to sam vidio na dotsis forumu i normalno potpisao![]()
Peticija za Firmware Update Nokia 5800
Ovo sam nasao na jednom forumu i ne znam dali vec postoji ovdje ako da molim Moderatore da izbrisu topic i uvaze moje isprike a ako ne ajmo ljudi potpisivanje!
http://www.petitiononline.com/fw5800xm/petition.html
to sam vidio na dotsis forumu i normalno potpisao![]()
meego
Ma možete potpisivati i tražiti što god hoćete ali ovi iz Nokie najvjerojatnije više neće izbacivati nove FW-e za ovaj mobitel (to je moje mišljenje).Na Dailymobileu ima preko 80 stranica postova u kojima se traži novi,tzv. v.40 FW.Nokia je izbacila nove uređaje i samo za njih će izlaziti novi FW-i. Ponavljam,to je moje osobno mišljenje.
Izgleda da izlazi FW 41 za koji tjedanIzvor:
eldarmurtazin:
Next FW for 5800 4.10 wont add kinetic scrolling. I think that Nokia wont implement this feature on 5800. Ahhh
eldarmurtazin
5800 4.1 update, some clarification. I have still beta version without widgets, kinetic scrolling.In 1st versions it was.No sign now.
eldarmurtazin
Lol, just received FW 4.1 (1) with widgets; latest 4.1 (5) without widgets
Few minutes later:
eldarmurtazin
Finally. 5800 04.1 will have kinetic scrolling but no widgets like N97. FW is like 5530 and other products of last time. 2-4 weeks to go
...also known as El'AnDrA...
za v41 jos se ne zna apsolutno nista i nece doci tak skoro. taj v41 bi trebao biti finalni firmware za 5800, a sumnjam da ce ga zbrzati bzvz.
inace dostupan je v40.0.005 od danas.
evo ga!!!!NOKIA
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
ma da, to je to. ja sam samo ispravljao brojku firmwarea, nis drugo.
samo da ga jos ispoliraju do kraja, stave kinetic scrolling posvuda i widgete i ja bi bio presretan. nadajmo se tome u v41. i da necemo cekati jedno pol godine,.
jbg,sad ste me zagolicali,nemam vremena,ali cu morati ubaciti novi firm,nema mi druge,samo da vidim kako radi.
ubacio sam v40,nema sta lijepo izgleda i hellox i rompatcer mi rade. napokon drugaciji pocetni ekran.
Zadnji uredio Optimus Prime : 15-01-2010 u 18:16 Razlog: ubacio v40
Bookmarks