ovo mi vise lici na racunalo![]()
Kao što sam i pisao počelo se po netu nešto više pisati, špekulirati o novoj "zvijeri" iz HTC-a, radi se o HD3 uređaju. Koji bi ovog puta po svemu sudeći trebao biti nešto između smartphone i portable computers-a.
Uređaj se očekuje za 11. mjesec, naravno pogonjen na WM7.
Neke njegove specs.:
Processor: 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon: 1080p Video Ready,
RAM Memory: 1 GB,
ROM Memory: 1 GB,
Internal Memory: 16 GB,
External Memory: microSD Card Up to 32 GB,
Screen: 4,5-inch 1280 x 800 pixel 16 million color Multi-touch
Camera: 8 megapixel Xenon flash, With HD Video Recording 1280 x 720 pixel,
Front Camera: Video Call And Chat,
Battery: 1800 mAh,
Talk Time: Up to 8 hours: Standby Time: Up to 300 hours, Internet-WiFi And 4G: Up to 7 Hours,
Connection:
WLAN, WiMAX (4G: Up to 100 Mbps),
Bluetooth: v2.1 with A2DP,
Ports: HDMI, USB 2.0, 3.5 mm audio Jack,
Video Support: Windows Media Video, HD Video, DivX, MPEG4, DVR-MS4.
...navodno sve procurilo od jednog zaposlenika u HTC-u?
--------------
Ako smijem primijetiti, spominje se ekran sa 16 million boja? Jel to znači samo ekran ili će i novi WM7 to podržavati, zna li netko više, čitao?
HC4L
ovo mi vise lici na racunalo![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ovo izgleda predobro da bi bilo istnito (za sada).
Ovo nije normalno...
Nekako mi se čini presavršeno za jedan htc uređaj
Taman kad ja idem kupiti skoro već hd2 onda mi ovakve vijesti dođu
Mrzim kad se to dogodi.
4.3 na HD2 je ogromno i pomalo nezgrapno, a kamoli ovih 4.5
još malo pa cemo morati nositi posebne torbice oko vrata za mobitele, jer nece stat u dzep![]()
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Prema ovim specifikacijama ovo je predobro da bi bilo istina. 8 mpix kamera sa xenonom, HD video, baterija 1800mAh ... teško da će HTC to sve ugurati u 1 mob.
ako je ovo istinito.
ja ovo moram imat.
Kada bi ovo bilo istinito bilo bi odlično.
Specifikacije su procurile s threada na xda-developers, koji je zatvoren. Između ostalog napisano je da će hd3 izaći oko desetog mjeseca 2010, a procesor koji ga novodno pogoni (8X72) će izaći tek pod kraj ove godine za proizvođače, što znači su šanse da je ovo točno vrlo male.
Ali točno je da će uređaji s ovakvim (ili sličnim) specifikacijama postojati u 2011.
Jedva čekam.
Ako se ne varam na xda prvotna tema je obrisena, otvorena je nova, a lik koji je to postavio, istu temu je otvorio barem i na još jednom forumu. Mada lagano pišu/prenose i portali.
mene i dalje ovo zanima:
i dalje je to sve skupa jeda velika nepoznanica?spominje se ekran sa 16 million boja? Jel to znači samo ekran ili će i novi WM7 to podržavati, zna li netko više, čitao?
HC4L
Procesor: još potencijal 1GHz nije skroz iskoristen a kamoli tek 1.5...niti ga ima u vise od 3 mobitela dosad
RAM: potencijal od 512MB skoro nije jos iskoristen a kamoli 1GB
ROM: WM 6.5 se vrti i na 256MB, kamoli na 512 a di onda da još 7ica ide na 1GB, way too much...zasad
Display: 4.5, 4.3" granici sa razumom zbog glomaznosti...do 4" bi trebali bit PDA/mobiteli, a tek ta rezolucija...
Kamera: trebao bi biti smartphone a ne video kamera, tako da niti ovo nije bas moguce u dogledno vrijeme
Baterija: sada imaju od 1280 i 1400 max...1800 je veeeliki korak...za tako malo vrijeme...
Zakljucak: Ocekujem da bi ovakav tj slican uredjaj mogao doci tek druge polovice 2011god sto jako sumnjam...od 2012 pa nadalje sanse su velike...Mobilne kompanije inace bi propale ovako...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Imaš i baterije od 1500 mAh npr. HTC Trinity (staro) tako da zašto ne onda od 1800mAh bilo bi i vrijeme. Istina za ekran
HC4L
Ako zadrže 65k boje pokopali bi ih.
Opravdanje za manje boja im je bilo veći hardwerski zahtjevi. Sad su stavili minimalne zahtjeve na 1Ghz.
Tako da mislim da je za očekivati 16mil boja.
Što se tiče portala, prenose se svakakve gluposti. Npr bug, pocketnow itd prenose nove min specifikacije za wm7. Ne ističu da je to poteklo od Eldara Murtazina(Mobile review), koji je poznat po izmišljanju vijesti.
Kada jednom objave min specifikacije za wm7, sve će biti jasnije.
Da, Eldar je već više puta objavio insajder informacije koje su se pokazale izmišljnima.
Znam da nije poteklo od Eldara, ali u zadnje vrijeme ima toliko smeča od informacija da ne vjerujem gotovo nikom. Kad Miniman ili netko od povjerenja objavi da je imao u rukama/vidio onda vjerujem...
Do sredine drugog mjeseca će očito biti ludnica.
Edit:
čudno je i to da qualcomm nakon samo godine i pol izbacuje novi čip, nekako mi se čini prebrzo.
Zadnji uredio ce3hel : 28-01-2010 u 15:05 Razlog: Edit
ko ce cekati do kraja godine za ovo cudo!??trebali bi pozuriti sa izdavanjem moba.....![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
SVe me strah kolike će biti dimenzije ako je ovo gore istinito. Moj HD mi je teoretski na granici normalnog, HD2 već postaje bolesno a ovaj bi trebao biti još veći. Stvarno me zanima.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
koliko ja znam eldar je lik s najviše kredibiliteta u mobilnoj industriji...tj. najviše veza ima po svim kompanijama...
i eventualno ako nešto napiše, a to se ne desi je vrlo vjerojatno zbog toga što se sama tvrtka odluči na odbacivanje nekog proizvoda il nešto slično...nekak ne vjerujem da izmišlja
Lik je jos sredinom prosinca prosle godine tvrdio da nexus one aka google phone ne postoji(rekao je da su to samo glasine, u smislu da ne postoji), da je to applova izmisljotina. Takve bedastoce nije izvalio prvi put. Tako da dok vidim njegovo ime i neku ekskluzivu, ne uzimam to preozbiljno. Ono sto mu se mora priznati je da ima dobre testove na stranici.
To sto hrani x portala neprovjerenim/netocnim glasinama, pa svi imaju o necem pisati, to je druga stvar. Naravno da ti portali nece reci:to je informacija od Eldara, koji je vec vise puta promasio(i to tako gadno da bi se moglo reci da izmislja).
Zadnje sto sam procitao da je izjavio da za wm7 je minimalni zahtjev 8gb roma. Zivi bili pa vidjeli.
8 megapixel Xenon flash, With HD Video Recording 1280 x 720 pixel,
Ovo mi je malo cudno za HTChehe
Ima li kakvih novosti, da li tko čuo što novo oko ovog?
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Bookmarks