zašto baš za garmin?
imaš program baš za to, zove se GTx, http://www.tempes.com/
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Hvala za ovo
Nisam čak ni ja znao da ovo postoji!
Program izgleda super, sutra ujutro odma u praksu!
S tog linka je demo verzija, ja sam već izgooglo i našao cracked verziju.
Potrebno je samo registrirati program sa "00000".
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
hvala obojici
Photoshop majstor
odmene samo rijeci hvale za one koji su se trudili da nam ovako slikovito objasne instalaciju garmina kod mene na nokia 5800 perfekt radi
Pokušavam instalirati Garmin navigaciju na E66, s kojom god verzijom pokušam kod instalacije mi ispiše "Nije moguće instalirati"? Memorijsku karticu kapaciteta 4GB sam formatirao, na telefonu ima 103MB slobodne memorije!
Evo sad sam probao ponovno, kad preko kompa stavim ga na memorijsku karticu! odpojim usb kabl, i kao on počne sam instalaciju, i ispiše mi kao aplikacija nije insalirana da pogledam u instalacije(poruka brzo nestane) u instalacijama sada imam Garmin i piše nije instalirano, idem na opcije i instaliraj, i izbaci mi "Instalacija nije moguća!"
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
budem pokušao! pa javim rezultate!
Kak formatirati mobitel dal se pod to podrazumijeva"vratiti sve prvotne postavke telefona"!?
Naima ja imam 5800XM i kad spojim putem usb kabla i odaberem PC Suite, pojavi mi se mobitel i memorijska kartica, dok kod E66, nema ničega!
EDIT:
Evo snašo sam se napravljen je master reset! sad koja je zadnja verzija Garmina za S60 V3?
Uspio sam instalirati 50060, master reset je pomogao(zahvaljujem članu Ico)!
Zadnji uredio alex1 : 28-01-2010 u 21:36
Pozz ljudi, imam nokia n95 8gb i na njemu instaliran Garmin 5.00.60
ubacene karte preko mapsource za ex-yu po uputstvima sa ovog sajta..
Problem je taj kad idem na opciju view maps uspije se spojit sa satelitima i odrediti moju lokaciju, medjutim kada ukucam neki grad ili ulicu, tj. odredim neku tacku kretanja, tada mi ne uspijeva pronaci satelite... Gdje sam mogao pogrijesiti?
da li si u tom trenutku vani ili u kući ili okružen zgradama??
Pronalaženje GPS-a (uz prepostavku da si namjestio u garminu da koristi interni GPS) ovisi o tome da li si u zatvorenom prostoru ili na otvorenom.
i da na n95 8GB, mora ti biti otvorena tipkovnica, jer je GPS reciver u donjem dijelu mobitela
da li moze neko da mi da link za snimanje scg route za garmin navigaciju
jos jedno pitanje ... koji god mapsource instaliram kaze da nemam predhodnu verziju ... sta da radim?![]()
PROČITAJ
[Tutorial] Garmin Mobile XT 5.00.50 (60) , Mapsource i karte - instalacija
nemoj samo slike gledati nego i malo pročitaj post #3
i pročitaj malo i ovu temu od početka. naći ćeš odgovor
Izašao je napokon adria route 3.0
A evo i linka za download:
http://navigo-sistem.com/update/Adri..._CD_update.exe
pa kaj je toliki problem deinstalirati? postupak traje 2 min
izgleda da i nema nekih noviteta u 3.0 nista nisu naveli da je novo
Bookmarks