Jutro...
Trazim neke dobre tutove za PS sing making..
Ako netko ima linkove..nek sam posalje![]()
došao s novog joba...
uživancija, nema tolko posla, ekipa zasad ok...
sad odmaranje...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro...
Trazim neke dobre tutove za PS sing making..
Ako netko ima linkove..nek sam posalje![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
imas RAW plugin za CS4? ako da , daj neki link il nesto
evo zajeb... se s laptopom stavim cd on ga vrti ali ga uopce ne pokazuje i nema cak ni ikone one dvd drive ili kako je vec pisalo...
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Došao do 20. levela u Falloutu 3...
Bilo bi fora da ih ima više pa da samo prolazim kroz mapu kao neki "uberwastelander"
Imam pitanja za nekog igrača:
1) Nakon što riješim glavni quest- mogu li nastaviti dalje igrati (istraživati)?
2) DLC- kada ga instaliram, on samo doda neku npr. zgradu u kojoj je "cijeli novi svijet" a sve ostalo ostaje isto ili...?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pijem biljni čaj![]()
Україна
Završio glavni quest.
Kako glupo...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ne možeš.
A i bezveze je kraj- bar po meni...
Sad ću valjda prelaziti da sve poubijam![]()
![]()
Nisam nigdje izlazio sinoć pa sam sad ko nov. Naspavan i pun energije. To mi je i falilo nakon ovakva tjedna...![]()
Odoh glasati za inteligenciju i profinjenost našega 3 Hrvatskoga presjednika!
Naravno za onoga koji zna engleski!
"E šta majka rodi, al` traktor nemere!"
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Došao iz Crkve, i gledam ove izlazne ankete..
izgleda da će ipak ateist pobjedit, jesam ljut
Hrvatska će i dalje biti u rukama bande i lopova..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ateizam ti apsolutno nema nikakve veze sa funkcijama i sposobnostima predsjednika.
Україна
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ja ni danas nisam glasovao. Prošli put sam prespavao,a ovaj put sam zaribao na drugom kraju grada,a imao sam namjeru glasat... Kako god okreneš,ništa nisam izgubio...
Taj isti predsjednk kršćanin sam izjavljuje da je bio u Komunističkom savezu a komunisti su ateisti ,uvijek su bili protiv Boga i Crkve ,odjednom je on postao vjernik ,jesi se zapitao kada ?Znam da nema nikakve veze, ali bilo bi mi puno draže da nam je predsjednik kršćanin, vjernik, a ne ovaj,.. više mi ide na živce taj Josipović sa svojim smješkanjem, pametovanjem kada priča i j*benom pravdom i korupcijom, samo to zna govoriti..
Ako je Bandić toliko veliki vjernik zašto je prekšrio skarament ženidbe ?
Taj isti vjernik je mahao križem.
Jedini njegov bog je novac ( Kajinov Citat).
Odma stvaraš predrasude protiv ljudi koji nejveruju u ništa,neće on stavljajti ruku na Bibliju već na Ustav.izgleda da će ipak ateist pobjedit, jesam ljut
Nebi predsjednika kojemu je vrhunac poznavanja stranih jezika Ke i mama mia.
Zadnji uredio Alienware : 10-01-2010 u 22:24
Stavio 3G u oglas, nagovorio buraza da mi kupi 3GS![]()
http://www.index.hr/xmag/clanak/ante...rc/469297.aspx
neeee!! daj ajmo skupit neku lovu da covjeka dignemo na noge
pliiiz
LOL, Bandić je vjernik isto koliko je, primjerice, Kerum građanin.
Ali eto, njihovi glasači to ne razumiju, prekomplicirano im je
A naš Ante se trebao kandidirati za precjednika, 'ko mu je kriv sad ...
insomniaaa!!!
četvrtak u krpe u 4, dizanje u 6, arbajt do 19
petak u krpe u 5, dizanje u 6, arbajt do 20
subota u krpe u 4, dizanje u 6, arbajt do 20, ruženje do jutra
nedjelja...nema u krpe, arbajt od 6 do 19
dobar početak radne godine![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
cek, cek, pa nije Ivo ateist! nego agnostik. ima razlike
nisam nit ja vjernica, sou, hejt mi, nepodobna sam za obavljanje moderatorske funkcije.
btw, ja sam glasala za Darth Vadera
(nevazeci listic)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nakon mozda 5 godina popio pola litre mlijeka. Nisam ni alergičan,niti ga ne mrzim. Jedem mliječne proizvode i sve 5 al mlijeko neznam ni ja zašto nisam pio. Sad sam gledao neki film i u filmu jedan glumac pije mlijeko,a ja pravac do frižidera i otreso onaj jedan tetrapak od pola litre. I šta sad?
Ošo sam spavat...
Ivo je sad gazda,neka nam je sa srećom...
mozda je to zato sta nisam glasao
Bookmarks