Prijenos podataka preko BT nije moguć, tako da nema onda niti PC niti drugi mob. spajanja ni prijenosa, čekaj Android verziju 2.0 (2.1). Radi samo BT slušalice.
vezano za SMS potraži malo u temi Hero (mislim) ima app. koja omogućuje
Pozdrav -par pitanjca za koricnike tog uređaja ako može odgovor
Spajanje preko BT ide sa kompom ili ne -prepozaje uređaje ali se ne želi spojiti
radi li se o ne ispravnosti ili nešto drugo .
Radi sa samsungovom BT slušalicom ,
ne radi sa mob. SE spikerfonom ,
Sa kompa se neda poslati sa BT ništa na uređaj .
Može li se mp 3 staviti za zvuk tona
ili nemože
Pa da im vratim pod hitno uređaj kao neispravan ili je to tako
tanx unaprijed.
plišani
?-------------?
Prijenos podataka preko BT nije moguć, tako da nema onda niti PC niti drugi mob. spajanja ni prijenosa, čekaj Android verziju 2.0 (2.1). Radi samo BT slušalice.
vezano za SMS potraži malo u temi Hero (mislim) ima app. koja omogućuje
HC4L
Za SMS nije bitno nego za Pozivni ton dade li se to stavit ,dakle neka melodija
po želji ili je to ograničeno na ponuđene tonove
lp
plišani
?-------------?
ringdroid aplikacija sa marketa ce rijesit tvoje probleme, i za pozive i za sms i za notifications
pa možeš koristit neku od melodija koje si sam ubacio u uređaj
može, kako ne. znači nađeš melodiju koju želiš postaviti kao ringtone. zadržiš prst na njoj i uređaj će sam ponudit što dalje.
np
a i prijenos podataka sa mobitela na pc je moguć. skini iz marketa app "androbex". doduše još nisam otkrio kako prebacit podatak sa pc na mobitel
Zadnji uredio HCSC : 27-01-2010 u 18:15 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
Tanx na uputama ,tek sam uzeo taj uređaj pa se malo hrvam s njime ,
još me zanima to neki pišu da se stalno kopča na net pa me zanima koliko je to trošak i da li se to dade staviti pod kontrolu .
E i taj Market jel radi samo preko fona ili ide i na pc pa da se prebacuje na mob .
tanx
plišani
?-------------?
pa gledaj, ja ga drzim pod kontrolom sto se tiće neta. imaš taj app watchdog ili netcounter da ti prate koristenje interneta. mene je sam uređaj koštao živaca.
naime skida sam neke aplikacije koje se uredno instaliraju, kad ugasim mob ne moze se upalit... ustvari da se ne ponavljam pogledaj moje postove.
dalje, mozes skidat i aplikacije koje nisu na android marketu, i instalirat ih ali prije toga moras to omogućit u samom uređaju (dozvolit instaliranje aplikacija van marketa). za samo instaliranje takvih skini sa marketa "astro file manager". aplikacije koje skines sa neta prebaci na sd karticu i instaliraj preko "astro fm"
Ja nisam odmah kreirao račun da može na net pa se sada ne spaja ,zato pitam može li se skidat programi na pc pa onda sa mc instalirati jer me surf. ne zanima .Ipak me zanima koliko on mjesečno popapa kuna u takovom naćinu rada
lp
plišani
?-------------?
pa nisam siguran, jer prvo moras instalirat astro ili linda fm, a njih sam nasao u marketu. st se tiće potrosnje, ja sam prijavio surf paket 2oomb za 15 kn. sasvim dosta
Tanx, na informacijama ,nažalost izgleda da nije baš puno informacija glede tog osa a i tih uređaja a i to što ima razbacano je po svuda ,
nice day do pisanja
plišani
?-------------?
Bookmarks