pan pan paaaaaaaaan
pan pan paaaaaaaaan
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
trebam jedan jedini sms poslati s neta...
ne mogu naći nijedan servis...
please help...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobar dan...
Koji neće biti tako dobar dok se sjetim obaveza...
Došao s mise.
Gledam Mentalista.
Razmišljam kako trebam nešto za školu raditi... ali gledam Mentalista...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
opet mi se iphon zblesirao npravim reboot i on se nece upalit...i to mi se obavezno dogodi kad negdje trebam ici...![]()
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
A eto... Dogodi se... Kad sam ja nadogradio sony ericsson k550i pa se zakodiro natrag na vip! Pa si misli koj sam ja sok dozivio! I sve mi se po spisku prebrisalo XD
One day, sky went blue...
Može li mi neki mod ili netko namjestiti da mogu staviti svoj (custom) avatar?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Spreman se za vožnju biciklom po snijegu, nadam se ne većim padovima.
HC4L
@ đorđe: Javit ću glavešinama za tvoj išju...
OT:
Nisam sinoc izlazio pa sam naspavan ko medo
Preuzimanje dezurstva,kava,misa,kava,ručak,kava.....![]()
Zaboravio si da vidim i skrivene podforume (ona s AE detector je dobra- 4 komada ima tip)...
Jedino ako ste imali neku skupštinu u RL
EDIT: Ovo je zbunjujuće...![]()
Zadnji uredio georgy : 17-01-2010 u 15:48
Ljudi s iskustvom korištenja bluetooth slušalica- ovdje![]()
Pozdrav s Linuxa!
Odo do Malešnice, valjda ću znati doći...
![]()
@ravilov znas kaj bi bio peh? Nisam ni znal za te turtorijale i ovaj ili ikoj drugi forum kad sam to radio! xD
One day, sky went blue...
Bas gledam tu neke statistike na T-com-ovim stranicama o mom surfanju ^^
Prosječnopo jednom spajanju) 425.49 MB 23 h 12 m 46 s
425 MB prosjecno skinem, a online sam skoro 24/7![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
bas gledam jel ima vise modela bluetooth slusalica za iphon ili samo one u t-mobileu. ako netko ima jel moze na pm malo o kvaliteti zvuka, bateriji i ostalom..
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Došao s Malešnice...
Malo mi je dulje trebalo...
Ali, dobro, skoro sam i u Sloveniju otišao- čekao sam vlak na krivoj strani
I sad mi nije jasno kako vlak "s prave strane" ide do Glavnog... sav sam se izgubio na stanici Vrapče...
Drugi put nosim kompas![]()
neka strategija za preporućiti?![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
u muskom reproduktivnom organu
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jutro...
i dalje tražim neku strategiju, stoga, preporuke su dobrodošle...
@ Luna
...čemu tuga čemu bol, kad postoji alkohol...
nadam se da nije ništa strašno...
always look on the bright side of life...![]()
Bookmarks