Vala bas dosta je....bolje neko nek donese malo pive...!!
Nećemo više o zubima
Pisao danas kolokvij iz matematike.. Nisam prošao pa moram na ispit negdje u drugom mjesecu. Riješio skoro sve za prvi semestar, osta mi još matematika i statistika![]()
Vala bas dosta je....bolje neko nek donese malo pive...!!
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Prehlađen sam već tjedan dana, je.. me sinusi, pa pijem antibiotike ko munjen. Izvrnio bi se kad bih popio pivo.
Em i kašljem zbog cigara, pa sve razmišljam da ih se ostavim, no nikako da se nakanim.. Jbni Vaso Kojot (Walter Wolf)Danas kad nisam dušu iskašljao. Bit će red kupit nikotinske flastere, mada mama kaže: "Sve je sine u glavi, samo treba imati volje.."
![]()
Jos nema pive,haaa?
Tesko je ostaviti cigare totalno... Ostavis ih malo ali kada god neko pusi u tvojoj blizini,ti da crknes jer ne mozes.....Jednostavno treba JAKA VOLjA i SVE SE MOZE!!!
Neki brže razviju (pravu, nikotinsku) ovisnost, a neki ne. U glavi je definitivno pola tog problema, slažem seU srednjoj sam dimio jer je to bilo kul, ne
ali nikad se nisam navuko dok danas pola moje ekipe 'iskašljava pluća'. Možda su i geni "krivi", al boli me, zapalim si kad mi je gušt i ćao mare
Idem baš popušit jednu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Svako bi pusio kada bi mogao da se ogranici da dnevno popusi 10-tak cigara...Ali kasnije to ode i na kutiju-dvije i tu vec nema kraja...
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ljudi idem ja gledati neki film,ne mogu vise na kompu citav dan,ledja mi se ukocise...
Kad vec nema nikoga online,odoh ja spavati! Laku noc!!!![]()
Jaoo.... Sta vi idete za zubare, il ortodonte? XD aj vise...
*Ah, ta djeca...*![]()
One day, sky went blue...
Jutro
Gledam Mentalista, trebao bih opet učiti sklopove...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro..
Bas sad gledam dal mi se isplati otic do Avenue Malla da si kupim nove zvucnike...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jutro...
Evo hocu da doruckujem i pravac na trening![]()
Društvo, danas sam se pribilježio za kontaktne leće kod čike optičara
Dobit ću ih u ponedjeljak!
Pa me zanima slijedeće: u vozačkoj dozvoli mi piše napomena da slijedećih 10 godina moram nositi naočale kad vozim.. Dali moram vaditi novu vozačku dozvolu, zbog leća ili samo tražiti nekakvu potvrdu u optici da nosim kontaktne leće?![]()
došao doma, prebacio auto na sebe...
sad još samo pričekati sub ili ned pa po njega...
a sad zasluženi chill out...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja u vozačkoj imam napomenu: "Uz obvezno nošenje naočala." a frend,također zvekeraš,ima napomenu: "Uz obvezno nošenje naočala ili kontaktnih leća."
Dakle,na policiji ti mogu sriktat napomenu i miran si,al naravno,donesi nešto papirnato od optičara.
Ma i meni piše to, uz obvezno nošenje naočala, a za 10 godina opet na pregled. Ali ne piše ništa za leće. Pa, kao što kaže Drug Mile, možda se nađe neki imbecilni policajac koji će mi naplatiti kaznu zbog toga. Budem se raspitao u MUP-u.
Ja evo sada usao u kuci,kad sam otisao,oko 12 sati na trening,zadrzao se sa drugom kupovali nesto...ali evo sad cu da odmaram...
Bookmarks