evo ispija se kavica i malo surfanje sa mojom nokijicom
Jutar! Evo Slusam AZ using streaming!![]()
One day, sky went blue...
evo ispija se kavica i malo surfanje sa mojom nokijicom
Jutro
Pitam za Zločin i kaznu da vidim da li se isplati pročitati. Očito da
OT: danas je day off! Dobro, radi natjecanja iz njemačkog but who cares... bar me ne pita biologiju...![]()
Ne, stvarno je dobra knjiga.
Film je isto dobar, ali mi je pokvario čitanje knjige (pošto sam znao kraj)
Učim...kao...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odoh kod druga na sony da igramo pes-a....
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Jazziram![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo kavica se pije jel tko za jednu ....
Moji mačori bili na kastraciji...
Bokci, moram im sada naći adekvatna ženska imena![]()
Mene hvata panika,jer sledece sedmice kod nas u BiH pocinje skola....preko raspusta je bilo toliko zadace,a ja nista nisam uradio![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
I razred Gimnazije...covjece ne mozes vjerovati kako je tesko,ja jedva tricom prosao...
Sta ima kod tebe?
nema veze kaj nema zenske, da nije to uradio macori bi, posebice u ovo doba godine, lutali okolo, urlali (a znamo svi kako urla macketina koja se tjera) i u najboljem slucaju dolazili doma nakon dana i dana izbivanja, gladni, prljavi, smrdljivi.. u onim gorim scenarijima niti se ne vrate
moji su obezjajeni cim su napunili 6 mjeseci. i sad su super.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
LoL, pa znam kaj sam rekel, ja sam se šalio ako nisi skužio (a očito nisi)
Počeo sam ih iz zafrkancije zvati Sivka i Čupka (inače su Sivko i Čupko).
Imam i trećeg monstruma (ima 6 kila) koji nije kastriran, ima 6-7 godina. Nema ga mjesecima, šepa, zmazan, razgreban, ćorav na jedno oko... Bolje da ostanu bez... khm, da, muda, nego da budu ko stari mačak...
Dolazila bi alimentacija...
Došao iz škole, gledam što ima.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Danas mi zubar s nekim phahom pod tlakom rasturio sve zube. Sad su bijeli ko da su novi....
Da samo vidite sta sve izađe van nakon 6 godina pušenja (cigareta)...![]()
Budem i ja pitao tetu zubarku da mi malo rasturi kamenac.. 5 godina sam pušač.
Stari,ima da se naježiš kad moraš ispljuvat van.
Spakovali su me u neki papir,zubar stavio masku kao da ide kosit travu a ja se usro...
Kad je to krenulo.... Nista ne boli,a sprica po cijeloj sobi...
Vrijedi svaku lipu vjeruj mi...
To inače ne skida kamenac nego smeće sta se skuplja po zubalu od kave,hrane,cigareta i sl...
Odoh van...![]()
a to nije bas niti zdravo, posebice cesto raditi, jerbo skida i caklinu, istanji je pa su zubi, kolko god da se bljesciju, osjetljiviji i podlozniji kvarenju.
nu mene, pusac sam 11 godina pa nijesam isla strugat zube. al dobro, moji zubi su i bez toga stravicno kvarljivi.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jos sam ja mlad za to...
al mogu misliti sta se sve skupi medju zubima....fuj
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks