nije gušt piti sam...
kad će neko okupljanje forumaša?![]()
One veće dvije kese vic flipsa istreso u probavni sustav i otreso nekoliko "najboljih među pivotima"...
Naravno, uz tekmu...![]()
nije gušt piti sam...
kad će neko okupljanje forumaša?![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
možda bih mogao i doletiti?
HC4L
samo lunu cimnite, organizacija joj je u malom prstu...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Slusam Vh1 i uzivam u super glazbi. Bas se osjecam ok danas.
Ima li neka pjesma koja vas jos drzi pod svojim utiskom i ne mozete prestati da je slusate...ako ima dajte link pa da se i mi zarazimo![]()
^^ U2 - With or without you (mene drži već nekoliko godina)
Laku noć!![]()
Covjece di ces ovako rano..?? Ajde laku noc!
gjutorak...
ko zna zna, ko ne zna...
laku noć...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jutro! Evo slusam antenu zg prek neta XD i da krenem igrat igru kad ono popravci od 8,00 do 9,30 ISEE! XD
One day, sky went blue...
[QUOTE=fico45;908746]jutro! Evo slusam antenu zg prek neta XD i da krenem igrat igru kad ono popravci od 8,00 do
OT: u krevetu slusam radio, razmišljam kaj sve trebam napraviti. Jel je netko citao zlocin i kaznu?
Čitao sam ja.
Zašto?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja njet, al znam da jedem sendich sa topljenim sirom u listicima i na tome sunkicaaaa.... Njamek, prvi put se "prehranjujem" time XD
Veri delišs!
One day, sky went blue...
Dobar Jutar svima...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Odoh na trening...cujemo se poslije!
Kaj ste Lunu nasli zahebavat![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
^^ Šta ti imaš s Lunom?![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
dobro jutro...
odmaranje od jučer, bilo je veselo...![]()
ako je tebi sad jutro,onda ti juce bas bilo veselo![]()
Imao danas jedan jači ručak pa sam malo i ukrcao. Zalijepilo me za krevet od 14 do 18 sati. Bio na kavi,i sad sam sav nikakav...![]()
Bookmarks