Nisam kupio mob, ali koliko znam radi se o mobu s 192mb rama, tj. 32b uredaju. Neka ti jos netko potvrdi al 90% sam siguran da je tako.
Zna li netko koju verziju mobitela isporučuju u VIP centrima? Dakle, postoje 32a i 32b verzije. Prva ima 288MB memorije sa 192MB za usera, a druga 192MB ukupno a oko 90MB za usera. Oni na stranicama kažu da se radi o 192MB, ali radi li se to o ukupnoj memoriji ili ? Pretpostavljam da je ovo prvo, ali čisto ako je netko kupio da kaže kakva je situacija. Tnx.
Click here to take IQ test.
Nisam kupio mob, ali koliko znam radi se o mobu s 192mb rama, tj. 32b uredaju. Neka ti jos netko potvrdi al 90% sam siguran da je tako.
-----288----
plišani
?-------------?
Kupil si na pretplatu ? Ima na izbor boje ili ? I na kutiji odozada piše 288? Znam da gnjavim, al ono, brijem da je to dosta bitna razlika u memoriji.
Da na produženje crnaa kutija i lijepo gore piše 288 , neki imaju čudne primjedbe ali uređaj je fantastičan ima jednu manu a to je da nema komunikacije blue tootha ostalo je odlično , malo se mučio sa tim softom a nakon simb. i win. platforme ovo je pravo olakšanje koliko je jednostavno za rukovanje .Simb. smušen soft a win i kompliciran a na momente i neka riješenja bez potrebe zbrljana . ajfon priča za sebe meni bez veze šminkeraj .
Baš koristim sve i uspoređujem malo još u fazi testa.
Naravno sve zavisi od potreba kome je za što potreban uređaj .
Zato ne treba mješati kruške i jabuke i onako za par mjeseci neće biti
ni u mislima osim u oglasima za siču.
plišani
?-------------?
Hmm, što nije Bluetooth riješen sa aplikacijama? Bluex ili Bluetooth file transfer ?
Novi službeni ROM za Magica sa Sense UI od danas je dostupan za download ovdje: http://www.htc.com/europe/SupportDow...at=2&dl_id=862
Bookmarks