imaš broj dva ili više puta unesen pod različitim kontaktima
Imam problem sa kontaktima!
Samo odjednom mi kod dolaznog poziva više ne pokazuje ime kontakta nego samo broj.
Čudno je i to što kad ja zovem taj kontakt iz imenika ili sa brzog biranja piše ime normalno, a kad ga pozivam sa popisa poziva onda je samo broj.
Još čudnije je to što se to događa samo u jednom kontaktu i samo na jednom broju (kojeg dnevno zovem i mene zove pedesetak puta), a imam tri broja u istom kontaktu i ostali funkcioniraju najnormalnije.
Znači ako me zove sa bilo kojeg drugog broja ime pokazuje normalno.
Probao sam i staviti samo taj broj u posebni kontakt, opet ništa.
![]()
imaš broj dva ili više puta unesen pod različitim kontaktima
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Nemam broj dva puta u kontaktima jer se to desilo samo od jednom.
Znači poziv u 10:30 sve u redu, poklopim i slijedeći poziv u 10:45 nije dobro.
sorry, skužio sam da ti se to odjednom dogodilo i da je tako stalno
i kad opet bude dobro, nakon gašenja/paljena ili samo od sebe?
imaš li zadnju verziju sw-a na telefonu?
Riješeno!
Master reset!
Nije pomagalo ni gašenje-paljenje moba, a pošto sam već imao zadnji firmware na mobu nije mi preostalo ništa drugo nego master reset.
evo vidim da je izasao novi fw...pa prije updatea da se malo informiram.
Je novi fw hackabilan? jel se moze preko helooxa? i da li treba neka procedura prije, ili mogu ko do sad hard reset,update i onda hack(volim da mi mob ide od 0, da nema nekih zaostalih fajlova, posto dosta pizdarija instaliram)?
jesu na novom fw ispravili na kameri ono zelenilo kad se slika u tamnijim uvjetima?
Da da i meni se to par puta događalo, pretpostavljam da je zbog toga što sam imao isti broj pod dva kontakta, uglavnom riješio sam kada sam sredio imenik.Nego dali je moguce da kada se uđe u imenik da budu prikazani kontakti sa sim kartice a ne iz mobitela
Imam novi fw i heloox ga rješava kao i dosad. Nema posebne procedure, samo spojiš i napraviš update. Mislim da nemoraš raditi master reset jer kad napraviš update sve aplikacije instalirane u mobitel nestaju (ostaju samo one na kartici).
Što se tiče slika, ja nisam to zelenilo primjetio ni prije, ali čitao sam o poboljšanjima u novom fw (http://nokiaaddict.com/2009/11/27/fi...1-v400-21-013/), pa spominju poboljšanja na kameri.
Ja napravio update na 400 i moram reci da nisam nesto pretjerano zadovoljan. Mogu samo reci sporo, sporo, sporo. Svemu treba duplo vise vremena od 200. firmware-a!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
bok svima...imam nokiu e 66 i takoder sam imala isti problem s kontaktima kao i djvesic...no u zadnjih par dana uopce ne mogu zvati ljude iz imenika,niti neodgovorene pozive,,,nikoga...samo ako utipkam broj onda mi zove...ima netko ikakav savjet...unaprije hvala)))
stavi zadnju verziju firmwera
jel mi mozes malo pojasnit kako??
Instaliraj si na komp Nokia PC Suite i Nokia Software Updater, spoji mob preko PC Suite način rada, a ostalo je sve lako...
I da, obavezno napravi backup podataka prije Update-a softa, jer gubiš sve podatke..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
kupio sam nokiu e66,neće teme da mi instalira,piše nešto pogreška s potvrdom.
firmware je 400.21.013
što napravit da se mogu teme normalno instaliravati
[OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
sve piše...
(ili koristiti pretraživanje, pa naći odgovor)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok hvala,to je to,tražio sam tu po forumu,al nikako nać
Imam problem sa instaliranjem sis aplikacija, u tel je podeseno da instalira sve, dobio sam certifikat i key sa cer.opda.cn, uspjesno potpisem aplikaciju sa SignSIS GUI v1.1, ali prilikom instalacije mi izbaci samo da se ne moze instalirati, da postoji ogranicenje certifikata. Firmware je 300.21.012
Rijesio sam problem sa instalacijom, neznam kako, da li mojom greskom ili greskom ovih sto prave certifikat (ipak mislim da je do njih jer sam 2 puta provjerio prije nego sto sam poslao), slucajno sam vidio da sam dobio certifikat za skroz drugi IMEI, poslao sam ponovo i dobio certifikat sa kojim normalno mogu da potpisujem.
kad vec spominjete novi firmware mozda neko zna da li je u njemu sta poboljsano vezano za kasnjenje zvuka prilikom snimanja videa? ne znam da li mi se isplati ubacivati taj novi firmware jer mi se ne radi ponovo instalacija svih aplikacija, igara, gps-a itd...
Zadnji uredio kizo_vu : 21-04-2010 u 00:15
Izasao je jos noviji firmware, juce sam nadogradio, sada mi je 410.21.010, za sada je sve o.k. nisam primjetio neke promjene osim ovi kontakata, ranije sam ima onaj 300.xxx.
Da ne pisem novu poruku, moze li mi neko objasniti kako podesiti ovaj nokia email? Nisam uspio ni na starom a ni na novom firmware-u. Pokrenem ovu konfiguraciju, telefon downloaduje nokia email aplikaciju, kada krene setup pise samo testing network connection i tako stoji u nedogled, ne izbacuje nista, ni gresku ni nista drugu, samo to stoji na ekranu. Treba li mozda nesto drugo podesiti? Internet na tel mi je normalno podesen i sve je o.k. sa njim.
evo koristim e66 jedan dan,i zasad sam odusevljen mobitelom.
ima instaliranu facebook aplikaciju,kad je kliknem spaja se automatski na net,start,zanima me dal se moze namjestit da me upita kako da se spoji,jer bi htio da me spoji preko moje wlan mreze.
i kako da iskljucim ono svjetlo kod navi pad-a,stavio da bude svijetli kad imam propusten poziv ili SMS,al nemam ni jedno a on jos svijetli..
Zadnji uredio tomy23 : 07-07-2010 u 14:07
gidi jap!
može, u web-u podesi access point -> always ask
prošetaj kroz meni -> settings, ne znam napamet gdje se to podešava
Bookmarks