Sa foruma službene stranice htccode.com, tema: How to unlock HTC Hero
http://www.htccode.com/forums/viewtopic.php?f=8&t=32
Ako ne radi lijepo im objasni svoju situaciju i zatraži povrat novca.
Sve si napravio i dalje neće?
Onda nema rješenja za "klasično" dekodiranje.
Preostaje ti mogućnost kupovine UniversalSIM-a koji radi sa HTC Hero (to je najnovija verzija, ne ona za iPhone) ili prijenos broja u Tele2 što pogotovo nije loša ideja ako nisi vezan pretplatom.
Ja sam jednom kontaktirao jednu drugu stranicu i rekli su mi da nemaju kodove za Tele2 nemaju iz razloga što Tele2 sam mijenja tvorničke kodove koje je HTC stavio. Zato i ne rade izgleda ovi koje si kupio.
Ispada da je stvarno tako...
Evo, da te malo utješim, sada makar imaš trenutno najbolji ROM gore![]()
Sa foruma službene stranice htccode.com, tema: How to unlock HTC Hero
http://www.htccode.com/forums/viewtopic.php?f=8&t=32
Ako ne radi lijepo im objasni svoju situaciju i zatraži povrat novca.
Već sam ga uputio na to i sve je to on napravio već, i čak je stavio najnoviji Modaco MCR 3.1 ROM i ne radi!
sry, vidio sam da link za rom vodi na xda, nisam skužio da je to ustvari modaco rom...
Sad sam ga odnio kod nekog "majstora" pa ćemo viditi preko vikenda može li on što učiniti.Ako ne probao bi sa onim Turbo Sim karticama.Ima li neko da prodaje povoljno s obzirom da sam kupio dva unlock broja i nemam baš love na bacanje![]()
pa jesi tražio povrat novca?
ček. ček
nikakve turbo sim kartice neće raditi! Opet ćeš baciti pare.
Evo, samo za ovu karticu se može reći da radi sa HTC Hero, ali osobno nisam probao:
Rebel Simcard II
imaš i video uputstvo kako se radi sa ovom karticom. Koliko ja znam u HR se teško može nabaviti, tako da ćeš vjerojatno biti prisiljen do nje doći preko neta...
Pare sam tražio nazad ali mislim da ništa od toga. Rekli su mi da im pošaljem nekakav video dokaz !? pa da bi mi možda vratili novce. Mislim da ništa od toga.
Što se tiče ovih turbo sim kartica...i ja nekako mislim da to ne bi radilo tako da neću ni naručivati. Pogledat ću ovu što predlaže "božji sluga".
Nego taj Gold Card. NE znam jesam li dobro shvatio ali ako se i napravi gold card, mobitel je otključan onoliko dugo dok je ta "GC" unutar mobitela!?Jel ovo ovako ili?
Pogledao ovu karticu za unlock
http://rebelsimcard.com/virtu/index....id=11&Itemid=1
Izgleda mi da je to to a i nije skupo.
Što mislite vridi li pokušati?
To je ta Rebel Simcard II. -jedino sa njom postoji šansa i oni se hvale baš da je za Hero. Imaš i video tamo gdje pokazuje kako sa njom otključava Hero.
Snimi ovima prvima video kako upisuješ kod koji su ti dali i da ne prolazi. Vjerojatno bi ti vratili novac. Pogotovo ovi sa htccode, oni nisu prevaranti nego najveće ime u tom poslu za HTC otključavanje...
Ma neću propasti za 250 Kn ali sam sad naučio školu.Ovu karticu možda naručim nakon što vidim što će reći "majstor" u jednom servisu.Nekako mislim da je i onaj gold card možda rješenje-Možda probam i to.U svakom slučaju sad je na majstoru da se iskaže.Nije obećao, rekao je da će on to proučiti preko vikenda-čitaj surfaće forumima ko i ja
EDIT: Znaš što je još fora.Ja sam ti misleći da su ovi jedni zajebali, naručio(i platio)još jedan broj.Dakle kupio sam dva broja kod dvi različite firme(jedna od njih je i ova što si ti preporučio) i oba su broja potpuno identična.
Zadnji uredio HCSC : 23-01-2010 u 22:47 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
Evo samo da vas izvjestim.Majstor će otključati mobitel ali mu treba dva-tri dana.Javiću se kako je prošlo![]()
Ja sam svog uspio otključati.
Prijenos broja u drugu mrežu![]()
Kako funkcionira to otključavanje sa prijenosom broja u drugu mrežu?
1. Ako je na T-mobile zaključan, ubacim neku Simpu i odem u Tele 2 da mi prebace na njihov prepaid?
2. Da li im ostavljam telefon da ga šalju u svoj servis?
3. Da li će mijenjati i T-mobileov ROM?
4. I da li će mi opet zaključati mob na Tele 2 ili će ga ostaviti otključanog?
Zanima me ukoliko ne uspijem sa Modaco 3.1
koliko je pouzdan ovaj htccode.com za otključavanje G2 touch tj htc hero sa tmobile HR ???
Ne kupuj!!!Predlažem da odeš u neki servis i daš njima da otključaju.Ako ti kod ne radi, kao meni, popušiš lovu.Ekipa u servisima kupuje na veliko pa im oni vrate lovu tj. ne naplate ako kod ne valja.
Ima li što nova za Hero zaključan na Tele2?Već mi je lagano dop***io loš signal ovog Tele2.
Rješio sam Hero-a, sa "unlock card-om" :-)
Bookmarks