ma joj g810 je isto koma..debeli,plastika..lose)
zn5 je meni izgledom i kvalitetom kucista od svih naj..u jednom komadu,ne skripi..odlican..
se c901
se c905
sam g810
lg viewty
lg renoir
innov8
nesto drugo..
Moj glas definitivno ide Sonyericssonu C901,koji u tom cjenovnom rangu nema premca...
Za 1200kn se po ooglasima dobije pravi foto mobitel sa 5mpx i xenon bljeskalicom...
K850,C902,G810 itd su sve OK mobiteli ali po mojem misljenju definitivni bestbuy je C901...
Fotke ispadnu nevjerojatno ciste i ostre,cak po mojoj procjeni bolje od nekih Samsungovih 8mpx(Ultra Touch,Pixon)...
Jedina velika mana mu je po meni,lose video snimanje...
Nadam se da sam bio od koristi...
P.S....Svaki MOJ komentar je sasvim objektivan,buduci da sam svaki isprobao na par dana...
ma joj g810 je isto koma..debeli,plastika..lose)
zn5 je meni izgledom i kvalitetom kucista od svih naj..u jednom komadu,ne skripi..odlican..
Sto se tice slika ja sam prezadovoljan sa c905,nemaju greske...ako ti ja bas stalo do slika onda kupi c905!![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
evo tu je baš usporedba n82 i zn5 pa da znate otprilike kako zn5 stoji
http://smape.com/en/reviews/motorola...a_ZN5-rev.html
uz napomenu da je ovo bio testni primjerak moba (u trenutku testa nije još izašao), tako da je software još dosta unaprijeđen - posebno oko šuma
i da...zn5 isto tako ima carl zeiss leću, ali zbog nokijinog ugovora sa njima nitko ih drugi ne smije reklamirati na mobovima..
Ja nikad nebih mogao usporedjivati Motorolu sa Sonyericssonom,nakon toliko godina stagnacije Motorole,izgubio sam opci pogled u nju,kao da to nije mob...
Bez nicije uvrede...
istina...
od 2005 i RAZRa, pa sve do ovih današnjih modela nisu napravili baš ništa...
dakle imali su nekih 4 godine vakuma
al eto, vraćaju se ponovno s tim androidom, i uz ok marketing možda doguraju gdje su i bili prije
al to svejedno ne znači ništa, obzirom na ZN5
mob je kvalitetno napravljen, od metala, kamera nije vrhunska, ali obzirom na cijenu mislim da bi svatko ko uzima neki cameraphone trebao obratiti pažnju i na njega
Zadnji uredio pajo2 : 23-01-2010 u 23:02
A je,pa i sa Millestoneom pokusavaju nesto...
Iskreno,ja bih volio da se vrate,da je jaca konkurencija jer mi je ovo sve postalo nekako monotono...
Svi isto misle i rade,treba nesto inovativno...
Da me zaintrigira...
Citao sam rewiew na Telefonino.net,jako su nahvalili ZN5,navodno omjer ulozeno-dobiveno na najvisem nivou...
Ali ipak,meni nebi legla,uvjeren sam...
ja imam milestone i mob je stvarno vrh...vidi se da su uložili truda u to
a od inovativnih stvari...pa oni su bar po tome poznati, pogledaj onaj backflip, a i kroz par mjeseci bi trebao izaći shadow..4" ekran, 8mpx u 9mm debljine
tako da će se vratiti, siguran sam...
al dobro..dosta offtopica, čovjek traži dobru kameru![]()
Koliko sam ja primjetio Dubrava je kupio mobitel(N82),tako da nema vise potrebe predlagati koji da kupi. Mozete samo pitati nesto sto vas zanima...
hehe...u pravu si,i ja sam pogrisio. ali eto obavijestio sam ostale da oni ne bi pogrijesili,kao mi. Ali cini mi se da Dubrava nije zadovoljan mobitelom![]()
da, ma nisam zadovoljan ovim n82.. zapravo dosta razocaran bio izradom , izgledom.. makar je kamera jako dobra, cist dovoljna za je jedan mobitel..
c901 je mozda dobar al jos precijenjen jer se za isti novac nađe c905..
zato sam se rjesio ovog n82, i idem na zn5 ili c905...
cak vise naginjem zn5 zbog kvalitete izrade a i dosta negativnih komentara sam citao o c905.. sad ne znam dal je zn5 osjetno losiji u kameri od c905?..
bio nekad oglas...
ne znam kakav je zn5,ja imam c905 i zadovoljan sam sa fotkama....izlasci,drustvo itd...
Gle,usporedbe radi,C901 novi,zapakirani se nadje 1200kn,a za taj novac je nemoguce naci novi,zapakirani C905....
Hardverski su se ljudi dosta zalili na flat kabel i na zvucnike,pa buduci da namjeravas uzeti koristen,pripazi na to...
I po meni ti je preporucljivo izbjeci brandirane,pogotovo Vodafone...
Ja sam isprobao par brandiranih i nema nikakve veze sa cistim softom...
Moja preporuka je ipak C901 jer po kvaliteti slike nije neka razlika ali zato je kvalitetnije izradjen C901...
Na tebi je izbor...
c905 u njemačkoj je već u dućanima normalna cijena 259 eura (bio za Novu, gledao), dakle nekih 1880 kn. Nove serije su gdje su ispravili nedostatke. Preko oglasnika ga daju za 1700 kn nov i mislim da je to već ok. Kod nas još u dućanima misle duplo ga uvaliti nekome.
Definitivno ti taj preporuka (moja osobna) umjesto te motorolice...
A drugi izbor ako hoćeš manje love dati i jednostavnije kučište c901!
ma c901 mi ne igra ulogu, za manje para dobijem motorolu koja je metalni mobitel a sumnjam da je neka velika razlika u kameri između njih dvoje.. a i c905 nabavim za slicnu cijenu ko i zn5, pa biram između njih dvoje, zna li netko kolko dođe promjena maske na c905 jer cini mi se da nejde bas samostalno, i gubi li se garancija ako se maska ne mjenja u ovlastenom servisu?
bio nekad oglas...
ne zaboravi da sa zn5 dobiješ i wifi i 3.5mm jack za sluške
lošije ti je snimanje filmova (na zn5 je stvarno razočaravajuće..)
za c905 ja iz prve ruke neznam, ali par frendova ga ima, jedan je zadovoljan, dok se drugi žali općenito na izradu, kao da mu se brzo rasklimao slajder...
al najbolje ti je otići do nekog tele2, pa usporediti mobove
@Dubrava
jesi isao gledati mobitele,si nasao i kupio nesto??
Evo me.. Ma nisam stigao do tele2.. Al nabavio sam c905(za manje para nego c901 al kolko sam citao trebao bi mat bolju stabilizaciju)
sad moje misljenje. Dosta mi je ljepsi od n82, i kolko god bio plastican izgleda dosta luksuznije i bolje.. Slide ima lufta al je dobar...
Kamera kolko sam stigao isprobat zadovoljavajuca, mozda mala zamjerka na blic prejako blicne na blizinu, kod n82 mi je bolje rjesen blic.. No vjerujem da je kamera super... Kad tad cu uzet i moto pa usporedit... Hvala svima na savjetima..
bio nekad oglas...
@dubrava
covjece,ti mobache mijenjas ko' čarape...hehe
nadam se da ces bar malo biti zadovoljan sa c905. ali kada vec imas iphone,htc hd...i sve te super mocne mobove,mislim da ti je bolje bilo da si kupio neki fotoaprat![]()
nije fora imati fotoaparat
nego sve u jednom
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
mobiteli su potrosna roba treba mjenjat.. a imam ok fotic(t300)al ni to mi se neda nosit sa sobom baš..
a ovo, ovisi, na neku pijanku il slicno necu igrat igre il bit na netu, bolje ponjet c905 s kojim mogu uslikat i nije mi zao ak padne jer se nece raspast ekran u komadice(valjda)
al inace imam vise kartica, a dvije su uvijek aktivne pa sam navikao nosit 2mobitela(za sad su dual sim mob nemaju neku ponudu)
a satio za sad se ne isplati, tj dat 2-3 puta vise kesa za nesto jacu kameru..![]()
bio nekad oglas...
Bookmarks