Pa, tko je gledao sučeljavanje- zna kvart...
Ali dobro, kako hoćeš...
Koliko to auta imaš, 6dobru kuću i aute![]()
Dobro je brate georgy, nemoraš tu javno pisat ime kvarta
Nije, ima na videoteci video, rekao je da je to bijeda, ljudi kopaju po smeću, nema kanalizacije.. A ništa nije točno, sad kad sam došo u srednju svi mi normalno pljuju po kvartu, kao i Josipović, s*ru da je to ciganija i sve, e pa ja sam im fino reko začepi i dođi i sam se uvjeri ako smiješ, ako Bandić sam smije doć tamo smiješ i ti. I to me jako nervira kada mi ljudi tako ismijavaju kvart, nije on bajan i krasan, ali svi samo s*ru i rugaju se, a ustvari svi se boje tamo doći jer pobrat će batine svako ko tamo dođe.
Mene boli, ja neizgledam siromah, ako imam za mobitele, dobre tenisice i garderobu, dobru kuću i aute, neznanima me neka govore šta hoće.
I očekujem uskoro Bandića opet u posjet, nije dugo bio zbog ove predsjedničke kampanje..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pa, tko je gledao sučeljavanje- zna kvart...
Ali dobro, kako hoćeš...
Koliko to auta imaš, 6dobru kuću i aute![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kozari bok ? jbg covjek je vjerovatno rekao realno stanje , mozes ili to ili se busati u prsa kak ce uvesti kanalizaciju , educirati ljude da pocnu koristiti beštek i eventualno asfaltirati koju cestu
ajd zezam se , ali really , mislis da je taj bandinjo napravio nesto od ceg nije imao koristi?
kad je nesto i "radio" tj amenovao projekte , radio je to na dobro znani nacin javne nabave wca , zaposlavanja rodijaka s brda i slicno.
bandic je populist kojeg puse
1)izuzetno mladi glasaci
2)needucirani , slabije skolovani/informirani
Ja kad cujem kak prica smrkne mi se , ne pricam samo o onom zvucnom "ke" , pricam o slaganju recenica , vokabularu .
Nije puno ni pogriješio (govoreći za stanje u HR općenito,ne dodirujući se u ničiji kvart).Josipović je vrijeđao javno moj kvart na predsjedničkom suočavanju što je bilo na televiziji, govorio da smo bijeda i glad, da ljudi kopaju po smeću.
Nebi tvoj kvart vidio ( a ni bilo koji drugi) vidio ulaganja i banditusa tu da njemu nije bilo nekakve potrebe ili Interesa.
Isto je s Kerumom u Splitu ,kraj Mamićeve kuće (njegovog velikog prijatelja) pukla je kanalizacijska cijev i u roku od par sati sve je sanirano dok u ISTOM kvartu 350 metara dalje već 50 dana cijevi stoje u istom stanju (pukle nakon jednog rutinskog vađenja).
Zadnji uredio Alienware : 11-01-2010 u 22:22
Dosta politike i prepucavanja oko iste!
Ohladite!
Ne radim ništa... čitam neke recenzije i usporedbe na netu...
čekam da mi se "napuni" energija u mafia wars-u
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
stamp- ali, ima puno političara koji samo imaju korist- bez da išta naprave za druge (oni koji "rade" u uredima neke općine od 1000- 2000 ljudi i imaju plaću 10- 15 tisuća kuna i slični).
Naravno, ima i poštenih političara- ali ti se ne zapažaju toliko i o njima se ne govori previše.
Jedino se sjećam da je bila na televiziji neka gradonačelnica malog mjesta (ili nekog otoka) koja ima i pravi posao (osim "gradonačelovanja") a odrekla se plaće gradonačelnika kako bi pomogla svom mjestu.
OT: Ništa od 3GS- a...
Gledam da li mi se sviđa neki drugi mobitel osim sadašnjeg- ali izgleda da ne![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
sad sam ja isto zapel za hellys šuze! Bas su cool! Odguglajte e mrkli mrak! Upravo pisem preko moba i zicam tatu super duper kul šuze! XD
One day, sky went blue...
Neko je spomenuo trackmaniu, to je jedina igra koju ja (samo ponekad) igram![]()
Україна
Tu dokazujes da si naivan!
Pazi, kako mislis da je gospon Bandic uredio tvoj kvart??
Mislis da je on iz svog dzepa dao pare za to??
