a gle postoji razno razni servisi koji ti to mogu napravit ali 100% ti koriste ovaj nacin jailbreak-a za verziju softera 3.1.2,moja preporuka probaj ga resetirati (restore) na tvornicke postavke ali pod novim profilom znaci kad te itunes pita dali želiš svoje stare postavke ili nove ti izaberi nove (s time da ces izgubiti sve sto si imo instalirano od aplikacija),dalje kad sam reko da probas sve nacine mislio sam da isprobavas dok ne proradi,mozda prebrzo pustis tipku ili nesto trece radis krivo,nemoj samo odustati jer sam i ja tako razmisljo kad sam imo 3g,nije islo i nije islo da me ubijes i na kraju jednostavno sam držo tu tipku home i proradilo je.Frend na visti je uspio na nacin da je pokreto blackrain pod compatibility mode xp i kao administrator,dalje mi je reko da je jednostavno spojio na comp iskljucio itunes i pokrenuo blackrain i mob mu se zagasio i ponovo pokrenuo i pojavil mu se ona slika i to je to (jesam ti puno pomogo sa ovim).Dalje-reko si da ti pojasnim probleme-ukratko-nesmijes ga zagasiti jer inace vise ga ne mozes zapaliti osim ponavljanjem postupka jailbreking-a (znaci cim ti se zagasi moras ga spojiti na komp da ponovis upravo ovo sto te sad muci,tako da jako dobro razmisli o ovome),problem za wi-fi (ali to se rjesi sa reset network setings) itd. pricalo se dosta o tome ali da ne pricam gluposti puno sve ti piše na njegovom blogu http://iphonejtag.blogspot.com/

.Dalje-reko si da ti pojasnim probleme-ukratko-nesmijes ga zagasiti jer inace vise ga ne mozes zapaliti osim ponavljanjem postupka jailbreking-a (znaci cim ti se zagasi moras ga spojiti na komp da ponovis upravo ovo sto te sad muci,tako da jako dobro razmisli o ovome),problem za wi-fi (ali to se rjesi sa reset network setings) itd. pricalo se dosta o tome ali da ne pricam gluposti puno sve ti piše na njegovom blogu
Odgovori uz citat
Bookmarks