Samo pazi jer pise "promotivna" znaci da nije na duge staze (vjerovatno do 30.9. po ovim datumima aktivacije)!
meni se opcija svida, necu vise morati nositi VIP-ov drugi telefon (imam besplatne razgovore s jednim brojem) i placati mjesecno 35-50 kn vise.
i jos jedna stvar, i ako imate Favorite broj, cijena prve minute prema njemu je 50% niza (kao i sto sada placate)
UVJETI KORISTENJA: http://www.t-mobile.hr/pdf/uvjeti-ko...etplatnici.pdf
Zadnji uredio imaticx : 30-04-2009 u 09:55
iPhone 5s 16 GB
Samo pazi jer pise "promotivna" znaci da nije na duge staze (vjerovatno do 30.9. po ovim datumima aktivacije)!
pise gore do 31.8. Ma nema veze, 4 mjeseca, a poslije mozda i produze (sto ne vjerujem bas)
iPhone 5s 16 GB
...lijepo...konačno nešto i u t-mobileu...
...samo me užasno smeta to što su skoro pa uvijek takve akcije PROMOTIVNE na određeni period...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
i za simpaće produženo do 1.1.2010
dali je to 25 kn mjesećno i prva minuta se naplačuje + uspostava ili samo uspostava poziva?
samo prva minuta
iPhone 5s 16 GB
opcija dugi razgovori od sada je za stalno, nije vise promotivna
super, vec sam priredio simpa broj na kojem cu aktivirati tu opciju, jer na simpi traje do 31.12, a danas vidim da su stavili stalno za pretplatnike
jako sam smanjio racun s tom opcijom, jer dugo pricam sa 2 broja, a oni su mi jos favorite brojevi, tako da onda ispada prva minuta 55 lp
iPhone 5s 16 GB
...zanimljiva opcija...
ali me zanima dali je moguća uz itarifu? ...to bi bilo jako lijepo...![]()
mislim da moze. al nazovi jos SZK pa pitaj
iPhone 5s 16 GB
da, samo ne zaboravi na uspostavu poziva i na prvu minutu koja se naplacuje u tim dugim razgovorima, tako da nije 200kn![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Nema opcija kod itarifatako da nista od plana!
...also known as El'AnDrA...
Bookmarks