NE! On je to upravo od tebe i svih nas copio, sebi strpao grdnu masu para u dzep i onda ti je sagradio par klupica da bi ti bio hepi i ostatak ekipe tam.
A sad, ko tu koga nije sve vrijedao za vrijeme kampanje?
Pa Bandic je pljuvao po Josipovicu i nagovarao vjernike da NE glasaju za SOTONU??
I onda je jos njegove recenice prevrtao samo kako bi ga ponizio u javnosti!
Bas mu tako i treba da je izgubio, sada ce ga ljepo nabit u SDP-u, tamo ce izgubit imunitet i ljepo bu nam nas "dragi" Bandic upao u zatvor cim ga se USKOK primi
Al do sada je vjesto izbjegavao sve istrage vezane za njegove projekte (ne samo njegove, nego i od njegovih miljon kumova i stina).
Afera sa WC-om od 2 mil. kn je nestala u roku 4 dana, kaj mislis zakaj??
OT: Odo spavat...prekasno je za mene![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bandić - Nomen est omen
Meni je najsmješnije što se ogroman dio ljudi pali na Bandića jer je on tobože vjernik. Tek u tom slučaju vjernici imaju problem što ih predstavlja lik poput Bandića.
Šlag na kraju je prozivanje Josipovića komunjarom, crvenim, ateistom, itd. a Bandić je do prije dva mjeseca bio član te iste partije i to još od ranih osamdesetih![]()
Hm, neki su govorili da se u komunizmu proganjalo vjernike....Bandić je empirijski dokaz da je to neistina![]()
Idem ja danas kući iz škole, odma direktno sam kreno na autobus (reko neću u kafić opet onda ostanem do 5 a gladan ko pas), i tak idem ja, i tam blizu trešnjevke vidim kod autopraonice nešto mi poznato.. Ono crveni Nissan Skyline GT-R R34, ZG table, baš onakav kakvog sam neki dan vidio na netu! I malo googlam, i pronađem ovo:
http://www.nissan-hr.com/forum/showthread.php?t=1482
Neznam koji mi je k bio da ga nisam posliko ili barem stao da malo popričam s vlasnikom, već sam samo izbeljio oči i prošo pošto sam bio u društvu.. Sad mi tako žao, vratio bi se pješke ako treba.. Kakva zvjer od auta, one crne Momo felge na njemu, ufff. A prije par tjedna 100 m na udaljenoj cesti (zagrebačka avenija) dok sam čeko bus na stanici prošo GT-R ovaj najnoviji 2009 (pričo sam vam i to)
Jesam neki srećković![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
On je bar nešto sagradio, nešto što je opipljivo golim rukama, dok ostali političari "prodaju maglu" i ne rade gotovo ništa s našim parama (svaki dan nam pokazuju kako su jaki na riječima, kome god to nešto značilo).
Ne cijenim ga, ima on puno prljavih strana, ali da je totalno govno od čovjeka- to (još) nije.
Chillam, razmišljam o vikendu![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
oke, hajt, napravijo je puno za zagreb. i sta ste sad mislili, da ce tako i u citavoj rvackoj? znate li vi uopce ovlasti precjednika?
ako vam je bandic tako jako mio zbog svojih djela, onda je upravo najbolje sto ste mogli uciniti - ne glasati za njega! da bi i ostao gradonacelnik.
ja sam peezda i gledam sve kroz svoje oce i svoju korist - sagradio je puuuuno vrtica (iako, da, ni u jednom nisam posao dobila.. jos), sagradio je skolu u mom mjestu koja je bila prijekopotrebna vec dugi niz godina, vozim se u fensi smensi klimatiziranim trajvanima i busevima.. ne vozim afto pa me parking ne tangira.. ima on masu zayeba, ali za zagreb je puno stvari realizirao.
na drzavnoj razini ne moze. nema te ovlasti.
i nije li onda bolje da nam ostane "delati" po zagrebu (kako god to itko od nas tumacio) nego da ode gljivit u ured precjednika i da se citav svijet smije kakva je on sirovina? a ruku na srce, fakat je sirovina! zamislite, dolazi neki svjecki precjednik u posjetu, neki visoki duznosnik, votevr, a on njemu na "ja tarzan ti đejn" engleskom objasnjava uz uvaljivanje gumenih cizmi i stihace "sad bumo isli delati" mwa :rofl: prasume australijei takoto
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hmm...
Pa onda mi reci, na kojoj je poziciji (prije kampanje) bio Josipovic i Bandic??
