Imaš tracking ID broj?
Evo ovako, naručio sam preko ebaya nešto prije više od mjesec dana, išao je paket s brodom iz Amerike, pretpostavljam da malo duže putuje, ali već više od mjesec dana, pošiljka je bila osiguran ovo ono, prodavač nema podatke o dostavi kad ode iz amerike, ok nema veze, cifra je bila sića, pa nek se fućka.
Sad me zanima, ako je taj paket u Hrvatskoj, kome se obratiti? carini ili postoji neka služba za takve pakete.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Imaš tracking ID broj?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pih, niš nemam, pošto, vrlo vjerovatno nemaju mogućnost praćenja van svojeg opsega
Shortly after you should also receive an email with the subject "The Cell Depot has sent you a package". (International customers will not receive this email with delivery confirmation.)
Isla je brodom, mislim da nema neke poante od tracking ID-a...ako ide brodom znaci da je najjeftinija i najnesigurnija opcija.
@therrlu... 2-3 su moguca scenarija:
1. Posiljka nikad i nije poslana (ovisno koliko je pouzdan prodavac)
2. Posiljka jos uvijek putuje (vrlo izgledno, ja sam knjigu iz USA cekao oko 3 tjedna - priority airmail)
3. Posiljka se izgubila (ali ne u RH)
Forumaš godine :)
svjestan sam svih mogućih solucija, velim nisu neke pare, 120kn, nek idu kvragu s njima.
1. Govori da je poslao, poslao sam mu mail da mi pošalje potvrdu o pošiljki, odgovora još nema, 6 dana prošlo
2. prošlo je 5 tjedana već, malo je previše i za paket iz amerike
3. ako se je izgubila, bila je osigurana, valjda postoji onda neko pravo na novu
Kako si mu platio?
paypal, imam sve potvrde
Eto ti rjesenje "problema"... Ako paket ne dodji za koji dan, zatrazi refund i to je to.
PayPal u takvim slucajevima gotovo uvijek ide u korist kupca.
hm. shvatio sam na koji način to ide.
pričekati ću još par dana i odgovor sejlera, ako ne, onda ću tražiti povrat
Resolution center, valjda si to našao u Paypal accountu..
Ugl, prouči si za to vrijeme kako ta stvar radi, npr:
"You can open a dispute in the Resolution Center within 45 calendar days of payment. By opening a dispute, you are able to communicate directly with your seller to work out a problem transaction."
https://www.paypal.com/hr/cgi-bin/we...nIdentifyIssue
u roku od 45 ili ako 45 prođe? taj dio nisam shvatio
ostalo sam više manje shvatio.
mogu otvoriti kao neki spor, oni su posrednici i odlučuju o tome, a ja i prodavač pokušavamo dogovoriti ishod preko njih
A kolko ja kužim, unutar (within) 45 dana od dana paypal transakcije. Nakon toga valjda nemaš preduvjete za paypal spor :\
čekat ću ja prvo odogovor od ovoga, i onda ćemo rješavati to![]()
al pazi da ti ne prodje 45 dana!!!
###1410989180026
trenutno sam u kontaktu sa prodavačem, pa ćemo probati na neki način to riješiti, ali stvarno ne vidim zašto bi ovo trajalo tako dugo
1. Govori da je poslao, poslao sam mu mail da mi pošalje potvrdu o pošiljki, odgovora još nema, 6 dana prošloJeli poslao potvrdu o pošiljki ? Ako je ima neka pošalje ,a ako ne onda nešto mulja.ali stvarno ne vidim zašto bi ovo trajalo tako dugo
odgovor mu je bio na to pitanje
I'm sorry but we don't have access to the confirmation right now for international packages but it should be there soon
evo rekao je da ako ne dojde do kraja tjedna, da ga svakako kontaktiram da će poslati novi paket
imao sam ja sličnih problema, ugl naručio sam dres i nikada nije stigao... nisu mi vratli pare ni niš jer je taj od kojeg sam kupio dres u međuvremenu ugasio svoj account na e-bayu i banana.
inače pošiljke ti UVIJEK idu avionom i treba im 12 do 24 RADNA dana da dođu u RH...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
mah ja imam sve solucije otvorene
A i 100% sam siguran da se netko sa carine sad gosti tom torbicom, čekam još ovaj tjedan, ako ništa, neka šalje novu
stvarno neću propast zbog te siće,ako mu je tih 20 dolara platilo struju nek si ih uzme
nego što sad zbog te jedne stvari se bude stvorila kriva slika o naručivanju preko ebaya i nitko više nebude htio naručivati iz amerike, nego eventualno njemačke pa ako nešo bude krivo,sjedne u auto i otišao spljuskati švabu ako kaj zaje, jel
Zadnji uredio therrlu : 13-09-2009 u 22:22
i meni se to dogodilo nedavno, iznos je bio još manji 9.99$... pošiljatelj iz Kine.... kako je imao potvrdu o slanju, paypal je naravno odredio da on nije odgovoran, s čim se slažem, znači netko je putem uzeo paketić... a šta ćeš sad, ništa.
ja čekam 2 iphone i macbook pro. već preko 60 dana. Strašno. poslano avionom mislim
Svaka čast ako si se na to odlučio. Imaš tracking ID pošiljki? Možeš probati nazvati carinu u svom mjestu i raspitati se da li su primili pakete:
http://www.carina.hr/Ostalo/VazniBrojevi.aspx
Ti proizvodi će ti se cariniti to nadam se znaš.
Bookmarks