Problem je bio u tome sto sam imao prve serije 5800XM koje su imale problema sa kucistem pa je ualzila prasina ispod display-a te su imali problema sa slusalicom za razgovor(jedva se cula). Onda je to Nokia priznala pod tvornicku gresku te su mjenjali to besplatno,a ovi u Mobis-u su mi samo zvucnik zamjenili dok kuciste nikada nisu,iako su uvijek tvrdili da je zamjenjeno,a problem je jos uvijek tu bio. Nosio ga par puta ali nista,pa sam ga prodao jer mi je smetao taj ulazak prasine..da sam imao one iz nove serije bez tvornicke greske(a to su ti svi 5800XM koji su dosli u 5. mj. pa nadalje) vjerovatno bi ga do sada imao jer oni nisu imali takvih problema.
Zamjerka mi je jedino slikanje po noci/losem svjetlu,naime,kada se slika po danu slike su oke za jedan mob,ali po noci...unatoc dual-LED dosta lose ispadnu,ne znam zasto..ali dobro,nisu toliko katastrofalne da se nista ne vidi,ocjena=3
Ostalo mi je sve predobro bilo i stvarno me iznenadilo naspram N95 8GB(podjednaki su,svaki ima svoje prednosti) iako sam ocekivao da ce 5800 biti puno losija. Najveci plus bi dao upravo Glazbi za sto je mob i namjenjen. Zvucnike ima predobre,a kad spojis neke in-ear slusalice na njega,savrsenstvo! vjeruj mi...
Eto,na tebi je odluka...odaberi koji ti se vise dopada,meni je 5800 bio super,za cjenu koju je kostao/sada kosta stvarno nudi puno. Sretno u kupovini![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks