Spremam par filmova za convertiranje, pa da ih ubacim na Omniu
Jedan lik mi nudio u zamjenu za Omniu N73 i iPod 80 GB.
Ja reko nema šanse.
Buraz kupio Aino, večeras-sutra stavim par slika uslikanih s njega![]()
joj kak vi dramatizirate XD ajde oprostit cu vam kaladont... Necu jos bit u svadji sa moderatorom (tetom lunom ^^)![]()
One day, sky went blue...
Spremam par filmova za convertiranje, pa da ih ubacim na Omniu
Jedan lik mi nudio u zamjenu za Omniu N73 i iPod 80 GB.
Ja reko nema šanse.
Buraz kupio Aino, večeras-sutra stavim par slika uslikanih s njega![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
dosao iz grada sutra pravac rijeke tocnije kukuljnovo, pa odo na spavanje![]()
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Ljudi moji pa šta je ovo, gledam RTL opet počeo emitirat Prison Break, kolko me sjećanje služi, ovo je već 2. put da emitiraju 3. sezonu (jesam u pravu?) i započnu od 5. epizode.. Pa ovo nema nigdje, kakvi idioti nevjerujem..
A kad ikad smo mi tu s foruma tražili linkove i jedva čekali kada će izaći nove epizode 4. sezone i film.. Još jednom RTL dokazuje kako su glupi..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
polako se privikavam na windows 7 i uživam u istima...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ja san se bas lipo ppija s rodicinim muzomodo sad gledat trecu sezou roswella
Ma mogo bi sada do jutra nabrajat o RTL-u sve i svašta, ali mi se neda više o njima razmišljati jer čim pomislim na njih odmah sam živčan..
U utorak ujutro prije škole kod zubara, u srijedu prije škole na sistematski... Nemože bit gore.. čovjek se nemože pošteno naspavat ni kad ide popodne u školu.. Još samo sutra i onda ima da prospavam cijeli vikendOvih dana neznam kako izdržim u školi, previše sam pospan i dekocentriran.. Naviko sam se preko praznika dizat u 11
![]()
Pa, da...
Trebali bi uvesti neki prijelazni period, u kojem se samo dođe u školu i potpiše (i ode doma)- da vježbaš rano ustajanje
OT: Došao s vožnje- preporuka svima koji se idu voziti: rukavice dobro dođu :nohands:
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel valja čemu onaj uhu patafix? I jel to pušta drek po zidu kad se skine (plavi zidovi jbga)?
Trebao bi mi za poster pa ono, ne želim da padne u neko doba noći uslijed čega bi vjerojatno nenamjerno napunio gaće..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kazu da ne drzi bas (ovisno o podlozi, jel), a i da je moguce da ostavi fleke po zidu.
Mda, znači marketing opet pobjeđuje. Tnx, uštedjeli ste mi kuneSelotejp ftw!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Uzmi Moment. (onaj žuti ljigavi) Malo ga nanesi pa ga ostavi minut da se malo stvrdne i metni na zid. Kasnije se pretvara u žvaku koju ćeš eventualno kasnije lako skinut. Jel ostavlja tragove ne znam,al ne vjerujem. Inače sa sve i svašta je vrhunsko ljepilo. Ne zajebavaj se sa onim trenutnim jer ce ti uništit poster i morat ćeš za skinut to sa zida oštemat.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Idem van malo...![]()
patafix ostavlja fleke.
znas kaj ne ostavlja, ili ih zasita ostavi jako jako rijetko? onaj zuti selotejp, onak papirnati? znas na kaj mislim? s cim se kelji kad se kreci?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja onda imam jedan uber jaki zid koji je otporan na fleke patafixa
Jedino kaj mi je "pofarbalo" zid je glupi kabel od monitora..sada iza imam na zidu ljepu ravnu debelu crnu crtu xD
Bookmarks