Onda pokušaj sa sljedećim trikom:
Odi pod traži->adrese, upiši neku bezveznu adresu, kada sve to odabereš, stisni Idi! i mobitel bi trebao kalkulirati rutu i prikazati kartu.
Probaj tako, neznam šta bi drugo moglo biti..
I provjeri dali ti je ubačena karta:
Alati->Postavke->Upr. mojim podacima->moje karte (ili kako već) i vidi dali piše da imaš ikakvu kartu
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
uradio sam kako ste rekli na clean memorijsku pa je nekako proradilo da se vidi karta,a btw scg route karta nije tacna brdo ulica je pogresnih ispisivao garmin,ico kako zumiras kartu sa 1 i 3 na e71 ne funkcionishe nikako..
Pozdrav!Ja sam po uputstvu instalirao garmin na 6210 navigator ali imam problem sa scg route,ne pokazuje na karti podrucaja planine tare i fruske gore.Sve ostalo radi savrseno,ne znam gde sam pogresio.Adria route 2.30 radi super,probao sam i da koristim samo scg route i opet isto.Zahvaljujem se jos jednom na detaljnom uputstvu i dobroj volji ljudi sa ovog site-a!
Resen problem,samo je trebalo posebno oznaciti topo mape!Hvala vam ljudi za tutoriale,sve radi besprekorno!!!
ali stvarno neznam koliko je puta to pitanje bilo postavljeno..
Ako je mapa pravilno stavljena u Garmin, tj. ako se može pronaći na alati->postavke->upravljanje mojim podacima->moje karte, onda samo treba pričekati da Garmin ulovi signal i karta će se automatski prikazati.
ODGOVOR ZA ISTI PROBLEM JE NAPISAN NA OVOJ STRANICI U PRVOM POSTU (MOME) ovo je stvarno nevjerojatno da je teško malo prolistat ovu temu, a što je još gore, odgovor na ovoj temi je na ovoj stranici u prvom postu..![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pozdrav
Imam jedan mali problem. Tutorial je zaista lagan i razumljiv i došao sam do koraka kada sa mapsourceom treba prebaciti karte na mobitel, međutim kada pokrenem Mapsource nemam uopce izbor instaliranih karata, znači meni ta kučica uopce ne postoji, skinuo sam adria route 2.3_CD_update.exe, instalirao ju i uspjesno aktivirao tako da u mapsource vidim pod Manage Map Products da je unlockano i spremno.
Hvala na odgovorima
Ako imaš instaliranu jednu kartu, onda ni nemaš taj izbornik...
Kod mene Garmin XT na Nokia 6210 radi besprijekorno. Ponekad zbog lose vidljivosti trazenje satelita potraje ali ukljucenjem A-GPS problem nestaje. Zadovoljan sam osim jedne sitnice. Naime dok je navigacija u toku ne prikazuje mi ikonice POI duz rute. Ako odem rucno na trazenje POI onda ih pokaze ali ne dok navigira. Pokusao sam cackati po postavkama ali bez uspjeha. Takodje mi nedostaje funkcija preostalog broja kilometara do cilja. Neko sa iskustvom oko ovoga?
treba mi preporuka za mapu vancouvera i londona a i link
edit: mapsource verzija ako je moguce
edit 2: skinuo sam neke img karte pa se sad mucim da ih uvucem u mapsource
ne ide mi nikako
Zadnji uredio adenis : 18-01-2010 u 11:37
drugari ajde mala pomoc,imam dve e71 nokije na prvoj sve besprekoro funkcionishe al na drugoj nikako ne mogu naci satelite,znam da treba da cekam da ih uhvati al ih hvata od danas prepodneva,sve ali apsolutno je sve radjeno po uputstvu kao i za prvu e71 aktiviran je garmin,zamenjena verzija 550 sa 560 ubacena i otkljucana mapa scg route i cita mape tj kad kao idem na search neke ulice on je pokaze na mapi al kad treba da se navigira stoji da trazi satelite od 8jutros,u setingsu su popaljeni i interni i agps stvarno ne znam sta moze biti imate predlog neki?ponavljam sve je do detalja radjeno po tutorijalu..hvala
Pozdrav.
Ovu navigaciju na mobitelu sam savladao.
Sada me zanima jedna druga stvar.
Imam adria route 2.2 i city navigator za europu.
Da li ja te karte mogu koristiti i za ubacivanje na one "ručne" navigacijske sisteme, konkretno garmin nuvi 350?
Hvala na pomoći.
dali je moguce da gps risiver se pokvari u nokiji?
Ne treba vise raditi update na verziju Garmin XT 5.00.60!
Izasao je garmin XT 5.00.60 standalone za Symbian v60v3 i v60v5: Garmin XT 5.00.60 standalone
Ne treba vas zbunjivati sto je ime fajla: Fotos_kreta.zip! Pod tim imenom je skriven Garmin!
Garmin se moze direktno instalirati na cistu SD karticu ili massmemory!
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
ima li neko mapu new york cityja za garmin ali grada ne state new york?
U Tutorialu (post #2) je dodan tutorial kako instalirati "samostalnu" verziju Garmin 5.00.60.
isto tako je dodan i download link za Garmin 5.00.60
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pozdrav svima! Prije pitanja da se zahvalim na zaista sjajnom tutorijalu!
Pokusavao sam sve i svasta, bas zbog toga sto sam hocu sve da rijesim i uz pomoc tutorijala mislio sam da mogu, ali zaista ne mogu da shvatim u cemu je problem.
Naime, kada udjem u garmin ne moze nikako da uhvati signal, stalno trazi satelilte, znam da prvi put treba i do pola sata, ja sam cekao i duze od toga.. Popuni se prva crtica, i onda se opet vrati na sve prazno..
Pratio sam postupak kao u tutorijalu, sve je ok, instalacija, provjerio sam u garminu je li ubacena mapa, jeste... ukljucio sam cak assisted GPS da brze pronadje signal ali dzabe..
taj assisted GPS ide preko racuna, a ja sam nedavno presao sa prepaida na postpaid i nisam aktivirao podesavanja za gprs, pa ne znam da li to ima veze sto ne moze da uhvati signal? Ali i pored toga, morao bi moci uhvatiti signal za toliko vremena, ili bar napuniti na 2-3 crte, cisto da se vidi da trazi...
Imam Nokiu N85, a Garmin koji sam instalirao je 5.00.50
Hvala unaprijed!
hm pa ako si sve uradio kako piše trebalo bi šljakati....aj probaj staviti verziju 5.00.60
pa javi rezultate
unaprjed se ispricavam ako postoji odg na moje pitanje, zapravo siguran sam da da, ali ima jako puno postova pa da ne trazim -
dali vrjede upustva za prjenos i unlock i sve to i kada zelim mape prebaciti na gps uredjaj, ne na mobitel, konkretno garmin nuvi 250w ?
trazio sam u cesto postavljanim pitanjima odgovor na moje pitanje i nisam nasao.imam na e71 nokiji instaliran garmin 5.60 i scg route,posto ne mogu nigde da nadjem new york city mapu za map source,nasao sam neku neku mapu u img obliku od 80mb na netu, negde procitah guglovanjem da treba da nazovem tu mapu gmapsup2.img i da samo iskopiram u folder garmin na memorijskoj kartici i da ce kao raditi,al nema nista od toga nokija i dalje samo vidi scg route i na mapsets vidi samo scg route ni traga od ny mape,neki predlog?
Bookmarks