Bilo je vec takvih problema. Potrazi malo.
ovako dok otklopim poklopac kamere neko vrijeme mi je mob kao smrznut a onda pise : izvrsava se drugi program u pozadini. zatvorite ga a zatim pokrenite kameru.
ima li netko ideju kako to sloziti? hvala
Bilo je vec takvih problema. Potrazi malo.
hy
također imam ovaj problem s kamerom....
što napraviti?
Sto ne citas prijasnje postove?
U tele2 je 595 kn.jeftino
I najisplatljivije, ne samo za te novce. Ima bolju kameru i od C702, C510, Cookie-a...
Logično,već je dugo na tržištu pa je i cijena očekivana.Šteta je što nema dobrog starog K800 u ponudi![]()
pokusao sam ubaciti flash teme u sony ericsson k770 (db2020 CID53) preko xs,a2,far,jflasher medjutim nemoze ni preko jednog...znam samo da preko xs++ nikako ne moze jer ne podrzava cid 53...moze li neko da mi kaze koju aplikaciju da koristim da bi ubacio flash teme ili jos bolje da stavi link od te aplikacije ...hvala
Jedino i iskljucivo jdflasher. Vec bezbroj puta napisano.
Ako ti ne radi, nemas dovoljno novi jdflasher.
Mozda zna itko u kojoj rezoluciji snima ovaj mobitel video,koja je najveca rezolucija i kakav je zvucnik.negdje kazu dobar negdje los?please help me!
Ovaj mobitel definitvno nije najbolji za snimanje videa, ali je najbolji za gledanje videa od svih koje sam imao.
C510 je također odličan, ali nažalost ga nisam imao. Imam C702, koji ima dosta lošiji ekran od C510. BTW, frend ima C510, i nigdje ne mogu naći seznor svjetla, koji postoji na K770. To mi je jedina zamjerka na njegov ekran. A i ovo što kažem za ekran, kažem da realnije prikazuje boje od K800, K530, W200, C702, K550... A i neki od navedenih imaju i manju rezoluciju, te na DB3150 mobitelima znaju "štekati" videi u Multimedia Video playeru.
Drzimo se ovdje K770 ako moze. Za usporedbe modela postoji poseban podforum. Zahvaljujem.![]()
mob je kupljen u 7. mjesecu te mu je nakon mjesec i pol vrisnuo vibro. Na servisu je vibro motor zamjenjen i stavljen je novi soft. Kada je dosao sa servisa uocio sam nove probleme. Vibro nekad radi a nekada ne, kada su iskljuceni tonovi kod poruke ne vibrira,a kod dolaznih poziva vibrira sa zakasnjenjem od par sekundi. Poslao sam ga opet na servis i stavili su novi soft ali mob ima iste greske i vise mi nepada na pamet da ga saljem na servis posto ga u dva navrata nisu uspjeli popravit. Jel itko imao slicnih problema i ako moze kakva pomoc...
@ dabaa: fino ti odi tamo,ponesi sa sobom papire od prosla 2 popravka, i reci im da ak nisu u stanju to popraviti nek ti daju novi mob!
jer ako ni nakon 3 pokusaja ne mogu to srediti,onda...
kuzis.. mob je nov,a vise je na servisu nego kod tebe..
mislim da to nije zakonom propisano,odnosno da oni nisu zakonom obavezni tebi dati novi mob,ali mozes to traziti!
edit:
@ravilov: nisam bas siguran da je to zakonom propisano..
a i ne znam da li se to odnosi na visestruki popravak istog kvara, ili popravak razlicitih kvarova.
aj bas me zanima ako netko zna bas zakonsku podlogu (ne nagadjanja) za ovaj problem. nek napise.
Zadnji uredio Madfish : 26-10-2009 u 13:19
Mislim da cak postoji i zakon o ovome, ono nesto o zastiti potrosaca...
Ja sam sad nekak zapeo za ovaj mobitel i htio bi ga uzet u paketu u tele2,sad nebi htio da bude zvucnik jadan kao na w302,kojega sam se rjesio,pa me zanima koliko je glasan,dali je zvucnik solidan kao npr.na w350i ili g502
već prije mi se desilo da sam pritisnuo da me više nikad ne pita dali želim ići na net kad pritisnem onu malu tipku između lijeve ekran tipke i back tipke, ali mi nije bio problem sve do sad kad sam slučajno u đepu pritisnuo tu tipku, a da nisam odmah shvatio to pa mi je otišlo dosta kuna s računa..
može li se kako vratiti da me ponovo to pita prije nego me spoji na net ili je jedino rješenje zaključavanje tipkovnice?
EDIT:
mislim da sam u krivi pdf napisao, pa nek se prebaci u odgovarajući
Zadnji uredio borg991 : 08-01-2010 u 21:34
Ne samo da je krivi podforum, nego otvaranje nove teme uopce nije bilo potrebno.
Kupio sam polovni K770, radio je normalno i bio je na Tmobile, a pošto sam ja Vip, išao sam ga dekodirati i pri tome sam stavio onaj 1. softver (mislim da je najstariji). To je bilo prije nekih 3-4 tjedna. I neki dan mi se počeo ekran palit-gasit, treperit, invertirati boju, text i slike. Danas sam stavio novi softver bez dekodiranja i opet me ekran zahebava. Pitanje: je li to tehnički problem ili softverski? I kako ga popraviti?
pozz svima,
Jel znate od kojih sve mobitela mogu iskoristit displej za ubacit u k770i, buduci da moj vise ne radi?
Ako ne, di/kako se to uopce da saznat...
Trazio sam neispravne k770i ali i ovo malo oglasa sto je bilo je vec rasprodano...
Displej je poceo raditi gluposti u zadnje vrijeme, nestajalo bi slike, ili bi slika odjednom postala invertirana, ili bi se boje poremetile odjednom (sve ostalo je radilo), dok se na kraju displej nije potpuno ugasio.
Sa ebay-a sam uzeo novi displej i što se sad događa - kad ga upalim mobitel zavibrira, upali se LED ali nastavi blinkati samo... nakon nekog vremena se opet ugasi.
Pitanje - da li je ovaj problem do mobitela ili do displeja?
Bookmarks