg.
WAP services
Uncategorised
U tvom pitanju se nalazi odgovordakle, u svim odredistima osim u mult. msg sam obrisao 'start' odnosno spajanje preko gprs-a i ostavio samo wlan...nakon toga udem u aplikaciju i na moje sveopce odusevljenje pita me dali zelim gprs ili wlan
Eto nije bilo tesko ali ipak nisam htio gurat nos di mu nije mjesto da nebi napravio jos neku dodatnu "stetu"
@Vader zahvaljujem
sto se mene tice moze![]()
Bookmarks