Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 37 od 37
    Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ mislav

Jesi imao kakvih većih zamjerki na 5800?

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia N97
    Operater
    VIP
    Bodovi
    12.433
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.433, Nivo: 26
    Bodovi: 12.433, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem je bio u tome sto sam imao prve serije 5800XM koje su imale problema sa kucistem pa je ualzila prasina ispod display-a te su imali problema sa slusalicom za razgovor(jedva se cula). Onda je to Nokia priznala pod tvornicku gresku te su mjenjali to besplatno,a ovi u Mobis-u su mi samo zvucnik zamjenili dok kuciste nikada nisu,iako su uvijek tvrdili da je zamjenjeno,a problem je jos uvijek tu bio. Nosio ga par puta ali nista,pa sam ga prodao jer mi je smetao taj ulazak prasine..da sam imao one iz nove serije bez tvornicke greske(a to su ti svi 5800XM koji su dosli u 5. mj. pa nadalje) vjerovatno bi ga do sada imao jer oni nisu imali takvih problema.

Zamjerka mi je jedino slikanje po noci/losem svjetlu,naime,kada se slika po danu slike su oke za jedan mob,ali po noci...unatoc dual-LED dosta lose ispadnu,ne znam zasto..ali dobro,nisu toliko katastrofalne da se nista ne vidi,ocjena=3

Ostalo mi je sve predobro bilo i stvarno me iznenadilo naspram N95 8GB(podjednaki su,svaki ima svoje prednosti) iako sam ocekivao da ce 5800 biti puno losija. Najveci plus bi dao upravo Glazbi za sto je mob i namjenjen. Zvucnike ima predobre,a kad spojis neke in-ear slusalice na njega,savrsenstvo! vjeruj mi...

Eto,na tebi je odluka...odaberi koji ti se vise dopada,meni je 5800 bio super,za cjenu koju je kostao/sada kosta stvarno nudi puno. Sretno u kupovini

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ovako sto se omnije tice...

tko je god ima, ako instalira win 6.5 (nesluzbeni naravno) dobit ce neprpoznatljivo bolji uredaj...

1. sto se flashanja tice, to je 5 min posla, promjenuo sam na svojoj nekih 50 romova i nikad nikakvih problema, tako da se ne bojite toga

2. sa win 6.5 koji trenutno imam na omniji TS je postao bolji jedno 5 puta bolji vec na originalnom romu.... to ne mozete vjerovati dok ne vidite jer ovi developeri sto rade kuhane romove prckanjem po registriju i raznim drugim cakama promjene osjetljivost toucha tako da to ODLICNO radi... jos uz to stavim aplikaciju koja aktivira vibru na svaki dodir displaya i dobijete strasan osjecaja rada sa mobom koji niste ni slutili da moze biti takav...

3. win 6.5 cesto dolazi sa integriranim TouchFLO suceljem (kopiranim od HTC-a) koji je puuno bolje i ljepse rjesenje vec oni originalni widgeti...

4. Omnia u originalnom stanju zna iritirati nekim stvarima, al kad se sve to prilagodi kako treba imate potpuno drugi uredaj..
    "all in one"

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odlučio sam se dati priliku Omniji. Razlog, ponajviše dizajn i WM koji još nisam imao prilike koristiti pa eto da mu dam priliku. Nadam se samo da neće biti bolno i neugodno iskustvo!

Hvala svima na pomoći!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    Simpa
    Bodovi
    9.051
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.051, Nivo: 22
    Bodovi: 9.051, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao irmascher Pregledaj post
    e ovako sto se omnije tice...

tko je god ima, ako instalira win 6.5 (nesluzbeni naravno) dobit ce neprpoznatljivo bolji uredaj...

1. sto se flashanja tice, to je 5 min posla, promjenuo sam na svojoj nekih 50 romova i nikad nikakvih problema, tako da se ne bojite toga

2. sa win 6.5 koji trenutno imam na omniji TS je postao bolji jedno 5 puta bolji vec na originalnom romu.... to ne mozete vjerovati dok ne vidite jer ovi developeri sto rade kuhane romove prckanjem po registriju i raznim drugim cakama promjene osjetljivost toucha tako da to ODLICNO radi... jos uz to stavim aplikaciju koja aktivira vibru na svaki dodir displaya i dobijete strasan osjecaja rada sa mobom koji niste ni slutili da moze biti takav...

