Video: MPC Home Cinema
Glazba: Foobar
Zanima me koji player koristite za glazbu i filmove?
WMP (11- ako je bitno) mi je prespor, nekada šteka (kod HD filmova) i tako...
Zanima me koji player vi koristite?
Da podržava većinu fileova i normalno prepoznaje titlove.
Još ako se može upravljati muzikom preko iPhonea
Uglavnom, za sada mi se VLC čini kao najbolji izbor, ali vjerojatno ima ljudi koji su više toga isprobali i možda znaju neki bolji player...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Video: MPC Home Cinema
Glazba: Foobar
KMPlayer
Muzika: Winamp
Znači, nema baš neki program koji bi zadovoljio moje "uvjete"?
Da je "dobar" i za glazbu i za video.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
VLC, bez njega nema pricea za muziku winamp, tako je kod mene, jer winamp nije nesto dobar za video, ali je za muziku predobar, a vlc svaki video pokrece i cita, ali nije bas praktican za muziku...
MPC Home cinema, nema instalacije, nema codeca, upali i vozi. VLC je isto tu negdje, ali mi kod njega mi generalno fali opcija... Npr opcije za titlove su dosta siromašne pa sam ga zamjenio MPC-om.
Foobar i Winamp su uvijek bili tu negdje u vrhu za mjuzu, biraj![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala svima na savjetima.
Trenutno sam se odlučio za VLC, namjestio sam daljinsko upravljanje, playliste i sada sam namještam da mi se sve otvara s njima
Sutra još probam MPC, pa odlučim.
VLC Player ima problema s HD filmovima, pogotovo Full HD.
Zato koristim KMplayer. Ljepši je, brži, više opcija, super vrti HD video. Samo trebam skužiti kako da koristi hardversku akceleraciju filma (preko grafičke, HD4670).
A jel ima kakav provjereni link za skinut taj KM player? I ta njihova stranica mi izgleda skroz sumnjivo (ako ovo uopće je njihova stranica), a i kad skinem tu kao instalacijsku datoteku ima samo 300 i nešto KB, tako da me strah da nije kakav virus![]()
Bookmarks