Jel potrebno uvjeravati se sa RSDLite?
Gdje naći taj 0A B2
Zadnji uredio The Punisher : 27-01-2010 u 10:11
Isto je to...
|\/|0T0r0La
Ugasi mob, pritisni * i # istovremeno držajući ih stisni tipku ON, dobit ćeš podatke o trenutnoj verziji bootloadera. Ovaj file koji ti je dignut tu ti je 0A.B2 boot.
OMFG daj pročitaj tutorial s razumijevanjem i onda još jednom pročitaj da shvatiš...
To ti je kao da ideš slagat auto znaš kako klip izgleda a sve drugo ti je nepoznanica, prvo se informiraj o svemu onda odi radit takve stvari.
|\/|0T0r0La
Stvar je u tome što je to prožvakano valjda 100x na ovom forumu, ali ti si lijen malo pogledati sam nego ti se sve mora servirati na pladnju.
|\/|0T0r0La
Ma ovo sam vec proucavao punih 2 tjedna do sada gledo ostale forume vise mi doslo da sve bacim u smece. Ali eto sad sam ga otključo tako da ljudi tko god ovo cita 100% radi.
Hvala !!!
Evo jos jedno kratko pitanje jel ima tu neki forum o pitanju "Kako naci svoj mob na karti na netu" ili locirati koliko je udaljen od vas i take fore.
Zadnji uredio Inovator : 29-01-2010 u 19:06 Razlog: koristi EDIT
Naravno da nema, jer takvu uslugu ti može pružiti samo operater preko svojih baznih stanica metodom triangulacije. Ali to je ionako OT, rješio si problem, idemo dalje. I naravno da stvar radi, pa nisi ti prvi koji je otključavao ovako telefon
Imam k1 i svi su driveri instalirani, ali mstool nikako da ga spoji....Imam w7 i kazem driveri su OK..Rsd lite ga normalno ucita.....
Samo 1.razred !
1'st class only !
Bookmarks