Josipovic je bio profesor na fakultetu i obiteljski covjek, dok je Bandic bio jedan od najutjecajnijih ljudi u Hrvatskoj?!
Da se Bandicu dalo, on bi mogao radit tj gradit kaj hoce.
I onda mi se ovak neki ljudi tu jave i govore da su protiv predsjednika SAMO zbog VJERE?!?!
Pa to mi nikako nejde u glavu -.-..
BTW: Josipovic ima 5 god (min.) da se dokaze, vidjet cemo kaj ce bit..
A isto tako u Hrvatskoj su se takvi klaunovi kandidirali ove godine..
Recimo onaj Primorac, njegova cijela kampanja se temeljila na onim vojnicima vojnim invalidima itd...
Da bi onda par dana prije 1. kruga na www.index.hr dosla vijest, kako je Primorac, '94(ako se ne varam) bio u Americi na studiranju, i nije imao nikakve veze sa ratom niti vojskom, ali on je uredno imao status Hrvatskog branitelja i dobivao kojekave povlastice!!
I sad ti meni tu reci koje lud
@GT-R: Vidio sam i ja takav autic danas, projurio je pored Avenue Mall-a
Stvarno ljep auto
OT: Doso doma, idem papat sarmu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
La_LuNa, po meni je i trebao ostat u Zg-u. Na debatama (a i prljavom kampanjom) je dokazao da je totalni noob za taj posao.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
:drewl:
Sad bi najradije stavio NFS Underground pa da vozim GTR
OT: stigo iz škole, čudim se što mi još nije stigao Corby
EDIT: OMG, sad kupujem iPhone
http://ardrone.parrot.com/parrot-ar-.../project#start
Zadnji uredio Mario92 : 12-01-2010 u 19:22
Ne znam da bi i Dalaj Lama kao naš predsjednik promijenio stav...
Kao sada će nas poštovati (kao državu)...
Ma, on je isto nekakav čudan (i ne zna reći "d" u predsjednik, "h" u Hrvatska... još tako par slovaRecimo onaj Primorac, njegova cijela kampanja se temeljila na onim vojnicima vojnim invalidima itd...
Da bi onda par dana prije 1. kruga na www.index.hr dosla vijest, kako je Primorac, '94(ako se ne varam) bio u Americi na studiranju, i nije imao nikakve veze sa ratom niti vojskom, ali on je uredno imao status Hrvatskog branitelja i dobivao kojekave povlastice!!)...
Debil kaže da će osigurati da svaki učenik ima laptop
Da... imati ćemo laptop, a roditelji ostaju bez posla i jedva spajaju kraj sa krajem...
On se zalaže za Hrvatsku znanja- a pobjegao je kao i ovaj Sanader nakon propalih projekata...
Ma, ja samo zato ne bih glasovao za njega.
OT: Došao iz grada, pomogao burazu u kupnji 5800.
Sad moram nešto za školu...
Danas sam u školi dva puta za redom gledao Posljednje Stipančiće- jednom bez zvuka, a drugi puta sa![]()
Trenutno mi je žao što nisam i ja supermoderator. Proć će me...
Jedna tema mi je zapela za oko i imala je smiješan završetak pa sam ju mislio obrisat,al mi ne hvata daljinski do tamo...
OT: Bio kod zubara. Ubio je Boga u meni. Stakla na cvikama su mi se tresla kad je krenuo bušit sa onom štemalicom (da se ne izrazim ružnije)...![]()
Kako mi ne radi Remote... majku im...
Smuchac- koja tema- kaladont?![]()
Slazem se georgy, stvarno neznas ko je vec bilde bio tamo u tim kampanjama.
Al to kaj je Luna rekla, da nece nitko drasticno promjenit Hrvatsku, to je nazalost istina.
Ovo sve kaj USKOK operira i tu u javnosti nekaj prica i nama maze oci...To su samo "male ribe" koje su hvatali..Al one prave ribe koje sjede u velikim uredima u koznenim stolcima i koji se vozikaju okolo sa najskupljim auticima, njih nece dirat..
Ruka ruku pere..
I to se nazalost nece nikad promjenit kod nas, osim, da uvedu streljanje^^
OT: Neznam kaj mi je doslo, slusam Carmina Burana![]()
Izračunao udaljenost osmatračnica od požara i visinu nekog mjesta vidljivog pod nekim kutem s drugog mjesta (k'o CSI), odo raditi nešto pametno
![]()
Bookmarks