3. win 6.5 cesto dolazi sa integriranim TouchFLO suceljem (kopiranim od HTC-a) koji je puuno bolje i ljepse rjesenje vec oni originalni widgeti...

4. Omnia u originalnom stanju zna iritirati nekim stvarima, al kad se sve to prilagodi kako treba imate potpuno drugi uredaj..
    ja sam jos na wm 6.1,zanima me jel ima kakvih nedostatka na wm 6.5 u odnosnu na 6.1 i ova vibracija,kaj nije to tvornici napravljeno ko na wm 6.1 il je potrebna aplikacija...

Ak uzmes omniu nebus fulo,prvih tjedan dana ce te mozda sve to zivcirat zbog OS-a,al kad udjes u to i kad si sve prilagodis zauvijek ces ostat na tom OS-u

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao EdgeD600 Pregledaj post
    ja sam jos na wm 6.1,zanima me jel ima kakvih nedostatka na wm 6.5 u odnosnu na 6.1 i ova vibracija,kaj nije to tvornici napravljeno ko na wm 6.1 il je potrebna aplikacija...

Ak uzmes omniu nebus fulo,prvih tjedan dana ce te mozda sve to zivcirat zbog OS-a,al kad udjes u to i kad si sve prilagodis zauvijek ces ostat na tom OS-u

ma zivcirat ce ga 6.1, ako je 6.5 to je milina, uopce nisam koristio stylus.. s tim da je touch flo savrsenstvo od menija, od preglednosti do upotrebljivosti.. zato sam obozavao htc...

i da dobro si ucinio sto si izabrao omniu, ljepse je jedno 5puta, a nokia je katastrofa kvaliteta izrade, i onaj simbian me ubijao, nikako se nisam mogao naviknut skrolat sa strane a ne prstom povuc.. 5800 mi je jedan od losijih mobitela koje sam koristio(mislio da ce kamera bit ok, al blagi uzas u zatvorenom prostoru)al dobro ni na izlasku nije predstavljen kao top klasa..
    kod omnije mi je bila mana taj preosjetljivi akcelerometar, valjda se moze to podesit, il ga jednostavno iskljucis, jer je stvarno bio preosjetljiv.. i mala rezolucija ekrana za surfanje al inace je uređaj odlican za ovu cijenu sta se sad nađe.. bilo ih je po soma kn vec..

al opcenito nakon ovih staklenih ekrana, svi ovi stariji ekrani i taj los touch me odbija.. uskoro ce u sve mobitele capacitivne touchscreene nadam se
    bio nekad oglas...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao EdgeD600 Pregledaj post

neces nista izgubiti sa 6.5, samo moras naci neki rom koji ima sve sto ti treba posto ih developeri razlicito prilagoduju, al to je jedna čar svega toga

za vibru je potrebna aplikacija "TouchResponse"
    "all in one"

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stigla jutros Omnija!

Nemam zasad nikakvih zamjerki na OS, još se prilagođavam na TS i pokoju sitnu tipku što treba pogoditi.. Daljnje istraživanje sutra...
    Sve u svemu, nakon pol dana korištenja, zadovoljan odabirom!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koji su winsi, 6.1? u tom slucaju odmah stavi 6.5, vidjet ces razliku...
    "all in one"

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, 6.1 su gore. Vjerujem da ću kroz koji dan staviti, samo da se još malo upoznam sa funkcijama mobitela i da vidim gdje, što, kako...

I da te zamolim, ako ti nije problem, da mi na pm pošalješ koju dobru (provjerenu) stranicu/forum za Omniu

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Omnia/ Nokia 2610
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde sretno s novim mobom,ja se još premišljam.
    Možeš li mi reči di si ga uzeo i za koliko para? Može i na PM.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)