nije to neka velika znanost, samo dobro pročitaš upute za flashanje (pitanje je hoćeš li staviti hardspl ili uspl ali nije neka velika razlika) i radiš kako ti piše... doslovno te vodi korak po korak. mislim, nije ni meni bilo svejedno kad sam to prvi put radio, ali kasnije ide glatko
ma nije mi to uopće problem napraviti, samo ako ti se da pričekati do idućeg tjedna jer sam zauzet do kraja tjedna...
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Pozdrav svima!
Zanima me kako vratiti normalnu strat ikonu (onu sa zastavicom windows-a)?
Koristim black martini rom i u njemu je start ikona logo od htc-a.
Moze mi samo neko rec, dal su napokon proljepsali sa win 6.5 sucelje za pisanje poruka ili je jos uvjek ono ko da sam na win95. Nisam nigde uspio u recenzijama naci sliku toga.
Kak da se spojim s HTC-om preko iskona i carneta na net. Treba mi pppoe a ja neznam kako se to narihta na mobu. Ak neko ima kakva iskustva s time bilo bi pozeljno da podjeli samnom. Hvala
ne, i dalje je isto što se poruka tiče koliko sam ja čuo, točnije ako želiš pročitati cijelu porukui dalje je tako.
Očekuje li se pad cijena originalnog hd, sad kad je dosao novi?
U dućanima, sumnjam. Na crno sigurno. Baš sam gledao po oglasnicima, ima od 2200 kn do optimista za 4000 kn.
Ja ću isto vjerojatno prodavati svoj kad se vrati s servisa. Vjerojatno ću tražiti malo ispod 2000 kn. I trk po hd2![]()
A kak bi se to točno spojio na net? Daj malo bolje pojasni koja je to usluga za koju ti treba PPPoE?
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
ako sam dobro shvatio tebi je potrebna žica za takav način spajanja... ti imaš acc. od iskona i htio bih ga koristit na telefonu---> to ne može tako funkcionirat.
htc touch hd dali je izašao rom za hrvatski jezik ako jeste molio bi link gdje ga mogu skinuti
Evo stavio sam WM 6.5 od Dutty-a na Blackstone i za sada sve normalno funkcionira osim što se my location može updatati samo preko wi-fi mreže. Želio bi zahvaliti Prophetu 1986 koji je došao do mene i instalirao mi taj rom. Stvarno je car.
![]()
PREDATOR
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Nešto sam čitao da i drugima radi samo preko wi-fi. Ali rješio sam to tako da sam maknuo prikaz my location sa početnog zaslona i pod add city dodao Zagreb i stavio na početni zaslon. Sada se sve samo updejta i radi bez greškke. Kada mi je wi-fi bio non stop uključen zbog toga cuclao je brzo bateriju, sada je sve ok.
PREDATOR
btw, evo kako izgleda zadnji XannyTech Grid Leo 2.4
(s mog telefonića - ja volim ovaj crni sat, a on je stavio neki prozirni)
![]()
može mi netko reći kako otključati navedeni uređaj.
imam navedeni uređaj koji je kupljen u UK (engleska) i zaključan
na Orange. pa bih ga otključao. koji je postupak itd...
hvala lijepa![]()
Možeš koji put probati sam potražiti, nešto poput ovog , stvano nije teško.
Pitaš čemu služi forum? Pa valjda razmjeni iskustva, što znaš odgovoriš. Što ne, pitaš.
Sam kažeš:
Problem je dok ga pojedinci shvaćaju kao službu za korisnike.
Samo pitaju, ne odgovaraju, i više od toga, ne žele ni osnovne stvari sami tražiti. Samo daj, daj, daj, ja da sam htio sam mogao.
meni nije teško koristiti google search jer ga zna svaka baba koristiti....
a i koristio sam ga mnogo puta do sada.... osim toga ti smatraš da za
svako pitanje ---> treba koristi google search
onda nema svrhe koristiti forum.... nego samo google search i gotovo.
mene je zanimalo iskustvo u hrvatskoj, a ne sa stranog foruma.
zato sam član ovog foruma.... ne vidim zašto nekome smeta da postavim pitanje.... a za vrijeme pisanja onih dva posta mogao si odgovoriti ak znaš odgovor. ako neznaš nikom ništa
LP
Jedan znanac je ovdje sim unlockao uređaj. Nema veze s lokacijom gdje se nalaziš, možeš biti i u Tunguziji i otključat na ovaj način.
Očito ne shvačaš, ne smata mi dok netko postavi pitanje. To je ok. Nije u redu dok netko (gotovo) isključivo postavlja pitanja i to ona tipa: koja rijeka teče ispod savskog mosta? Ok ako to pita jednom, dva put, triput, a ako pita deset puta i vidiš da će pitati i dvadeset, i osamdeset i tisuću i dvadeset puta?!
Pogledaj koliko su neki članovi otvorili tema/pitanja i koji je njihov sadržaj. To svakako nije ok, još ako vidiš da imaju stav da je to normalno i ne misle ništa ni ubuduće doprinesti....
Na to se odnosila moja opaska da forum nije služba za korisnike.
Bookmarks