To je bila tvornička greška na prvim serijama mobitela. Moraš poslati na servis.
ovako,radi se o mobitelu nokia 5800xm kupljenom pocetkom prosle godine,prije otprilike mjesec dana doslo je do problema s ekranom,kad otkljucam mobitel pojave se vodoravne crte po ekranu,to stoji par sekundi i makne se samo od sebe,neznam ima li to kakve veze ali pocelo se dogadjat par dana nakon stavljanja novog softwarea v31, ali i nakon updatea softwarea na v40 i dalje je isti problem,nevjerujem da je ista od multimedije dovelo do tog jer je mobitel skoro prazan multimedijom,jedino sto ima,a da nema novi je garmin navigacija,a mislim da ona ne radi probleme,pa bi zamolio za pomoc
evo i slika da vidite o cemu se radi: http://i271.photobucket.com/albums/j...5012010499.jpg
pozdrav![]()
gle gnjurca,voda mu do...koljena,kad bude plime bit ce i rime :)
To je bila tvornička greška na prvim serijama mobitela. Moraš poslati na servis.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
hvala ti na odgovoru
znaci nema spasa bez servisa
ma kupljen je mob kod nekog tipa koji ima servis u Zg i njegova je garancija pa sam mislia da bi moga bez da mu saljem mobitel,nije vip ili t mobile pa da mogu bilo di ga odnit na servis
sta mislis da probam hard reset?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
puno vam hvala svima na pomoci,problem je ipak uspjesno rijesen
prvo sam spremio sve na memorijsku i izvadio je,a zatim u postavke->upravljanje programima obrisao sve sto se dalo obrisat i vise nema problema![]()
Mislim da nije vazno gdje je mob kupljen, to je Nokijina garancija i u Nokia care centru bi morali popraviti sve sto spada pod garanciju.
Zasto u EU nije vazno u kojoj si zemlji kupio mob, garancija vazi u svim zemljama, bez razlike u kojoj je kupljen, takozvana europska nokia garancija!Mozda to kod nas ne vrijedi???
![]()
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
ne vrijedi,zvan je mobis,i kazu nije njihova garancija,al ovaj tip salje njima ako on nezna sredit,tako da neznam vise nista
na mobitelu se nakon 2 sata sto je radio normlano pojavila ista greska,samo sad traje puno vise i mob sutra ide na putovanje do ZG pa cemo vidit sta ce bit dalje
Kod nas to još ne vrijedi, a i da vrijedi opet treba imati uredno ovjerenu garanciju, a vjerojatno i račun.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
procitaj ovo:
http://europe.nokia.com/support/repa...epair/warranty
ili sam nesto preskocio?
Zadnji uredio hrc50 : 28-01-2010 u 12:00
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Bookmarks