macro su jako dobre.Lisce i kamencici.S obzirom na cam od 8px ove ostale bi morale biti puno puno bolje,ali to je do tebe![]()
U ovu temu postajte komentare na slike uslikane Sony Ericssonom Aino, iz ove teme:
Sony Ericsson Aino-slike
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
macro su jako dobre.Lisce i kamencici.S obzirom na cam od 8px ove ostale bi morale biti puno puno bolje,ali to je do tebe![]()
Ne znam zasto,ali ja ne mogu da vidim nijednu fotografiju!??
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Cini se da je imagesforme.com trenutno down.![]()
Evo meni je proradilo....covjece kolike su slike,ja kliknuo na sve u 5 sekundi,nije mi jos nijednu otvorio kako treba...lol
Ona suma je zaista fantasticna,uhvaceni su i najmanji detalji,a vjerujem da je tako i na ostalim,evo cekam da se ucitaju
EDIT:taman sto sam napisao ovaj post,otvori mi sve od jednom...dobre su fotke,meni je najjaca ona suma![]()
Nema tu nigdje nikakve šume, hahah
To je samo bor, ako misliš na njega..
Nisam bio tu pa neznam šta se to dešavalo sa imagesforme hostingom, ali sada je sve normalno.. Meni slike i nisu baš nešto (nemislim na kvalitetu) jer znam da ima ljudi koji bi to mogli daleko bolje uslikati od mene, ali ja nisam imao ni puno vremena ni prostora za slikanje, to je bilo samo onako, na što prvo naletim..
Ajmo ljudi, vi koji imate Aino nabacite koju fotku..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ja sam jako razočaran kamerom aina,uzmite c905 isto sa 8mpx i aino i usporedite,slike sa aina izgledaju kao one načinjene kamerom od 2mpx,neznam da li će se što popraviti novom nadogradnjom,ali zaboga,8mpx na ainu su jaaaaako loše-help
da to sam i ja mislio da bi trebale biti bolje slike na ainu,bar zbog većeg i boljeg ekrana ali nisu,neznam da lli je to samo kod mojeg aiina!ako imaš oba daj probaj fotkat pa mi reci,please!jer dok upalim kameru slika izgleda super,no,čim okinem,nvuče se neka siva mrena na fotku,i to nije nimalo onda oštro!!!!
Neznam na koju foru bi slike na ainu trebale bit bolje od c905.
?? Ni ja ne kužim koja je to fora usporedbe aina i c905! Pa ne uspoređuju se kvalitete fotke zbog veličine ekrana nego ih se prebaci na komp pa uspoređuj.
Btw. ako i jesu slični po danu opet je tu xenon.
nije mi jasno kako moze da slika na ainu izgleda kao na k800!?? ali kao ti imas aino i tako kazes onda ok..![]()
Bookmarks